Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 79

Tema: Family service - fotografiranje beba

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno Family service - fotografiranje beba

Drage mame, dali su vas nakon poroda zvali iz Family service i ponudili profesionalno fotografiranje bebe kod vas doma?
    mene su zvali tjedan dana nakon poroda i ponudili dali želim slikanje, fotografkinja dolazi doma i slika mamu, tatu i bebu, tri slike su besplatne a ostale se mogu kupiti po cijeni od 25kn ili 20kn ako bi se uzele sve, a ukupno bude 17 fotografija. ja sam pristala jer sam ionako htjela profi slike pa mi se ovo činilo zgodno jer ne moram ništa organizirati, sve je već uhodano.
    i došla je fotografkinja, bila sam doma sama s bebom, poslikala nas, pokazala slike na aparatu i rekla da će me zvati i donijeti slike kad budu gotove.
    i tako je danas došla jedna gospođa iz Family service-a i donijela slike, jednu veliku foto knjigu + 2 iste takve male, fotografije (u boji, crno bijele i one kao smečkaste, večih dimenzija od onih standardnih) i stakleni okvir za slike... to sve skupa dođe 920kn. nisam ni sekunde dvojila, sve mi je bilo toliko prekrasno da sam odmah uzela i nije mi žao, ali moj dragi kad je čuo je poludio, ne zbog novaca, nego zbog načina na koji oni navlače mame. prvo navuku da poslikaju, a onda te dovedu pred gotov čin i mame padnu. ok, treba i imati kod sebe novaca pa to platit, ako nemaš mogu ti brda i doline nuditi, jednostavno nemaš kako platiti. odmah mi je gospođa objasnila da se sve što se ne kupi uništava radi zaštite djeteta, ali meni je bilo nepojmljivo da netko uništi slike moje bebe, ali opet 920kn je zaista puno novaca i sad me peče savjest. Foto knjiga je zaista prekrasna i lijepo izrađena i bogato izgleda... ali zaista je ružno da se spomenuta firma na ovako ružan način igra sa osjećajima majke i nudi nešto tako skupo upakirano kao besplatno.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Meni to stvarno zvuči kao navlačenje. Jer ti je rečeno da će biti 17 slika po cijeni od 20 ili 25 kn komad to bi značilo između 340 i cca 500 kuna, a ovo je skoro dupla cifra. S tim da je donijela nešto što uopće nije dogovoreno. I što da si ti odbila i tražila onih 17 slika kak je bilo dogovoreno?
    Jasno mi je da je to slatko i medeno, ali ja bi vjerojatno na tvom mjestu isto pristala na prvu varijantu, i ona mi donese nešto sasvim drugo i duplo skuplje? Mislim da to nije u redu.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kako su uopće došli do tebe?
    Dobila si paket sretna beba i dala im podatke?
    Ili je netko iz rodilišta ili patronaže dao tvoje podatke? Ako je tako, to je protuzakonito.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bluebella, znas li da imas pravo za svaku kupovinu koja je van prodajnog mjesta u roku od 15 dana proizvod vratiti

ja bi im bas to napravila

bit ce slika... za te novce mozes angazirati super fotografkinje

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Kako su uopće došli do tebe?
    Dobila si paket sretna beba i dala im podatke?
    Ili je netko iz rodilišta ili patronaže dao tvoje podatke? Ako je tako, to je protuzakonito.
    dobila sam paket sretna beba u kojoj je bila knjižica o prvih godinu dana 1 dio, a ako se želi drugi dio može se prijaviti na Family service web site-u i oni šalju drugi dio. tako su vjerojatno došli do mojih podataka.
    danas kad je gđa iz FS došla rekla mi je da je često u mom kvartu i da ovdje ima jako puno mama s bebama. teško mi je povjerovati da su se baš sve prijavila preko web-a, mislim da imaju još neki izvor informacija o ženama koje su rodile.

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    Bluebella, znas li da imas pravo za svaku kupovinu koja je van prodajnog mjesta u roku od 15 dana proizvod vratiti

ja bi im bas to napravila

bit ce slika... za te novce mozes angazirati super fotografkinje
    baš ću malo potražiti zakon vezan za kupovinu van prodajnog mjesta, iako ne znam dali bi htjela vratiti slike. zaista su mi predivne.
    htjela bi ih vratiti jedino zbog toga što se osjećam izigrano i u neku ruku prevareno (iako me nitko nije tjerao da kupim išta).

zanimljivo mi je to da je gđa iz FM rekla kako će ubuduće slikati mame s bebama dok su još u rodilištu jer te slike izazivaju jako velike emocije, citiram: žene se rasplaču kad ih poslije vide. tako se radi po Francuskoj, a od njih je otkupljena licenca. trenutno imaju ugovor s Petrovom bolnicom i mislim da je spomenula Koprivničko i Bjelovarsko rodilište, a u pregovorima su sa Splitskim rodilištem.
    e sad zamislite kad dođu u rodilište i ženi koja je rodila ponude "besplatno" slikanje.. pa joj onda kad dođe doma donesu te iste slike....

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da li možda Petrova bolnica neovlašteno daje podatke o rodiljama??!

U svakom pogledu užas!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li možda Petrova bolnica neovlašteno daje podatke o rodiljama??!

U svakom pogledu užas!
    ja sam u Vinogradskoj rodila, moja poznanica kojoj su isto bili je na Svetom Duhu rodila. ne znam dali je ona dala podatke, nisam baš s njom neka frendica, ali znam da je fotografkinja bila kod nje isti dan kad i kod mene.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bili su kod frendice, ona je na kraju kupila samo 2-3 slike kije su po meni ocajne kvalitete. Malena je imala na sebi crne hlacice i na slikama su te hlace pune prasine. I njoj su pokusali u uvaliti al nike pristala.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    zanimljivo mi je to da je gđa iz FM rekla kako će ubuduće slikati mame s bebama dok su još u rodilištu jer te slike izazivaju jako velike emocije, citiram: žene se rasplaču kad ih poslije vide. tako se radi po Francuskoj, a od njih je otkupljena licenca. trenutno imaju ugovor s Petrovom bolnicom i mislim da je spomenula Koprivničko i Bjelovarsko rodilište, a u pregovorima su sa Splitskim rodilištem.
    e sad zamislite kad dođu u rodilište i ženi koja je rodila ponude "besplatno" slikanje.. pa joj onda kad dođe doma donesu te iste slike....
    Koja manipulacija

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bluebella za 1000 kn si mogla angažirati Exlumine, uguglaj i usporedi fotke pa vidi da li si prevarena ili ne. U svakom slučaju ružna manipulacija

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Bluebella za 1000 kn si mogla angažirati Exlumine, uguglaj i usporedi fotke pa vidi da li si prevarena ili ne. U svakom slučaju ružna manipulacija
    baš tako
    a mene baš zanima kako te "profi" slike koje si dobila izgledaju

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa Vidi poruku
    baš tako
    a mene baš zanima kako te "profi" slike koje si dobila izgledaju
    zaista su lijepe.. čak je i moj dragi pogledao i bio oduševljen, ali pogled na njih ostavlja gorak okus podvale. njemu je sad krivo jer njega nema na slikama. nije mislio da će biti i foto knjiga i cijeli komplet pa nije ozbiljno doživo slikanje, nego kao par fotkica i to je to.
    idem probati doći do broja telefona poznanice tu iz kvarta da vidim kaj ona veli na to sve.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

zaista su lijepe.. čak je i moj dragi pogledao i bio oduševljen, ali pogled na njih ostavlja gorak okus podvale. njemu je sad krivo jer njega nema na slikama. nije mislio da će biti i foto knjiga i cijeli komplet pa nije ozbiljno doživo slikanje, nego kao par fotkica i to je to.
    idem probati doći do broja telefona poznanice tu iz kvarta da vidim kaj ona veli na to sve.
    I još nema tate? I to su kao turbo posebne slike? Bez tate? Zaboravi. Ja bi to vratila i zvala Exlumine...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

I još nema tate? I to su kao turbo posebne slike? Bez tate? Zaboravi. Ja bi to vratila i zvala Exlumine...
    budem se još sa dragim konzultirala kad dođe s posla šta napraviti. našla sam stavku zakona koju je ivarica spomenula po kojoj imam pravo na povrat novca pa se mogu na to pozvati.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

katastrofa. tako fotografi upadaju i na krematorij u onu prostoriju za davanje sućuti uz lijes: tiho u koloni uđu, blagoslove pokojnika, pomole se, izraze sućut obitelji pa sa suzom u oku vade fotoaparat iz torbe i krenu slikati...ovlaš spomenu da je to uobičajeno (dok naivna obitelj misli da je to dio "paketa" uplaćene posmrtne pripomoći), pa dok shvatiš navlakušu i usput ne želiš izazivati incident....ma strahota!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bit ces zadovoljnija ako fotografije vratis i odradite fotosesn svi zajedno, s korektnom fotografkinjom
    cure su ti vec dale i preporuke

ako odbiju vracanje novca, prijavi ih drustvu za zastitu potrosaca

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Baš me zanimaju te njihove fotke. Po čemu su tako posebne?

Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Jesu imali cjenik? Jel račun fiskaliziran?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Baš me zanimaju te njihove fotke. Po čemu su tako posebne?
    nije poanta u tome po čemu su tako posebne, meni su lijepe, možda zato što je moja beba na njima, bio je raspoložen za slikanje taj dan i kao da se namještao za fotkanje , poanta je da varaju ljude i žao mi je što sam pristala na slikanje jer sad kad je sve tu teško mi je to vratiti.
    želim ovim pdf-om poručiti budućim mamam koje budu zvali iz FS-a da dobro razmisle dali će pristati na fotkanje jer kad dobiju poslije sve na gotovo teško će im biti to vratiti i reći da ne žele.
    možda sam ovo trebala staviti na dio koji se odnosi na trudnoću jer trudnice su njihovi budući klijenti, pogotovo ako će po rodilištima hodati i nuditi svoje usluge.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stavit cemo mi pod pravna pitanja

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma naravno da su fotke na kojima je tvoja beba posebne, pa makar slikane najlošijim fotićem...
    Ali za te novce, moraju biti posebno kvalitetne. Na to sam mislila.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

stavit cemo mi pod pravna pitanja
    bolje na poslije poroda

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Danci_Krmed prvotno napisa Vidi poruku
    Jesu imali cjenik? Jel račun fiskaliziran?
    dobila sam fiskalni račun i kupoprodajni ugovor.
    u ugovoru se nalazi cjenik i ovaj paket koji sam ja uzela, Velika vesela obiteljska škrinja dođe 1260,00kn, ta cijena je ručno kemijskom olovkom prekrižena i napisano je 964,00kn te je dole pridodan popust 44kn pa je na kraju sve skupa 920,00kn.
    ova cijena od 1260,00kn je cijena tog paketa od nove godine. moje slikanje je odrađeno prošle godine pa su i cijenu od prošle godine računali.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

s kojim danom je ugovor?
    od tada ti tece tih 15 dana, mozda nemas puno vremena, tj mozda dodju na kucna vrata taman kad prodje tih 15 dana

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

s kojim danom je ugovor?
    od tada ti tece tih 15 dana, mozda nemas puno vremena, tj mozda dodju na kucna vrata taman kad prodje tih 15 dana
    bitan je dan kad prime preporučeno pismo s povratnicom. današnji datum je na ugovoru.

13. Kako postupiti ukoliko na prezentaciji proizvoda u stanu, restoranu, ulasku u trgovački centar i sl. pristanete na kupnju proizvoda ili promjenu pružatelja usluga a sutradan želite odustati?

U konkretnom slučaju radi se o ugovorima sklopljenim izvan poslovnih prostorija trgovaca, sukladno odredbama članaka 30 – 35. Zakona o zaštiti potrošača.

Pošto je ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija trgovca imate pravo na jednostrani raskid ugovora (pisana obavijest o raskidu). Rok za raskid ugovora je 14 radnih dana od dana primitka pisane obavijesti trgovca o pravu na raskid ugovora. Ako od trgovca niste dobili prethodnu obavijest o raskidu ugovora vaše pravo na raskid ugovora nije vremenski ograničeno. Zato trebate uputiti preporučenom poštom pisanu obavijest o raskidu ugovora. Ugovor je raskinut u trenutku kada je trgovac primio pisanu obavijest potrošača o raskidu ugovora. Trgovac nema pravo potraživati određeni postotak od iznosa ugovorene cijene iako takva odredba postoji u ugovoru.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Dobila si jednu veliku foto knjigu, dvije male, nekoliko isprintane slike veće od standardne i stakleni okvir ako sam dobro razumjela? Ako da, mislim da te nisu zezli u smislu da su ti previše naplatili jer si dosta toga dobila uz slikanje u kući (ako si zadovoljna kvalitetom naravno) ali je baš bezveze kao što si rekla da tako iskorištavaju.

Jesi bila uzela paket Family Serivice-a iz ljekarne ili su nekako drukčije došli do tvoje podatke?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

stavila sam za avatar jednu od njihovih slika. nemam ih u digitalnom obliku pa je slika slikana mobitelom.
    možda bi mogla sve slike tako poslikati pa im vratiti cijeli komplet, kad oni idu podmuklo mogu i ja

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Dobila si jednu veliku foto knjigu, dvije male, nekoliko isprintane slike veće od standardne i stakleni okvir ako sam dobro razumjela? Ako da, mislim da te nisu zezli u smislu da su ti previše naplatili jer si dosta toga dobila uz slikanje u kući (ako si zadovoljna kvalitetom naravno) ali je baš bezveze kao što si rekla da tako iskorištavaju.

Jesi bila uzela paket Family Serivice-a iz ljekarne ili su nekako drukčije došli do tvoje podatke?
    dobro si razumjela, to sam dobila što si nabrojala. već sam u prvom postu napisala da mi nije žao novaca, al se osjećam prevareno na neki način i ružno je upakirati to sve kao besplatno fotkanje a na kraju skupo naplatiti.
    ako želiš mogu ti sve poslikati pa poslati, čisto radi infa o čemu se radi i kako se postaviti (vidim da si iz skupine osoblja foruma).
    paket Sretna beba sam pokupila iz čekaonice kod soc ginića, a podatke sam ostavila na njihovom web-u jer sam htjela i drugi dio one knjižice happy baby.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Aha sad mi je jasno odakle im tvoji podaci. Jedino kako su znali da si rodila (ili su zvali xx vremena nakon termina). Da, šteta što tako iskorištavaju, tako nešto lijepo ne bi smjelo gorak okus ostaviti u ustima.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

nemojte se ljutiti, ali sve pričate o tome kak nisu fer, ali ja nigdje ne vidim da su oni bluebell natjerali da to uzme. ona je komotno mogla sve to odbiti i zahvaliti se. ili samo uzeti slike za koje su se unaprijed dogovorili. a koliko vidim iz njenog posta, ona je bila oduševljena s tim i kupila sve bez ikakvog problema.

ne ulazim u to da mi se takav njihov način rada sviđa, definitivno ne, ali zato je na svakome da li će prihvatiti to ili ne.

no hard feelings...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Umiljata, ulaziti u dom mlade obitelji sa novorođenčetom sa slikama djeteta i zahtjevat plačanje u kešu odmah ili se slike uništavaju je gerila prodaja, koja majka (ako ima novaca) će reči ne? Samo razmisli koliko je teško reći ne ljudima štogod došli ti u dom prodavati, kamoli da si friška od poroda i daju ti slike onog mirisnog slatkog paketića.. nije fer.

Da ne kažem dalje da znamo što Family Service radi sa podacima rodilja, da su zbog njih sva rodilišta prije 10-ak godina izgubila titulu Rodilište prijatelj djece jer su prodavali osobne podatke rodilja tvrtkama koje prodaju adaptirano mlijeko i onda bombardirali obitelji sa oglasima, pozivima... Ova firma jako dobro zna što radi i kako, i ima višestruke koristi od toga.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Aha sad mi je jasno odakle im tvoji podaci. Jedino kako su znali da si rodila (ili su zvali xx vremena nakon termina). Da, šteta što tako iskorištavaju, tako nešto lijepo ne bi smjelo gorak okus ostaviti u ustima.
    baš sam sad našla u mobitelu, zvali su 18/12, ja sam rodila 28/11, a termin je bio 5/12.
    još uvijek pokušavam naći broj od poznanice iz kvarta da vidim kako su došli do nje. baš me zanima.

Umiljata, ulaziti u dom mlade obitelji sa novorođenčetom sa slikama djeteta i zahtjevat plačanje u kešu odmah ili se slike uništavaju je gerila prodaja, koja majka (ako ima novaca) će reči ne? Samo razmisli koliko je teško reći ne ljudima štogod došli ti u dom prodavati, kamoli da si friška od poroda i daju ti slike onog mirisnog slatkog paketića.. nije fer.
    može se platiti i na rate sa Diners i Amex karticom (do 6 rata).

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ali moraš platiti odmah, jel?

i, sori što sam dosadna, ali čisto da mi bude jasno, ti nisi te proizvode naručila nego su oni došli gratis fotkati i donjeli kao primjere onog što su slikali koje si morala odmah kupiti?
    Posljednje uređivanje od Danci_Krmed : 10.01.2014. at 16:24

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    nemojte se ljutiti, ali sve pričate o tome kak nisu fer, ali ja nigdje ne vidim da su oni bluebell natjerali da to uzme. ona je komotno mogla sve to odbiti i zahvaliti se. ili samo uzeti slike za koje su se unaprijed dogovorili. a koliko vidim iz njenog posta, ona je bila oduševljena s tim i kupila sve bez ikakvog problema.

ne ulazim u to da mi se takav njihov način rada sviđa, definitivno ne, ali zato je na svakome da li će prihvatiti to ili ne.

no hard feelings...
    i sama sam već spomenula da me nitko nije natjerao na kupnju i da sam zadovoljna sa kupljenim, a koliko vidim po zakonu mogu sve i vratiti. poanta je što sve stoji iza toga i na koji način to prezentiraju.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ali moraš platiti odmah, jel?
    tako je. ja sam imala keš pa sam im u kešu platila, ako se plaća karticom sa sobom imaju pos aparat.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Posljednje uređivanje od Zara1 : 10.01.2014. at 16:26

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

http://www.familyservice.hr/sretna-beba-klub.aspx
    evo i na njihovim stranicama o besplatnom slikanju bebe

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

i, sori što sam dosadna, ali čisto da mi bude jasno, ti nisi te proizvode naručila nego su oni došli gratis fotkati i donjeli kao primjere onog što su slikali koje si morala odmah kupiti?
    sad tek vidim ovaj dio...

nisi dosadna kamo sreće pa mi malac spava pa imam vremena tipkati cijeli dan
    došli su fotkati i rečeno mi je tri su besplatne ostale se plate, te da će kad budu slike gotove doći da si izaberem koje želim, a pojavili su se danas sa fotkama i izrađenom velikom foto knjigom i dvije male. sve lijepo upakirano u jedan paket u kojem je bio i taj stakleni okvir sa slikom mene i bebe kako se gledamo.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i sama sam već spomenula da me nitko nije natjerao na kupnju i da sam zadovoljna sa kupljenim, a koliko vidim po zakonu mogu sve i vratiti. poanta je što sve stoji iza toga i na koji način to prezentiraju.
    a gle, puno toga u životu ne valja i ne valja način na koji danas ljudi dolaze do zarade, ali zato trebamo sami odvagati što želimo ili ne, tj. da li ćemo nekome dozvoliti da na prljavi način stječe lovu.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da ne kažem dalje da znamo što Family Service radi sa podacima rodilja, da su zbog njih sva rodilišta prije 10-ak godina izgubila titulu Rodilište prijatelj djece jer su prodavali osobne podatke rodilja tvrtkama koje prodaju adaptirano mlijeko i onda bombardirali obitelji sa oglasima, pozivima... Ova firma jako dobro zna što radi i kako, i ima višestruke koristi od toga.
    ušli su u njen dom, jel ih je ona pustila, nisu provalili. nudili su joj slike, nisu prijetili. mogla je odbiti. mogla je odbiti odmah u startu i uopće ne dozvoliti slikanje ukoliko je smatrala da je način na koji rade nepošten.

ja svakako ne bi nikad dala 900 i nešto kuna za tako nešto, pa da su slike i najljepše na svijetu, jer smatram da je to puno, puno preskupo. i nikakvi hormoni me ne bi mogli odvratiti od toga. a da ne govorimo da mnoge majke apsolutno nemaju toliko novaca izdvojiti za par slika i foto albuma.

odmah u početku sam rekla da ne odobravam njihov način rada, ali ovdje sam stekla dojam da se pokretačica teme javila tek nakon što je njen suprug negodovao. do tada ona uopće nije vidjela ništa loše u tome.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

A da B. slucajno nije zeljela platiti doneseno , ali ne i naruceno, sto bi onda napravili ?
    Sto bi napravili da dobije tri besplatne fotografije? Mozda bi ih izrezali iz foto knjige?
    kad su je vec napravili i donjeli bez da je ona tako trazila.

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Meni su bili na slikanju ali nisu još došli sa fotkama...
    Meni je fotografkinja rekla da se najviše isplati (ako mislim nešto od slika kupovat) kupit cd sa svim fotkama za 150kn, pa poslije radim s tim što hoću...
    Ja ću vidjet ali mislim da ću tako i napravit... Ili uzet samo te tri besplatne i gotovo... ionako djecu stalno slikamo i imamo tonu tih fotki...

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj lukab prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je fotografkinja rekla da se najviše isplati (ako mislim nešto od slika kupovat) kupit cd sa svim fotkama za 150kn, pa poslije radim s tim što hoću...
    .
    A što ako donesu albume za 900 i nešto kuna ?
    tj. ako ne donesu 3 besplatne slike i cd sa slikama za 150 kuna

Meni je čudna ta ponuda za cd sa svim slikama za 150 kuna. Imaš to gdje napisano, u nekom ugovoru ili nešto? Ili ponudu sa cijenama racimo? Provjereno znam da se njima ne isplati dolaziti kod tebe doma i napraviti ti xy slika za samo 150 kuna

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    ušli su u njen dom, jel ih je ona pustila, nisu provalili. nudili su joj slike, nisu prijetili. mogla je odbiti. mogla je odbiti odmah u startu i uopće ne dozvoliti slikanje ukoliko je smatrala da je način na koji rade nepošten.

ja svakako ne bi nikad dala 900 i nešto kuna za tako nešto, pa da su slike i najljepše na svijetu, jer smatram da je to puno, puno preskupo. i nikakvi hormoni me ne bi mogli odvratiti od toga. a da ne govorimo da mnoge majke apsolutno nemaju toliko novaca izdvojiti za par slika i foto albuma.

odmah u početku sam rekla da ne odobravam njihov način rada, ali ovdje sam stekla dojam da se pokretačica teme javila tek nakon što je njen suprug negodovao. do tada ona uopće nije vidjela ništa loše u tome.
    umiljata... nisam htjela filozofsku raspravu od ove teme napraviti i nisam željela analizu svakog svog pokreta. pustila sam ih u stan, slikali su me, platila sam 900 i nešto kuna za tako nešto i željela sam samo eventualno upozoriti buduće mame što se krije iza toga svega.

Citiraj lukab prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su bili na slikanju ali nisu još došli sa fotkama...
    Ja ću vidjet ali mislim da ću tako i napravit... Ili uzet samo te tri besplatne i gotovo... ionako djecu stalno slikamo i imamo tonu tih fotki...
    meni ovu opciju uopće nisu nudili.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vjerojatno to šta će kome ponuditi procijene na licu mjesta...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerojatno to šta će kome ponuditi procijene na licu mjesta...
    Mislis to je APP ponuda ? ( Ako Prođe - Prođe)

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dala mi je fotografkinja neki papir za potpisat di piše da dajem dozvolu da mi slikaju dijete i u koje svrhe to ide i što će napraviti sa fotkama... Nisam puno čitala... kad stavim djecu spavat ću pogledat detaljnije...
    Ma meni neće sigurno uvalit nešto što neću htjet uzet...
    A gle - oni prvo izvade svoj najskuplji proizvod kao uostalom i svaki trgovac... Sigurno su u torbi imali i fotografije pojedinačno, sumnjam da ih režu iz knjige ili nešto slično...
    Ako nemaju onda ti možda donesu naknadno...
    A cd mi je fotografkinja spomenula usput na izlasku, nije to bilo nešto službeno, shvatila sam to kao ustvari neki njezin mig mig - to vam se najviše isplati ako već mislite uzimat neke dodatne fotke...

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Bluebella, na tvom mjestu ja se uopće ne bih grizla zbog potrošenog novca za slike.
    Prvo, imala si novac. Da ti je bio neophodan za nešto drugo, ne bi ga potrošila.
    Drugo, ionako si planirala nešto (da nešto, more toga , kao i svi mi ) kupiti za bebu, pa ćeš sada nešto drugo kupiti jeftinije i uštedjeti.

A treće, taman da nisi smjela potrošiti taj novac, taman da nećeš uštedjeti na ničem drugom, potrošila si ga za nešto što ti je lijepo i što ti je uspomena zauvijek. A svi imamo pravo nekad potrošiti za svoju "dušu", za svoju radost.
    A ako su sve slike kao ova u avataru, a sigurna sam da jesu, vrijede tih novaca.
    Koliko se potroši novaca za slike sa svadbe, pa ih svi radimo i većini ne pada na pamet da ne treba ili da su preskupe.

A ne mislim ni da je postupak te agencije loš. Došli su, pitali te i ti si pristala. Koliko damo za padelu od Zeptera ili plastiku od Tupperwarea i još brdo takvih na prezentacijama u kući? Još kad su pristojni i rade sve po zakonu, zašto ne?

A za koju godinu napiši koliko puta si gledala i pokazivala profesionalne slike svog nasljednika, mislim da će se itekako amortizirati.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mislim da nije stvar uopce u novcu , nego u tome da se osjeca da su joj podvalili.
    da se razumijemo ja sam takoder platila profi fotografije obitelji , ali sam znala sto kupujem i sve je bilo po dogovoru (npr. Mi smo imali slikanje , 10 fotografija u trazenim dimenzijama , i sve slike na cd-u ). I naravno , fotkanje je trajalo pola dana uz sve clanove obitelji.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Beti, oni su se ponijeli totalno neprofi, totalno app čim su došli nenajavljeno, fotkali samo mamu i bbebu, bez tate.
    U nazivu im stoji Family, tu je valjda i tata uključen... Ups, nema ga doma, pa dajte da onda bar vas i dijete poslikamo, da ne dolazimo dvaput... Tako to meni izgleda. Gore od svakog Zeptera gdje se u tančine dogovara trenutak susreta.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •