Pokazuje rezultate 1 do 50 od 129

Tema: Rukopis....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pa ustvari neki i pišu
    ne znam ni sama zašto je meni bilo lakše pisati mala tiskana slova (možda baš zbog onog osjećaja da sada smiješ raditi po svom, pa da to bude drugačije od onoga što si do tada morao - odnosi se na školu, jel)
    i napominjem da je čak i dosta mojih slova spojeno kao da su pisana, pa je to baš neka kombinacija tiskano-pisanog rukopisa

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    pa ustvari neki i pišu
    ne znam ni sama zašto je meni bilo lakše pisati mala tiskana slova (možda baš zbog onog osjećaja da sada smiješ raditi po svom, pa da to bude drugačije od onoga što si do tada morao - odnosi se na školu, jel)
    i napominjem da je čak i dosta mojih slova spojeno kao da su pisana, pa je to baš neka kombinacija tiskano-pisanog rukopisa
    Nepovezana slova kod grafološke analize ukazuje na teškoće uspostavljanja dubljih socijalnih kontakata.

Viš viš.... sad mi je jasno zašto se molba za posao mora pisati rukom... Životopis ne, ali molba (cover letter) se često traži u rukopisu - to puno otkriva o čovjeku čak i ako nisi grafolog: urednost, odnos prema poslu i slično.

Btw. i ja imam povremene prekide u riječima iako pišem pisanim slovima i to je uočljivije ako se "mučim sa sadržajem", ako mi sve teče glatko, takav je i rukopis.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Viš viš.... sad mi je jasno zašto se molba za posao mora pisati rukom... Životopis ne, ali molba (cover letter) se često traži u rukopisu - to puno otkriva o čovjeku čak i ako nisi grafolog: urednost, odnos prema poslu i slično.
    ma daj, to je tako pausalna ocjena. Ali ne bi me cudilo da se neki rukovoditelji i koriste ovakvom kvazi psihologijom...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    ma daj, to je tako pausalna ocjena. Ali ne bi me cudilo da se neki rukovoditelji i koriste ovakvom kvazi psihologijom...
    Nije to psihologija. To je stvar zdrave pameti. Urednost se vidi, organiziranost se i te kako vidi, a sve ostalo je nadgradnja.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nije to psihologija. To je stvar zdrave pameti. Urednost se vidi, organiziranost se i te kako vidi, a sve ostalo je nadgradnja.
    da je po rukopisu, pola lijecnika onda ne bi dobilo poso lol

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •