Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure čestitam na lijepim betama i fige čekalicama!!!!!
    Imam pitanje,ako netko zna odgovor : dakle 26.01.2014. mi je bio 1 dc,počela sam sa stimulacijom koja je prekinuta 10dc zbog nereagiranja(dr. rekao da mi je na 8 dc endometrij i jajnici izgledaju kao da je menga tek počela)
    Danas mi menga kasni već 10 dana,išla sam napraviti ß jer me strah opet vanmaternične i rezultat je ß 0.49
    znam da nisam trudna,ali zašto je taj mali porast? (kada sam bila u postupcima i vadila betu uvijek je bila 0)

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj dazler prvotno napisa Vidi poruku
    Cure čestitam na lijepim betama i fige čekalicama!!!!!
    Imam pitanje,ako netko zna odgovor : dakle 26.01.2014. mi je bio 1 dc,počela sam sa stimulacijom koja je prekinuta 10dc zbog nereagiranja(dr. rekao da mi je na 8 dc endometrij i jajnici izgledaju kao da je menga tek počela)
    Danas mi menga kasni već 10 dana,išla sam napraviti ß jer me strah opet vanmaternične i rezultat je ß 0.49
    znam da nisam trudna,ali zašto je taj mali porast? (kada sam bila u postupcima i vadila betu uvijek je bila 0)
    Ne znam zašto menga kasni, ali znam da beta ne mora nužno biti 0 da bi bila negativna. Sve do 5 se računa da trudnoće nema, a sad zašto nekad bude 0, nešto...ili 1 ili čista 0 opet ne znam. Ali evo, doživjela sam te :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •