Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: DV Mali istraživač - iskustva

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno DV Mali istraživač - iskustva

Budući da nam je problem dobiti gradski vrtić za dob 5 i 6 godina (novi u gradu), molim da podijelite iskustva. Zanima me koliko djece te dobi pohađa vrtić, kakve su dnevne aktivnosti? Jeste li zadovoljni? . . .

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Nitko???

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

mi krećemo u taj vrtić 27.02. ali nismo tvoja dobna skupina.
    no gledajući nekoliko privatnih vrtića u zadnjih par mjeseci, Mali istraživač nam se definitivno najviše svidio.
    Tete su stvarno motivirane, jako je dobro opremljen (većinom igračke iz Ikea-e), imaju svoje ograđeno igralište između zgrada a idu i na bundek koji je preko ceste.
    stalno objavljuju slike na fejsu, pa im lajkaj stranicu i pogledaj što su objavljivali zadnjih par mjeseci, možda ti to pomogne kod odabira.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

zanima me sto je sve ukljuceno u cijenu?
    vidim na fejsu da imaju i integrirani engleski, balet, sportice...da li se to jos nesto placa na osnovnu cijenu, ili je to sve?
    buduci da imamo minimalnu subvenciju, dosta mi je bitna konacna cifra...
    (nije mi bas jasno na njihovim stranicama, oni tamo spominju samo situacijsko ucenje engleskog)

i da li su sportici/balet unutar radnog vremena, ili poslije 15-16h?
    hvala

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ima li kakvih iskustava? Ja razmišljam o ovom vrtiću, totalno mi je van ruke... ali ipak...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li kakvih iskustava? Ja razmišljam o ovom vrtiću, totalno mi je van ruke... ali ipak...
    Lokacija ti je veliki problem. Više ti vrijedi 2 sata s djetetom nego 2 sata tandrkanja po gužvi... vjeruj, znam, prek mosta ujutro i popodne, ufff....

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja nemam osobno iskustvo, ali poznajem ljude koji su dijete tamo upisali. Prezadovoljni su! Djeca navodno sama biraju tete ( ne kužim koncept ) svi su kao skupa, sve skupine. Imaju didaktičke igračke i suradjuju s Mensom.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sad i jedna grupa ( sad predškoarci) iz našeg vrtića imaju suradnju s mensom, a vrtić je gradski.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Lokacija ti je veliki problem. Više ti vrijedi 2 sata s djetetom nego 2 sata tandrkanja po gužvi... vjeruj, znam, prek mosta ujutro i popodne, ufff....
    ovo smo i mi na kraju zaključili.
    uz veliku veliku tugu.

mi živimo na jednom kraju, radimo na drugom, vrtić bi nam bio na trećem.
    doduše, nama je i novac na kraju presudio, jer uz to što bi dijete provelo 10 sati u vrtiću i prometu, 1700kn mjesecno mi je definitivno previse (mi imamo minimalnu subvenciju)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    sad i jedna grupa ( sad predškoarci) iz našeg vrtića imaju suradnju s mensom, a vrtić je gradski.
    Ovo je istina - mnogi gradski vrtići imaju kojekakve zgodne programe... Svaka čast privatnima, ali ako se može birati gradski, ja sam uvijek za to. Barem se to odnosi na vrtić koji smo mi isprobali i koji mi je ostao u lijepom sjećanju. Sve su imali - sportski program, glazbeni program, ritmiku, cjelodnevni engleski, mislim da je čak bila i matematika u nekim kombinacijama ali ne mogu tvrditi - sve živo! A i bili su nam u susjedstvu. Dok su djeca mala, to je jako bitno. A ako se pokaže da vrtić/taj vrtić ne funkcionira za naše dijete, tek onda se traži dalje... (ima djece kojima vrtić jednostavno ne paše, ali takvi su ipak u manjini).

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Meni se bas i ne svida silno objavljivanje slika djece iz vrtica na faceu. Navodno se pri upisu u Mali istrazivac mora pristati na slikanje i snimanje djece i objavljivanje na internetu. Zna li itko ista o tome?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Razmišljam o tom vrtiću,ak ne upadnemo u gradski. A ima netko čije dijete ide tamo ? Jeste zadovoljni?Pitam jer su skuplji od ostalih privatnih,pa da odvažem...

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ja sam se čula sa njima, čisto informativno, bili su ok, pozvali me da dođem (a nisam)..program mi je super, prostor lijep nov(po slikama)...isto mi nije baš naj to naslikavanje za fejs. no čini mi se najbolji, bar od ovih što sam ja proučavala. i moj je favorit ako ću dijete upisivati u vrtić.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Meni se sve sviđa na webu,ali bih htjela da neko od roditelja čije dijete pohađa vrtić malo opiše praksu,teorija je često ok, a praksa sasvim nešto drugo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •