Pozdrav svima. Volela bih čuti iskustva mama koji imaju ovaj problem. Moja beba ima 5 meseci i mene jos uvek boliDoduše, na jednoj bradavici je proslo, na drugoj nije. Čitala sam o vazospaymu ali mi neke stvari nisu bas jasne. Da li vazospazam uzrokuje bol ili obrnuto? Čini mi se da sam u začaranom krugu. Imam klasične simptome, bela bolna bradavica, boli dok sisa, kad završi pobeli, kasnije se bol vraća i ona ponovo pobeli izmedju podoja, boli na hladno i sl. Leva bradavica, kao što sam rekla me ne boli i s njom može šta hoće (trebalo nam je skoro 4 meseca za to) ali desna nikako. Čim počne da sisa mene glava zaboli od bolova. Nema koju pozu nisam probala i nekada manje, nekada više boli ali ja to više ne mogu izdržati. Kako god da je uhvati, mene boli. Pomaže mi kad sam na toplom i ostali saveti koje sam pročitala ali mene interesuje kako smanjiti bol prilikom dojenja? Da li neko ima savet šta da radim? Ili ja nešto radim pogrešno... Svaki savet je dobrodošao. P.s beba super napreduje, njemu je sve u redu, ima 5 meseci, isključivo je dojen. Sve je ok što se toga tiče ali bol ne prolazi.