Bok Destiny... rijetko sam online pa tek sad vidjela tvoj post.. sjecam te sei tvog misa
Sto se odmrzavanja tice sve ovisi kako su ih smrznuli odnosno u koliko cjevcica.. moje su sve bile u jednoj cjevcici jer su neke bile lose kvalitete, a ocito su sve smrzavali... nisam se puno nadala pa se nisam niti puno razocarala..
sto se nalaza za sekundarni tice nista mi nije trebalo.. nazvala 2dc da pitam kakva je procedura, sestra rekla da nazovem 1dc i da dodjem 3dc, rekla joj da je taj dan 2dc i ona pitala doktora i on rekao da dodjem drugi dan i krenuli u postupak.. bilo je skroz neplanirano i naglo i bilo mi je super tako jer nisam imala vremena za zivciranje i planiranje
Postoji neko pravno savjetovanje, ali nije kao ono prije par godina.. dodjes kod iste one tete, ona ti kaze koje su novosti, koja su tvoja prava i da ti papir koji morate ovjeriti kod JB. I morali smo donjeti novi vjencani list. To sam sve sama napravila na 3dc i zbilja kratko traje. Kad ti planiras na brdo? Sretno!

i tvog misa
potpis! potpis! postavke-srolaš lijevo dolje, uredi potpis!

samo se ti drzi i budi cool na svaki taj pritisak
test negativan, još čekam betu da da konačnu presudu. Nadam se da će se barem nekome sreća preokrenuti sa betom.