TinaH jesi mozda cijepljena protiv hepatitisa B?
http://www.cdc.gov/hepatitis/hbv/pdf...gicchartv8.pdf
TinaH jesi mozda cijepljena protiv hepatitisa B?
http://www.cdc.gov/hepatitis/hbv/pdf...gicchartv8.pdf
Posljednje uređivanje od bubekica : 18.02.2014. at 13:42
nisam sigurna, ali ukoliko ti antigeni nisu pozitivni, mislim da nemas razloga za brigu.
nek se javi netko tko kuzi bolje pa me ispravi po potrebni, imunologija mi nije jaca strana.
Samnom na punkciji je bila teta kojoj su također 2-dnevne embrije smrznuli.
Ja sam ipak jutros otišla na uzv, swe je uredu-maternica skoro prazna (kao ako nije iscurilo-onda je organizam sam apsorbirao sve), super-napokon olakšanje.
Muž je imao to pozitivno (nesijećam se brojke-ali nije bila toliko velika), i ja sam se brinula i istraživala (čak je i ponavljao nalaz) ...nakraju nitko nije ništa komentirao. Koliko sam ja shvatila-to su samo antitijela protiv tog virusa...dakle antitijela a ne virus. Medicinski dijelatnici se navodno cijepe često i ta im brojka mora biti viskoka da se ne bi slučajno zarazili)...moje mišljenje i zaključak....neka me netko ispravi ako nisam u pravu.
tako je, pozitivna su antitijela, da je prisutan virus, bili bi pozitivni antigeni.
Ja prijavljujem dvije trodnevne mrve, jedan 8-stanični i jadan 5-stanični embrij.
Što se zamrzavanja tiče, ja sam imala i dvodnevne i trodnevne smrzliće i oba puta su se lijepo odmrzli i bio je fet, ali to je prošlo.
Vidi mene, ovo jadan u prethodnom postu je trebalo pista jedan.
tako je, imas imunitet na hepB![]()
BlueI,Željka 33 sretno!
Žužy da se mrvice pričvrste i da zajedno dočekamo pozitivne bete![]()
evo sa sam provjerila cijepljena sam 94 i 2001g.protiv hepatitisa B..sad neznam jel to sta znaci!?
i ja sam cijepljena protiv hep B i imala sam to pozitivno na nalazu. zvala javno zdravstvo i žena mi pojasnila da je sve ok, da je tako kod svih cijepljenih
Pozdrav drage moje, evo imene konačno. Nakon operacija, pokušaja za IVF pa ciste na jajniku koje smo uspjeli riješiti. Eto sad nakon transfera koji je bio 12.02. čekamo betu.Nadam se uspjehu, osluškujem svoje tjelo i mislim da senešto događa naime prsa su mi velika, osjetljiva a na njima su vidljive one plave žile. Ali pak ne smijem se puno nadati.
Od sveg srca želim puno sreće svima te da bi bilo više trudnica!
Posljednje uređivanje od madona : 18.02.2014. at 17:01
sara10,zuzy :rock
i svima ostalima za pozitivne bete (nemojte mi zamjerit neimenovanj sa moba sam )
Svim curama želim pozitivne bete što prije!
Ja prijavljujem dvije 8 stanične trodnevne mrvice koje su mi vraćene jučer. Na žalost ostale j.s. se nisu oplodile, pa nije bilo smrzlića.
Jel neka od vas nakon transfera osjećala da joj je temperatura povišena? Sad sam izmjerila temperaturu jer sam osjećala kao da mi je povišena, i 36,8° je. S obzirom da je meni obično oko 36,2 ovo mi je dosta više. Nadam se da je to radi mojih mrvica, a ne da me hvata prehlada ili gripa.![]()
Anci, povisena temp posljedica je utrogestana (ili nekog drugog progesterona koji uzimas). Sretno!
Žužy, betu ću vadit 03.03. ako ne procurim prije. To će mi biti 16 dpo (nakon punkcije), odnosno 13 dnt. Kada ti misliš vadit betu?
Sretna, bio je još jedan, ali je zastao u razvoju, a dvi stanice nisu bile za oplodnju. Sve u svemu ja sam zadovoljna, bitno da je samo jedan dobar i da nastane T.
Hvala, bubekica!A bas sam prije nego sam napisala post procitala uputstva od utrogestana jer mi je to prvo palo na pamet, ali se povišenje temperature nije spominjalo pod nuspojavama.
Još jedno pitanjce... dok sam kupovala cefaleksin i utrogestan u ljekarni u prizemlju VV nakon punkcije, učinilo mi se da sam čula tetu koja je posluživala drugu mušteriju da je spominjala da ako nemaš odmah recept možeš platiti keshom, pa ti oni poslije refundiraju kad dobijes recept od doktora. Jel to vrijedi za sve? Jer ova teta što je mene posluživala nije ništa rekla.
Anci,mi smo onda skupa imale et
Moja punkcija je bila u subotu i onda sam kupila utriće i taj antib. dolje u ljekarni,teta nam je rekla da sačuvamo račun i kad nam gin. izda recepte da dođemo po povrat novca.U biti nam je isto rekla i sestra nakon punkcije.
Ali treba obratit pažnju na to da povrat možemo dobiti samo unutar 3 dana od izdavanja recepta.
prijavljujem da sam danas dobila uz puregon 100iu i orgalutran0,25mg/0,5ml, tako i sutra ali puregon 125iu i taj orgalutran, u četvrtak sam ponovo gore
nemam pojma, nisam zapamtila kako mi je dr objasnio, kao ima jako puno folikula ali ih mora polako filat inekcijama, tako da svaki put kad idem moram čekat nalaz krvi pa da vidim kako mjenja terapiju. inače danas mi je 11dc
Jes,u drugoj..grupi cura od sub.
Sretno!
nova,bit će to dobro,nek oni samo rastu!
Evo,drage moja,sutra idem na transferŽELIM VAM SVIMA PUNO SREĆE!!!
Cure drage trebam jednu uslugu ako je voljan netko od vas mi pomoći,ovo se odnosi na osječanke ,nalazi su mi gotovi na nuklearnoj medicini trebala mi je frendica dići no ona je u brodu,tako da se obraćam vama,ako je netko voljan da ih digne i pošalje na autobus za Sl.brod ja ču šoferu platiti što treba.moj broj mob. 098-503-143,molim vas.
TinaH ja ti isto imam pozitivan taj anti hbs i obavila vec tri ivfa...malo su se cudili u pocetku.kao jesam se cijepila il ne..reko nemam pojma..kao mala vjerojatno jesam.stoga mislim da neces imati nikakvog problema.
STUDENI 2013. (11)
puckica, Petrova, 1. IVF gemini
analoneta, VV, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF)
vrtirepka, VV, 1. IVF gemini
dino84, KBC Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
lana01, Vg, 1. IVF
suzzica, Betaplus, 1.IVF
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
clematis, VV, IVF (nakon 2xIVF)
dreamgirl, Betaplus, Ivf u prirodnom ciklusu (nakon 7xIVF)
Maybebaby, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI)
miny, PFC Prag, FET
PROSINAC 2013. (8)
mravak, KBC Ri, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
Brunaa, Mb, FET (nakon 1xIVF, 1xFET)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 6xIVF/ICSI)
malena0808, spontana trudnoća
piki, spontana trudnoća
lavko, spontana trudnoća
Aerin, AIH
Maku, PFC Prag, FET (nakon 1xIVF/ICSI)
SIJEČANJ 2014.
Čekalice bete~~~~~~~~~~
ira001, VV, IVF 21.02.
Ajvi, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI) 26.02.
arlena, VV, FET (nakon 1xIVF)
luna2, VV, 1. IVF 26.02.
Krtica, Vg, AIH (nakon 3xAIH)
madona
sara10, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 2xFET) 3.03.
Anci272, VV, IVF
PapigaCapo, KBC Split, IVF/ICSI
žužy, VV, IVF (nakon 2xIVF, 1xAIH) 5.03.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
saraya, Vg, IVF (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu); BlueI, KBC Split, IVF; Samanta, IVF, trudilica za treću bebu
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 5xIVF, 2xFET); nova21,VV,1.IVF; mari80, VV, 1.IVF; frodo, Petrova, IVF /ICSI (nakon 3xIVF/ICSI), trudilica za drugu bebu; tamy79, VV, IVF (nakon 3xIVF); Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
ON-GO 2/2014 ~~~~~~~~~~
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF, 1xFET); Ledamo, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET)
Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET); ljubilica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu);
Marlen, VV, FET (nakon 11xIVF); Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI);
suzy.s, Ri, IVF (nakon 10xIVF/ICSI, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF);
TinaH, VV, 1.AIH; zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu);
03/2014: bernica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF/ICSI); kika222, VV, IVF (nakon 4xIVF, 2xIVF u prirodnom ciklusu); sretna 1506, KBC Split, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF/ICSI); bubaba, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF, 1xFET); KLARA31 , VV, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 1xIVF); NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); tantolina, KBC Ri, FET(nakon 3xIVF, 7xIVF/ICSI);
04/2014: Iva28, 1. IVF/ICSI; nestrpljiva anka, Petrova, FET (nakon 2xIVF/ICSI)
05/2014: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
1977, 2hope, aboni76, Abys, Aerin, Afraid, ajma, Ajvi, aleksandraj, amber, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, andi33, Angely4you, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, ARIANM, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, believes, belma3, biska, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boogie woogie, brigitta, brundica, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, CherryBG, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, cvjetić, Cvitaa, Čičkolo, Črkica, *DJ*, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, Dalmašica, dani39, darci, Darkica, darmar, dazler, Dea2010, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, florjan, Frćka, Frodo, Gabi, Geja 41, geronimo, giga, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu/lolalita, hope, ina35, inada, inana, inesica_85, Inna28, inspire_me, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivana979, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , JelTom, jo1974, jojo, jopam, kameleon, kata.klik, keti10, kiki30, kikolina, kinki, Kjara, kkipilek, kleopatra, kokos, koraljka, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, Lara86, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, lora82, LOTTOS, luna1, lucija83, lulu79, ljiljan79, ljube, ljubi, magnolija13, marta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, makajica , Mala Maja, mala i/ili mali, malianđelak, malena2, MallaPlava, MAMI 2 , manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marija_sa, marincezg, mario, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mateaaa28 , mativa, Matko, matty569, mayica01, M@tt, medeni.angel, Medicandy, meki, merssi, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, milivoj73, mima32, mimadz , Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, mona22, monika2208, monja, mostarka86, mrvica7, mssnoopy1204, Mury, my_heart, Nana Mo, Nellie, Nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, Noemi, nora208, njanja1, njofra75, olea77, olivera, Orhideja, orhideja., osijek, Ozana, PetraP, piki , PinaColada, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, Prag, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, riba76, rimela, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, sami_os, sanchica, Sandra1971, sandy0606, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, sanjam, santana, sara38, sara69, serenity1, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, slonica tonica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, sonječka, sos15, Spa, splicanka30, strijelac, suen, sunasce, sunčeko71, s_iva, Šiškica, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tantolina, Tasha1981, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tikki, tina1986, tina2005, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, una99, Vagica, Vaki, Vali, valiana, valii, Varnica, vatra86, vedre, vesnare, vikica, vita22, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, zoki28, Zvijezdica1, Želim bebu![]()
Hvala Bubi!
Ja tek sad vidim da nemamo ni jednu trudnoću objavljenu u 2014.???
da, sijecanj 2014-e je potpuno prazana koliko vidim tako ce i ostati... naravno postoji mogucnost da sam neke podatke pogubila po drugim temama, ako imate kakvih info - javite...
Bila danas na zadnjoj folikulometriji, večeras štoperica, u petak punkcija.
Svim curama želim puno sreće!
Bubekica, statistike radi ja sam u Cita... a mislim da je i PapigaCapo
)
legenda si![]()
Hvala, samo javljaj sve detalje! Jel ti to 1. IVF? Kakva je bila stimulacija?
Argente hvala ti puno,evo upravo su mi javili ,rijeseno sutra ce jedna rodica koja vise nije aktivna na forumu pidici i poslati ih busom![]()
Posljednje uređivanje od jo1974 : 19.02.2014. at 17:27 Razlog: kriva slova
Drage moje samo da vam pošaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pikice, punkcije, transfere i bete !
Bubekica, sa, ja sam u cita i ovo mi je 4ivf-icsi, i jos imam dva aih-a iza sebe
Sent from my iPad using Tapatalk
Bubekica dodaj i mene za čekanje bete 25.02. KBC ST,1.prirodni IVF,nakon 3 AIH-a