domica prvotno napisa
ja vec sada cupam kosu. mali jede rijetko rekla bih, kad god se promeskolji dam cicu i on cica nekoliko minuta. ostalo vrijeme ili spava ili ga nosimo i bude miran. kada place ponudimo mu najpriej cicu, pa ako nece cicati ona bocicu ( ako je vrijeme za hranjenje), presvucemo ga, nosimo i cesto puta ispadne da je bio umoran jer zaspe.
mene brinu ti podoji.... broj podoja dnevno i trajanje. zato imam vagu...da ga probam vagati prije i nakon podoja i da provjeravam dobiva li na tezini iz tjedna u tjedan. nije da cu mahnito svakih sat vremena vagati jer to naprosto ne bih stigla. jednom tjedno i sada cu par dana vagati prije i poslije podoja. danas sam samo jednom vagala.
kaae, on zbilja ne sise duze od 5-7 min... i dalje spava popodne 3 sata u komadu.
osjecam se kao da nemam dijete, kao da je negdje drugdje preko dana i panika me hvata jer ima tek sest tjedana i trebao bi vise traziti jesti po nekoj teoriji.
sto se ad-a tice zamjenjujemo ga izdojenim jer se stignem izdojiti. htjeli smo izbaciti bocicu, ali onda se dogodila ova promjena i opet nisam sigurna da dovoljno (ista) dobiva. cinilo se kao da je odbacivao cicu u pocetku, ali a obzirom da kolicina ad-a/izdojenog nije dovljna da ga zasiti za cijeli dan, izgleda da nesto ipak doji. za sada zelim utvrditi sto su ti kratki podoji.
ne znam jeste li ikad takav slucaj kao moj imale...totalni kaos. dolaze mi ljudi u posjetu stalno pa ne stignem sve zapisati, ali budem vam postala sve podoje i vrijeme pa da vidite kako to izgleda. sutra ili prekosutra...