Pokazuje rezultate 1 do 50 od 323

Tema: Ne skida se sa cice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

o pa definitivno mislim da barem maaalčice pretjerujem u prečestom davanju

kažem vam mene očito najviše zbunjuje to uspavljivanje na sisi
    koje je btw još uvijek uz fen, pa ne mogu baš dobro čuti jel guta i koliko, a u polumraku smo, a ja čorava
    fen je i dalje samo zbog starije curke, ne možemo je nikako naučiti da bude mirna dok seka spava
    a ova opet skače na svaki šum
    sutra gasim fen definitivno i baš ću se ovim pozabaviti
    tnx curke

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku

koje je btw još uvijek uz fen, pa ne mogu baš dobro čuti jel guta i koliko, a u polumraku smo, a ja čorava
    fen je i dalje samo zbog starije curke, ne možemo je nikako naučiti da bude mirna dok seka spava
    tnx curke
    Blekonja, probaj ubaciti neki blaži bijeli šum. Nama jako dobro funkcionira šum radia (onaj između stanica).
    Btw, zašto ti brineš da li tvoja curka dosta papa? Ako sam dobro zapamtila, u 3. mjesecu je dobila 500 g? Nisam savjetnica za dojenje, ali znam da je normalno da negdje u 3. ili 4. mjesecu uspore sa dobivanjem kilaže. A i puno se brže najedu, ako su revni cicač. Moj se napapa u 3 minute (vidim kako je ispraznio prepunu dojku, let down me redovno boli, čujem kako guta, a on pufka i stenjka kako luđački guta).

Trampolina, sisa se ne preporuča za uspavljivanje jer zapadnjačka kultura želi da djeca budu samostalna i da se čim prije sama uspavljuju (i sve drugo)

Apsu, normalno je i zdravo da novorođenče puno, dugo i često siše. Kao što su ti rekle i druge forumašice, prepusti sve druge poslove i brini o bebi, jer dojenje na zahtjev je (u početku) full time job.
    Za bolne bradavice preporučam Multi mum komprese i svakako preispitati položaj. Mislim da se kod pravilnog položaja ne bi trebale stvarati ranice i bolni podoji.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Znam da si luda u ovom stadiju, jer je jako tezak, ali, vjeruj mi, beba ne dobiva previse cike. Africke majke koje zive po plemenima su najbolje dojilje, a zna se da njigovo novorodence u 24 sata nije na cici samo 10-15 minuta. Najbolje je nabaviti dobar sling i nek malac "preziva"

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku

tnx curke

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •