Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ajoj malena0808 pa to su krasne vijesti, imaš 2 crtice na testu!!! A pisala si na splitskoj temi da ujutro ideš na humanu hvatat dr. B za dogovor za dalje. Pa to je predivno, javi nam sutra betu, jedva čekam da nam javiš.
    Malena da li tvoj muž koristi šta za poboljšanje spermiograma?

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajoj malena0808 pa to su krasne vijesti, imaš 2 crtice na testu!!! A pisala si na splitskoj temi da ujutro ideš na humanu hvatat dr. B za dogovor za dalje. Pa to je predivno, javi nam sutra betu, jedva čekam da nam javiš.
    Malena da li tvoj muž koristi šta za poboljšanje spermiograma?
    Sara10 ja san jos zbunjena, ne znan sta bi mislila, sve mi se cini nekako prebajkovito, mislin samo o nekoj cisti il kako je test kriv, zato ujutro pravin novi, m mi je tribala doc sridu il cet , i taman je do pon tribala zavrsit pa san tako mislila i kod dr. B ic al eto stvari nema nikako i eto dns test pokaza 2 crtice. Nas prvi spermio ti je bija ajme samo 5 milijuna i 4 posto pokretnih, 5 ipo miseci pije FertilUp i onda kraj 10 miseca prosle god skocili na 9 milijuna i 11 posto pokretnih, to je zadnje sta znamo al od zadnjeg spermiograma pije i bioastin i fertilup i
    caj od piskavice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •