Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
ušli su u njen dom, jel ih je ona pustila, nisu provalili. nudili su joj slike, nisu prijetili. mogla je odbiti. mogla je odbiti odmah u startu i uopće ne dozvoliti slikanje ukoliko je smatrala da je način na koji rade nepošten.

ja svakako ne bi nikad dala 900 i nešto kuna za tako nešto, pa da su slike i najljepše na svijetu, jer smatram da je to puno, puno preskupo. i nikakvi hormoni me ne bi mogli odvratiti od toga. a da ne govorimo da mnoge majke apsolutno nemaju toliko novaca izdvojiti za par slika i foto albuma.

odmah u početku sam rekla da ne odobravam njihov način rada, ali ovdje sam stekla dojam da se pokretačica teme javila tek nakon što je njen suprug negodovao. do tada ona uopće nije vidjela ništa loše u tome.
umiljata... nisam htjela filozofsku raspravu od ove teme napraviti i nisam željela analizu svakog svog pokreta. pustila sam ih u stan, slikali su me, platila sam 900 i nešto kuna za tako nešto i željela sam samo eventualno upozoriti buduće mame što se krije iza toga svega.

Citiraj lukab prvotno napisa Vidi poruku
Meni su bili na slikanju ali nisu još došli sa fotkama...
Meni je fotografkinja rekla da se najviše isplati (ako mislim nešto od slika kupovat) kupit cd sa svim fotkama za 150kn, pa poslije radim s tim što hoću...
Ja ću vidjet ali mislim da ću tako i napravit... Ili uzet samo te tri besplatne i gotovo... ionako djecu stalno slikamo i imamo tonu tih fotki...
meni ovu opciju uopće nisu nudili.