Citiraj domica prvotno napisa Vidi poruku
da, rekli su da izbacim bocicu.

a zasto ne smijem prestati s dohranom? patronazna mi je rekla da mu ponudim ako je gladan nakon dojenja...ne znaci da ce uvijek prihvatiti.

danas ima puna 3 tjedna. nista se s mojim mlijekom nije bitno promijenilo. ne cini mi se da ga vise proizvodim.

sinoc smo ga tesko budili iz sna. dojila sam ga u 16, pa u 18 ali kratko jer je zaspao kao top, pa u 20, pa opet u 22 do 23 i 30 i onda u 2'30...dojenje je trajalo od 2:30 do 4:30, a jutros u 7 smo opet dojili...

ima te svoj faze dubokg sna kad odspava 3 sata u komadu i kad je i toj fazi jako se tesko budi. skidali smo ga, stipali, pricali mu glasno... jedva ga probudili.

jos uvijek nije kakao, a prosla su 24 sata.jucer je imao 7 mokrih pelena.
Cula sam se sa savjetnicom s kojom si pricala preko telefona; izgleda da je doslo do nesporazuma oko AD-a tj. da se niste razumjele koliko cega beba dobije.

Dakle AD koji trenutno dobiva ne smijes ukinuti odjednom, nikako. Moras prvo utvrditi da je tvoje tijelo spremno za proizvodnju tolike kolicine dodatnog mlijeka.

Bebu jednostavno moras buditi, kako god. Skidanje, mazenje, nosanje, lagana glazba, lagano valjanje lijevo-desno po krevetu... sto god. Ne smije spavati toliko dugo. Jeste provjerili razinu bilirubina za svaki slucaj, ako bas toliko spava i nikako se ne budi?

Napisi mi molim te koliko tocno AD-a dajes bebi, u koje doba dana ili noci, u koliko obroka. Pogubila sam se po postovima. Kad to ustanovimo, mozemo polako sloziti plan kad mozes krenuti sa smanjivanjem, a onda i ukidanjem. Ukida se 10ml dnevno ili 30ml svaka 3 dana, nikako ne odjednom ili vise od toga po danu.