Drage mame, dali su vas nakon poroda zvali iz Family service i ponudili profesionalno fotografiranje bebe kod vas doma?
mene su zvali tjedan dana nakon poroda i ponudili dali želim slikanje, fotografkinja dolazi doma i slika mamu, tatu i bebu, tri slike su besplatne a ostale se mogu kupiti po cijeni od 25kn ili 20kn ako bi se uzele sve, a ukupno bude 17 fotografija. ja sam pristala jer sam ionako htjela profi slike pa mi se ovo činilo zgodno jer ne moram ništa organizirati, sve je već uhodano.
i došla je fotografkinja, bila sam doma sama s bebom, poslikala nas, pokazala slike na aparatu i rekla da će me zvati i donijeti slike kad budu gotove.
i tako je danas došla jedna gospođa iz Family service-a i donijela slike, jednu veliku foto knjigu + 2 iste takve male, fotografije (u boji, crno bijele i one kao smečkaste, večih dimenzija od onih standardnih) i stakleni okvir za slike... to sve skupa dođe 920kn. nisam ni sekunde dvojila, sve mi je bilo toliko prekrasno da sam odmah uzela i nije mi žao, ali moj dragi kad je čuo je poludio, ne zbog novaca, nego zbog načina na koji oni navlače mame. prvo navuku da poslikaju, a onda te dovedu pred gotov čin i mame padnu. ok, treba i imati kod sebe novaca pa to platit, ako nemaš mogu ti brda i doline nuditi, jednostavno nemaš kako platiti. odmah mi je gospođa objasnila da se sve što se ne kupi uništava radi zaštite djeteta, ali meni je bilo nepojmljivo da netko uništi slike moje bebe, ali opet 920kn je zaista puno novaca i sad me peče savjest. Foto knjiga je zaista prekrasna i lijepo izrađena i bogato izgleda... ali zaista je ružno da se spomenuta firma na ovako ružan način igra sa osjećajima majke i nudi nešto tako skupo upakirano kao besplatno.