-
Nečešljana vuna
Da li netko zna gdje se i kako može nabaviti nečešljana vuna?
-
Osoblje foruma
marta sigurno zna, pa ju kontaktiraj ako se nitko ne javi.
-
Može i meni kontakt, i još jedno pitanje:
Kako da očistim 2 kg neočešljane vune?
Trebam nešto puniti, pa bih htjela da bude čista i bez teškog mirisa.
-
Anka, operi ju u vodi i detergentu rucno, kao da peres fini pulover i onda susi na suncu.
Postoji obrt negdje kod ZG koji podaje cesljanu vunu, a moze se kupiti i predene, samo moram iskopati kontakt, bila sam izgubila sve kontakte iz moba.
-
Marta, hvala...
oprala sam je jedan dio na ruke s tekućim deterđentom za vunu, i stavila u vešmašinu da mi je iscentrifugira na mali broj okretaja, a drugi dio sam tutnula isto u vešmašinu, sa det. za vunu na 30 stupnjeva program za ručno pranje vune.
Ispala je prekrasna.
Nakon toga uzela sam rijetki češalj i doslovno iščešljavala, da mi ispadne iz nje trunje i da maknem nečistoće.
Ako nađeš kontakt od tog obrta, bila bih ti zahvalna da mi javiš. Ja znam za jednoga iz blizine Virja, čak i Ruta s Cresa nabavlja od njega.
-
Mislim da je to taj (bit ce da mi zemljopis ne ide). Imam i kontakt za predenu pramenku, ako te zanima javi se na pp.
-
Anka, što si punila vunom i kako je ispalo? Ja sam mislila igračke i jastuk za dojenje. Prvo sam jastuk napunila perjem, ali ispao mi je nekako tvrd i težak.. a ne bih htjela plastiku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma