Pokazuje rezultate 1 do 50 od 323

Tema: Ne skida se sa cice

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj domica prvotno napisa Vidi poruku
    on svaki puta sve popije- znaci li to da je bio gladan ili bebe mogu uvijek mogu popiti? refleksno uvijek sisu?

Da, bebe mogu uvijek popiti još. Jednom sam izašla van, dok je tata ostao čuvati prvo dijete. Izdojila sam oko 180 ml. Ona je popila sve. Jer je lako. Kada sam došla doma, a nije bilo dugo, još je uz to sisala. Pet minuta poslije sam je išla podići i zbljucnula se u mlazu.

Ne moraš čekati da on odbije bocu, nego poslušaj Kaae i proradite skupa smanjivanje nadoknade.
    Citiraj Kaae prvotno napisa
    Napisi mi molim te koliko tocno AD-a dajes bebi, u koje doba dana ili noci, u koliko obroka.
    Prije toga vidi što zapravo želiš. Želiš li polako ukidati dojenje jer te smeta količina vremena koju dijete posveti sisanju, ili želiš ukinuti nadohranu? Ili je ovako pola pola najbolje za vas? Koliko sam shvatila iz uvodnog posta, sada ga opet čitam, duga nasisavanja te umaraju, izluđuju i tjeraju na plač. Možda bi bolje bilo da se pojadaš i prihvatiš kod sebe da dojenje ne voliš, i da se tog ne moraš sramiti. Pogledaj si ovu temu, možda se budeš osjećala lakše kada vidiš da nisi usamljena: http://forum.roda.hr/threads/12544-Ne-volim-dojenje!
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 07.04.2017. at 07:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •