Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
Da. Kad krenu zubi to je pakao level 999, a sa dvije godine tek ga krivo pogledaš već je gnjevno.

Nego, vaga fali u dječjim bolnicama.
to mi je i moja mama rekla!

ja dojim i ne odustajem. dam mu cicu kad god se promeskolji. on cica pet min i onda se odmakne, ispusti koji zvuk tipa "ooooooh" i izgleda zadovoljno. ponekad place pa ga premjestim na drugu dojku.

sinoc smo mu nudili izdojeno ali bi ispljunuo. valjda je bio sit. i nekako je bio nemiran,

ja se i dalje borim sa svojim demonima/intruzivnim mislima da ne dobiva dovljno, no lakse mi je. mama je sa mnom pa mi stalno govori da je on super, sretna beba i sve. to me drzi normalnom.

pitanja za savjetnicu Kaee na koje molim odgovor :

1. ako stalno cica, tipa 5 min tu i tamo, hoce li se mlijeko i dalje stvarati, s obzirom da ih vjerojatno ne isprazni? stvara li se mlijeko stalno? stigne li do onog masnijeg mlijeka?

2. bitno je da ima 6-7 popisanih pelena. moji je stalno popisan, indikator na peleni je plav ali samo prednji dio, straznji dio je zut. znaci do pola. je li to dovoljno mokrace?

3. je li podrig nakon podoja kakav-takav znak da je dijete pojelo/sito? ili se mozda nagutalo zraka?

4. hvat bradavice je dosta cvrst. ali donja usna nije bas skroz spustena. i kada gledam iz moje perspektive se cini da je gornja usna veci dio aureole uhvatila nego donja. kako da poboljsam hvat?

5. po cemu mogu prepoznati da dijete guta, ako se ne cuje bas zvuk gutljaja?

6. koju hranu bi preporucile za kvalitetnije mlijeko? i povecanje mlijeka? na internetu pise zobene.

7. smijem li tu i tamo dati ad? ako npr. odem kod doktora, a on se rasplace i trazi hranu, a nisam se stigla izdojiti? hoce li to poremetiti dojenje na neki nacin?

8. bih li trebala izbaciti izdajanje? naime sad je poceo krace cicati, ali cesce trazi odnosno prihvaca kad mu ponudim. ako se izdajam i dam izdojeno na bocicu, mogu li poremetiti dojenje? izdojeno dajem jer zelim vidjeti koliko popije s obzirom da sam nesigurna vezano uz te petominutne podoje

8. mislim da sam dobila menstuaciju. bila sam prestala krvariti, a onda nakon tjedan dana opet krvarenje. da li to ima veze a mlijekom? kvakitetom i kolicinom?