Cure moje drage,hvala vam svima od srca!!
Tablet mi steka pa jedva pisem,,javit cu se kasnije,
uglavnom,moja beta danas,11dnt iznosi 147,4!!!![]()
Cure moje drage,hvala vam svima od srca!!
Tablet mi steka pa jedva pisem,,javit cu se kasnije,
uglavnom,moja beta danas,11dnt iznosi 147,4!!!![]()
odlicna beta!![]()
bravo frodo, yipiiiiii!!!!
ja sam glavna forumska kukavica![]()
Frodo čestitam![]()
![]()
boogie woogie , ipak ne možeš da ne škicneš, ja redovno škicam-ali ne usudim se pisat (kad ne pohvatam sve)
kako kazem orhideja dobit cu otkaz!! i moram na odvikavanje od foruma!!!
ovdje jedan zanimljiv rad o prediktivnoj vrijednosti bete mjerene na 14. i 21. dan nakon ovulacije/punkcije http://humrep.oxfordjournals.org/content/15/2/469.long
pa kome se ne cita kaze ovako:
Group A B C D
Day 14 HCG (IU/l) <50 <50 <50 <50
Day 21 HCG (IU/l) <200 >200 <1000 >1000
Multiple birth 0 0 1 51
Singleton birth 0 47 14 165
Clinical abortion (FH+) 1 7 14 18
Ectopic pregnancy 14 14 1 3
Biochemical pregnancy 35 39 10 5
Totals 50 107 30 242
Probability of birth/s (%) 0 44 50 90
Probability of FH+ loss (%) 2 6 13 7
Probability of ectopic (%) 28 13 3 1
Probability of biochemical (%) 70 36 33 2
:D
A kad cemo dobit tvoju brojkicu?
a ne, greska je!
grupa A i B <50 day 14
grupa C i D >50 day 14
ostalo je valjda ok.
znaci statistika ovdje na 429 trudnoca potvrdjenih bar s dvije bete kaze da grupa A nula bodova, grupa B- embrijic krece sporije ali se oporavlja i ima dobrih 44% sansi za bebu, grupa C u pocetku OK, pa malo sporije duplanje ima 50% sanse za bebu, dok grupa D u koju zelimo svi ima 90% sanse za bebija!!!
sta da kazem....
mjerit cu cure moje u srijedu, jer i moram znat sta je ovaj tjedan, s obzirom da bi trebala za mjesec dana na Floridu poslom, a ako sam trudan OTKAZUJEM!!! ako nisam, moram se pozurit s kartom... tako da u srijedu beta od mene! pa onda u petaki u ponedjeljak
vasa kukavica![]()
frodočestitam!!!!!
daaaaaj boogie....ß ß ß ß![]()
Posljednje uređivanje od saraya : 10.03.2014. at 15:40
daj saraya lako tebi govorit, ti si grupa D, najbolja grupa!
a jadna ja![]()
ajde ajde,,,ja sam prvobitno dobila mengu i to obilnupa ipak nije bila menga...kod mene sve naopako...nije sve statistika...pusti se brojeva...šta si po struci???
![]()
meni je statistika hobi, nemoj mi samo na statistiku!!
inace volim kartat, i uzivam u vjerojatnosti i preracunavanju sansi..... samo volim tako opcenito znat, a kad se o meni radi malo manje![]()
Frodo
Boogie, super su mi tvoje analize!za betu
Slucajno mi otisla zadnja dva smajlica..tribala su bit ko ovi prvi..
Ali po svojim statistickim podacima u zadnjih par dana dam poluluda zena.. Ma ustvari luda
Sad je pravi smile.![]()
Frodo, bravo! Cestitam
I svim drugim curama puno pozdrava i dobrih vibracija~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sutra na prvi uzv, pa se nadam da ce biti nesto js. Danas bas osijecam jajnike ...pritiscu....
drage moje nisam već duže vrijeme bila na forumu pa ne znam što se događa zato vam svima želim sve najbolje i pozitivne bete i skolske trudnoće! ljubim vas sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <3
tikki,kako mi promaklo da si čuvalica..![]()
i sretno do neba!
anka,znači fulala sam,ipak je O bila na 19.dc?Ili bumo zeli i to s rezervom...
Još malko i ideš i ti po smrzliće!
Bila na uzv. Folikulici se razvijaju na svakom nekoliko 9-10 mm. U cetvrtak opet uzv. Smanjilo mi decapeptyl na pola injekcije. Neznam zasto, prosli put nije
http://forum.roda.hr/threads/84352-Z...ost-22-03-2014
dragi svi, pridruzite nam se u ovogodisnjoj setnji
Zajedno za plodnost 2014.
Tikki & Žužy - izgleda da mi je ipak bila kasnije O nego inače zbog stimulacije prošli ciklus. Ako bude sve po planu ne-trebam dobiti za 2-3 dana - najkasnije do vikenda. Ako računam da će mi O biti oko 12. dc, a FET će biti 5 dana poslije - onda očekujem FET krajem mjeseca.
Meni je dok naredio 1 ciklus pauze do FETa- vidim, Tikki, da si ti odmah naredni ciklus imala FET. Kako to da doktori u jednoj klinici imaju tako različita stajališta i metode??!??
Tikki - baš bi bila sretna ako nam javiš veliku betu za koji dan!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
Drage moje, danas mi je 16 dan od transfer beta 4099...jesu li to previsoke brojke ili je ok??
Hvala Saraya...da i meni izgleda tako ali u ovom bunilu ne mogu nigdje pronaći neke vrijednosti![]()
Idem se malo pribrati
cestitke mare!!! tako kasno 1. beta? 16dnt 2 morule? to je 21 dan nakon ovulacije, svakako treba biti preko 1000, pogledaj si tablicu gore i dobrodosla u grupu D![]()
Pitanje: zar moze beta u pocetku biti previsoka? Sta bi to znacilo? (osim mozda dvojkica)
Posljednje uređivanje od boogie woogie : 11.03.2014. at 14:05
Mare77, čestitam!!
Curke ja sam vam sva u strahu i puna pitanja šta se događa sa mojim jajnim stanicama, jesu se oplodile,hoće li se razvijati do četvrtka?! čitam malo po netu da se transfer radi 5 dan kad ima više stanica, pa me ulovio strah da bi se moje mogle prestati razvijati i da neće ni biti transfera.treba preživiti sa svim ovim pitanjima do četvrtka!
ima li smisla sutra zvati bolnicu (VV) i pitati kakva je situacija? hoće li mi reći?
zdravka nije praksa da se zove izmedju 2/3. i 5. dana, nazalost, ovaj nas tezak put prepun je neizvjesnosti - i da ti sutra kazu da se sve lijepo razvijaju, opet do četvrtka mogu sve stati.... na to ne mozemo utjecati i ne mozemo promijeniti. budi strpljiva, brzo ce cetvrtak!
i mislila sam da mi neće ništa reći.. trudim se da ne mislim na to, muž mi je rekao da će isključiti internet, stalno visim na netu i samo se plašim.. ne preostaje mi ništa drugo nego biti strpljiva!
nemoj se plasiti, to sto su ucinili je bolje, povecava sanse za uspjeh.
Posljednje uređivanje od bubekica : 11.03.2014. at 15:30
Pozdrav svima, većinom čitam s mob. pa vas ne mogu sve upratit. Sretno svima u postupcima, ~~~~~~~ čekalicama koječega, a tužnicama
Evo glupo pitanje na koji znam odgovor al treba mi to netko i napisat pa da budem ziher. Da li test za trudnoću može biti lažno pozitivan?
Ovisi kako misliš lažno pozitivan? Kad je radjen? Kad očitavan? Da li je prije toga primana injekcija HCGa zipa Brevactid?
Da li je očitano izvan vremena koji piše?
hvala vam cure na čestitkama i lijepim željama![]()
Dakle ovako. U pripremi za Klomifenski IVF, cekam mengu. U nedjelju mislila da je dosla. Samo malo bilo na papiru navecer. Ali u ponedjeljak nista i danas nisa. A cice me malo bole (inace me nikad ne bole). Uzela reda radi napravit test jer sam si mislila s nasim dijagnozama tesko gotovo nemoguce appntano zatrudnit. Dosla doma uzela clearblue, znaci popodnevni urin koji je razrijedje jer nije proslo ni 2 sata od zadnjeg a kamoli 4 odmah se pojavila druga plava crtica. Blijeda al vidljiva... I odmah sam morala ic privat vadit betu. Rezultat sutra. A s obzirom na prethodno iskustvo me strah svega
Može.Zakaj-neznam.Mimo postupaka sam imala u nekoliko ciklusa drugu crticu na testu,jest blijeda al je tu,a znamo da ju očitava samo određena razina hcg-a u organizmu.
Zadnji put sam čak i letjela vadit betu koja je bila neg.
Trenutno izbjegavam određene testiće i nije se ponovilo..
mare77 ,čestitam na prekrasnoj brojčici!![]()
Jao mima,držim fige da nije fejk več prava pravcata i najispravnija crtica.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
Zuzy o kojem testu ke rijec kod tebe bila?
Gravignost mini,one step trakica iz ljekarne i neki s neta.
Sad imam isto neke s neta al ti mi ne daju ni najmanju nadu,i to mi je ok.![]()