Results 1 to 50 of 79

Thread: Family service - fotografiranje beba

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Gabi25's Avatar

Bluebella za 1000 kn si mogla angažirati Exlumine, uguglaj i usporedi fotke pa vidi da li si prevarena ili ne. U svakom slučaju ružna manipulacija

Zara1's Avatar

Quote Originally Posted by Gabi25 View Post
    Bluebella za 1000 kn si mogla angažirati Exlumine, uguglaj i usporedi fotke pa vidi da li si prevarena ili ne. U svakom slučaju ružna manipulacija
    baš tako
    a mene baš zanima kako te "profi" slike koje si dobila izgledaju

Bluebella's Avatar

Quote Originally Posted by Zara1 View Post
    baš tako
    a mene baš zanima kako te "profi" slike koje si dobila izgledaju
    zaista su lijepe.. čak je i moj dragi pogledao i bio oduševljen, ali pogled na njih ostavlja gorak okus podvale. njemu je sad krivo jer njega nema na slikama. nije mislio da će biti i foto knjiga i cijeli komplet pa nije ozbiljno doživo slikanje, nego kao par fotkica i to je to.
    idem probati doći do broja telefona poznanice tu iz kvarta da vidim kaj ona veli na to sve.

Mojca's Avatar

Quote Originally Posted by Bluebella View Post
    zaista su lijepe.. čak je i moj dragi pogledao i bio oduševljen, ali pogled na njih ostavlja gorak okus podvale. njemu je sad krivo jer njega nema na slikama. nije mislio da će biti i foto knjiga i cijeli komplet pa nije ozbiljno doživo slikanje, nego kao par fotkica i to je to.
    idem probati doći do broja telefona poznanice tu iz kvarta da vidim kaj ona veli na to sve.
    I još nema tate? I to su kao turbo posebne slike? Bez tate? Zaboravi. Ja bi to vratila i zvala Exlumine...

Bluebella's Avatar

Quote Originally Posted by Mojca View Post
    I još nema tate? I to su kao turbo posebne slike? Bez tate? Zaboravi. Ja bi to vratila i zvala Exlumine...
    budem se još sa dragim konzultirala kad dođe s posla šta napraviti. našla sam stavku zakona koju je ivarica spomenula po kojoj imam pravo na povrat novca pa se mogu na to pozvati.

Osoblje foruma ivarica's Avatar

Quote Originally Posted by Bluebella View Post

bit ces zadovoljnija ako fotografije vratis i odradite fotosesn svi zajedno, s korektnom fotografkinjom
    cure su ti vec dale i preporuke

ako odbiju vracanje novca, prijavi ih drustvu za zastitu potrosaca