Pokazuje rezultate 1 do 50 od 129

Tema: Rukopis....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

cek cek cek rahela, oni tvoji linkovi....ok, onaj prvi sam prestala pisati u visim razredima srednje. ne pisem ko drugi link, slova su mi povezana (nekad i tocka i kvacica ako ne dignem do kraja ruku) al to su mi pisana. ne po PSu. jedva sam docekala da S mogu pisati kao S i L kao L.

mene muz i dalje danas pita zasto si biljeske pisem po papiricima kad imam smartphone

rukopis mi je uvijek bio ruzan, a i razlikovao se o mom raspolozenju. i nagib i kako pisem koja slova. kad bi mi netko gledao skripte (mnozina ) pomislio bi da ih je radilo nekoliko osoba.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    cek cek cek rahela, oni tvoji linkovi....ok, onaj prvi sam prestala pisati u visim razredima srednje. ne pisem ko drugi link, slova su mi povezana (nekad i tocka i kvacica ako ne dignem do kraja ruku) al to su mi pisana. ne po PSu. jedva sam docekala da S mogu pisati kao S i L kao L.

mene muz i dalje danas pita zasto si biljeske pisem po papiricima kad imam smartphone

rukopis mi je uvijek bio ruzan, a i razlikovao se o mom raspolozenju. i nagib i kako pisem koja slova. kad bi mi netko gledao skripte (mnozina ) pomislio bi da ih je radilo nekoliko osoba.
    onda u biti govorimo o istom
    samo sam ja počela ranije nego ti pisati tim rukopisom
    moj rukopis nije lijep, ja sam samo uvjerena da je čitak (a možda se i varam )
    evo na procjenu
    tiskano - pisana kombinacija

a mogla bih biti i preciznija pa koristiti riječ ili tiskana ili štampana, a ne jednom jedno, a drugi put drugo

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    evo na procjenu

a mogla bih biti i preciznija pa koristiti riječ ili tiskana ili štampana, a ne jednom jedno, a drugi put drugo
    ma daaaj to su pisana slova :D
    pa tako su i profesori pisali, tj. ucitelji

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    evo na procjenu
    Pa to su najnormalnija pisana slova. Da mogu, sad bih tu zalijepila primjer kako izgleda rukopis malim štampanim slovima i hvatanje bilježaka na isti način. Ali neću, jer bi to bilo isto kao da sam stavila puno ime, prezime i JMBG - svojedobno je cijeli faks kopirao moje bilješke i moj rukopis je bio općepoznata činjenica, čak i kod onih koji me nisu osobno poznavali

Ne znam kako bih se provela kod nekog samozvanog psihologa koji analizira rukopis, vjerojatno bih dobila nekoliko dijagnoza (počevši od OCD-a, pa nadalje)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •