Stranica 4 od 50 PrviPrvi ... 2345614 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj hrki prvotno napisa Vidi poruku
    imaji,imaju u penu puregone,ja sam ih dobivala u zadnjem postupku
    kul. steta sto nemaju i gonale

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

kameleon, gledam ti u potpisu, šta si imala samo 3 transfera?

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Argente da,samo 3, znas da je kod nas uvijek bilo nema plivaca,zamrzavaj js,odmrzavaj..į dosta ih je ų tom procesų otpalo...
    Cak smo į u prirodnom ciklusu zamrzavali jednom..

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Jesam li ja nešto propustila ili se Crvenkapica nije javila nakon uzv?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj maku prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da potvrdim da iznimke ipak postoje!
    Imala sam gotovo identicnu situaciju kao Nera, samo sam eto imala puno vise srece i kod mene se plod razvio. Na prvom uzvu samo gestacijska vrecica, razvoj kasni 4 dana. Na drugom uzvu, 6 dana poslije pojavio se plod 5,5mm i srce je kucalo, al i dalje nam fali onih 4 dana. Kazu da iznimke potvrduju pravila.. Ja samo zelim poruciti da je sve moguce!

Maku, sretno!
    Embriologija je područje biologije koje je vrlo kompleksno i laicima se često čine slične situacije koja zapravo nisu.
    Npr. ako si ti na 1. uz bila sa 6+1 tada se još nije morala pojaviti srčana akcija kod embrija, niti je dr morao moći vizualizirati embrionalni odjek (mada je zasigurno postojao).

Ti si na drugom UZ bila sa 7 tt i tada je tvoj nalaz bio embrij od 5, 5 mm sa srčanom akcijom? Ako je tako, to je uredan nalaz.

Patološki bi zasigurno bilo da kod trudnoće od 7 tjedana nema embionalnog odjeka niti srčane akcije, ili da se kod embrija od 5 mm ne nalazi srčana akcija. U takvim se slučajevima iznimke ni čuda sigurno ne mogu očekivati.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 18.01.2014. at 11:20

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Čuvam dvije mrvice.
    Bilo je 5 js od toga 3 nezrele.
    E da i transfer je rađen bez uzv, i jedan je zametak transferiran bez problema a drugi se nije dao iz katetera pa su uspjeli iz 3. puta.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Čuvam dvije mrvice.
    Bilo je 5 js od toga 3 nezrele.
    E da i transfer je rađen bez uzv, i jedan je zametak transferiran bez problema a drugi se nije dao iz katetera pa su uspjeli iz 3. puta.
    sretnoooo dalje ...

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Maku, sretno!
    Embriologija je područje biologije koje je vrlo kompleksno i laicima se često čine slične situacije koja zapravo nisu.
    Npr. ako si ti na 1. uz bila sa 6+1 tada se još nije morala pojaviti srčana akcija kod embrija, niti je dr morao moći vizualizirati embrionalni odjek (mada je zasigurno postojao).

Ti si na drugom UZ bila sa 7 tt i tada je tvoj nalaz bio embrij od 5, 5 mm sa srčanom akcijom? Ako je tako, to je uredan nalaz.

Patološki bi zasigurno bilo da kod trudnoće od 7 tjedana nema embionalnog odjeka niti srčane akcije, ili da se kod embrija od 5 mm ne nalazi srčana akcija. U takvim se slučajevima iznimke ni čuda sigurno ne mogu očekivati.
    Čitajući ovo objašnjenje dolazim do zaključka da je ovo navedeno u mom potpisu sasvim sve uredu??

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj kameleon prvotno napisa Vidi poruku
    Argente da,samo 3, znas da je kod nas uvijek bilo nema plivaca,zamrzavaj js,odmrzavaj..į dosta ih je ų tom procesų otpalo...
    Cak smo į u prirodnom ciklusu zamrzavali jednom..
    A nisam znala da je bio tako loš score...jeste vi još morali smrzavati JS i radi Milijevog zakona? Kakogod...dobro da ste prebjegli, stvarno nema smisla doći do transfera svaki 4.put :\

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj sretna 1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Jesam li ja nešto propustila ili se Crvenkapica nije javila nakon uzv?
    meni uzv jos nije bio, slijedeci tjedan je danas smo 5+6

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Alo!

Mami - sad odmaraj, uživaj i naoružaj se strpljenjem! Vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kameleon - za puno kvalitetnih JS!!!

Ja sutra startam s Gonalima u penu i sretna sam zbog toga. I Puregon koji sam zadnji put koristila je bio kao pen - i to mi je easy. I Decapeptyl je već gotov za uporabu - i to je super.
    Naravno preduvjet startanja s pikanjem je uredan nalaz krvi ujutro!

Svima puno ~~~~~~~~~~~~~

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu!!!!!!!!
    nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nalaz!!! i još malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješno pikanje!!!!!!!!
    Argente da, još je bio stari zakon pa smo išli tri po tri js, tako da koma...a i sekundarni su me ubili, 7 sekundarnih sam prošla...prebjeg je bio jedina opcija, a vidjet ćemo kakve će rezultate donijeti, nadam se najboljem..

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

MAMI 2 sretno i za veliku betu

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

mami 2 nek bude dobitni postupak!!
    svima ~~~~~~~~~~

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba (ma samo trebamo jednog dobrog plivača)
    mami 2 za beturinu
    nestrpljiva anka sretno s pikanjem !!!

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    meni uzv jos nije bio, slijedeci tjedan je danas smo 5+6
    ~~~~~~~~~~~~~ za UZV i jedno veliko srčeko!

Citiraj nestrpljiva anka prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno preduvjet startanja s pikanjem je uredan nalaz krvi ujutro!
    ~~~~~~~~~~~~ za dobre nalaze i još bolji postupak!

mami2 i kameleon , svima ostalima hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

draga brunaaa, jako me veseli tvoj potpis, isprika ako sam promašila čestitare, nije nimkad kasno za čestitke

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mare41

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kameleon nek se sve j.s lipo oplode pa da imate i za seku ili bracu... E...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

u utorak punkcija...jeeeee
    folikula ima dovoljno,brojcano gledano,samo sto kaskaju u rastu! neznam kako je to u HR ali ovdje inzistiraju na velicino od oko 19-20 mm,takvih imamo cetiri ,ima jos par komada od 15-17 mozda narastu do utorka jos malo! juce smo pikali zadnji dan sto se stimulacije tice i nikad do sada nisam 15 dana stimulirala! debljina endometrijuma je ist super,jos samo da js budu kvalitetne!
    ali ipak se neusudim nadat...
    nek bude sta mora biti...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Njanja narast će i drugi do utorka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Anka da pikanje krene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Naravno i svima ostalima koje nešto čekaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

od mene kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Svima zelim puno srece..nadam se da cemo uskoro citati samo lijepe novosti

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Ledamo prvotno napisa Vidi poruku
    Svima zelim puno srece..nadam se da cemo uskoro citati samo lijepe novosti
    Potpisujem

Cure da vas pitam, ako zna koja sta da pitam doktora nakon svega ovoga da me na kakve pretrage posalje jer kad god sam pitala uvijek je odmahivanje glavom kao nema potrebe, pa makar da mi date savjet da odem sama napravit pretrage ako on ne zeli me slat i dalje. Moze odgovor i na pp , hvala.
    Nisam znala di da ovo pitam a ovo je nekako najposjecenije mjesto pa ako sam fulala brisite

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nera29 ja sam nakon 4-tog neuspjesnog ivf trazila po netu sta bi mogla i zapisala si sve i jednostavno sama otisla,stitna, imunologija,bakterijski brisevi,gustoca krvi,krv sam svaki mjesec kontolirala,ako nadjem stranicu(slucajni sm na to naisla poslat cu ti link) sa svom imunologijom koju je potrebno kontolirat i trazila da mi stave na uputnicu!
    jedan nalaz je bio losiji od drugog...pila sam terapiju za stitnu,a kad sam je otisla prekontolirat sama se doktorica cudila koja je budala kod mene radila ivf sa takvom stitnom...imunologija isto nije bila puno bolja! tri mjeseca sam pila razne ljekove,vitamine,zadnji nalaz krvi je bio perfektan,stitna dovedena u red,jedino imunologiju nisam ponovo vadila...
    za tri tjedna cu znati jeli nesto pomoglo...

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Da nekog ne preskocim: Trudnicama čestitam, pikalicama i betocekalicama saljem ~~~~~~~~~ a tužnicama zagrljaj!

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Cure pozdrav..ondnedavno sam se i ja prikljucila forumu, sa mnon sve ok, moj dragi oligostheno, bila san na svoj prvi ivf u KBC Split u 12/2013 koji nije završio sretno jer su folikuli popucali prije punkcije i nije bilo ET_a. Ugl sada san se spremala na novi pokušaj i čekam ja i čekam M al nje nikako, na dan kad san trebala dobit, pokazalo se malo svijetlo roze sluzi i tu svaka priča staje...prošlo otad 4-5 dana, dragi me nagovorio da napravimo test i ono 2 crtice no kako ja u to ne virujen ( napravit ću ujutro novi) jer zadnji njegov nalaz je od 31. 10 2013. -9 milijuna i 11% poktenih!!!!! pa me zanima jel moguće da san dobila kakvu cistu na jajnicima pa da od toga može bit lažno pozitivan test...oprostite mi na dugon postu al toliko san zbunjena i uplašena jer jednostavno ne vjerujeeen!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

nema lazno pozitivnih testova, a roskasta sluz koju opisujes vjerojatno je posljedica implantacije. izvadi betu sutra!

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    nema lazno pozitivnih testova, a roskasta sluz koju opisujes vjerojatno je posljedica implantacije. izvadi betu sutra!
    Znan i ja da nema lažno pozitivnih...al ovo mi zvuči kao neka bajka...moj mi je mpo doc. rekao da po njegovon spermiogramu mogu samo čudon prirodno zatrudnit...tako da san to otpisala i odma isli na ivf ...al fala ti bubekice najpametnije je vadit betu...ona će sve reć!!!!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Nera29, šaljem pp!

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure' hvala!
    Nalaz krvi mi je navodno bio super, tako da je krenulo pikanje! 3 dana po 3 jedinice Gonala, zatim 3 dana po dvije...

Njanja - zvuči super! Držim fige!!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ajoj malena0808 pa to su krasne vijesti, imaš 2 crtice na testu!!! A pisala si na splitskoj temi da ujutro ideš na humanu hvatat dr. B za dogovor za dalje. Pa to je predivno, javi nam sutra betu, jedva čekam da nam javiš.
    Malena da li tvoj muž koristi šta za poboljšanje spermiograma?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

I malena0808 lažno pozitivan test ti definitivno ne može bit od ciste!

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajoj malena0808 pa to su krasne vijesti, imaš 2 crtice na testu!!! A pisala si na splitskoj temi da ujutro ideš na humanu hvatat dr. B za dogovor za dalje. Pa to je predivno, javi nam sutra betu, jedva čekam da nam javiš.
    Malena da li tvoj muž koristi šta za poboljšanje spermiograma?
    Sara10 ja san jos zbunjena, ne znan sta bi mislila, sve mi se cini nekako prebajkovito, mislin samo o nekoj cisti il kako je test kriv, zato ujutro pravin novi, m mi je tribala doc sridu il cet , i taman je do pon tribala zavrsit pa san tako mislila i kod dr. B ic al eto stvari nema nikako i eto dns test pokaza 2 crtice. Nas prvi spermio ti je bija ajme samo 5 milijuna i 4 posto pokretnih, 5 ipo miseci pije FertilUp i onda kraj 10 miseca prosle god skocili na 9 milijuna i 11 posto pokretnih, to je zadnje sta znamo al od zadnjeg spermiograma pije i bioastin i fertilup i
    caj od piskavice.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Super malena, ti si trudna , nema šta drugo bit. Nema ti menge, a test je pozitivan, to je to!! Očito tvom mužu pomaže sve to što koristi i djelovalo je na poboljšanje spermiograma, kod moga nažalost, uza sve što koristi, nema većeg pomaka, nešto malo pokretljivost, al ne značajno.
    Drago mi je radi tebe...uvijek mi je drao čuti da ima spontanih trudnoća kod parova koji su u postupcima, nema ljepšeg iznenađenja.

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Super malena, ti si trudna , nema šta drugo bit. Nema ti menge, a test je pozitivan, to je to!! Očito tvom mužu pomaže sve to što koristi i djelovalo je na poboljšanje spermiograma, kod moga nažalost, uza sve što koristi, nema većeg pomaka, nešto malo pokretljivost, al ne značajno.
    Drago mi je radi tebe...uvijek mi je drao čuti da ima spontanih trudnoća kod parova koji su u postupcima, nema ljepšeg iznenađenja.
    Fala ti sara...meni triba vrimena da shvatin zapravo da je ocito u pitanju trudnoća, valjda kad smo u postupcima...totalno se koncentriramo na to toliko da iskljucis kompletnu mogućnost prirodne trudnoće, (jer mislis san...nemoguce je..zato je vjerojatno moja reakcija ovakva...
    Ja san sve ove dane ludila sta mi stvari ne dolaze jer kao sta mi priju dojdu prije ce sljedeca i postupak u drugi misec.
    Al s obziron na zadnji spermio, pitan se koliko se to uspilo popravit još kad se sitin a mi dr. B. reka da samo čudon mogu prirodno zatrudnit s obziron na spermio, ja sutra pravin novi test cisto da potvrdin.
    Držin ti fige da sta prije kreneš u postupak i da ti promjena doktora i bolnice donese sreću i da to bude tvoj dobitan postupak!!!!!! Od srca ti to želin

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Dosla sam pozeljeti svima srecu u postupcima,velike bete i bebice u rukama

Draga crvenkapice,brunaa od srca cestitam na trudnoci i zelim vam skolsku trudnocu nez stresa i losih stvari..
    Ostalim trudnicama kojr sam.nenamkerno izostavila cestitam.od srca!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj malena0808 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure...već san pisala na odbrojavanju ali želin podijelit ovo i sa vama. Znate da san bila u pripremi za drugi postupak, čekala sam mengu koja nikako ne dolazi i pao je testić koji je pokazao da *** se prirodno dogodilo malo čudo!! Ne znan još ni sama kako, niti san ovako nešto očekivala, sreća je neopisiva, ali strah još i veći!!
    baš čitam tvoj post na odbrojavanju, jesi li jutros radila ponovo test? u svakom slučaju

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

malena pa to je predivno,uf sva sam se naježila!!!!!!!!!!!!!!!!

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj jojo prvotno napisa Vidi poruku
    baš čitam tvoj post na odbrojavanju, jesi li jutros radila ponovo test? u svakom slučaju
    jojo fala ti, jesan napravila san test, pozitivan je i jutros, bila san do ginekologice, nije mi tila dat vadit betu, rekla mi je opusti se i narucila za prvi uvz za 7 dana...sve mi izgleda ka neka bajka i san iz kojeg cu se uskoro probudit...nekako nestvarno

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

malena odi privatno vadit betu u analize ,bar bi ja otišla!

sara javi jesi uvatila dr danas i šta kaže!

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    malena pa to je predivno,uf sva sam se naježila!!!!!!!!!!!!!!!!
    Hvala ti željkice baš je pravo čudoooo!!!!!!! Ni sama još ne virujen

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    malena odi privatno vadit betu u analize ,bar bi ja otišla!

sara javi jesi uvatila dr danas i šta kaže!
    Najvjerojatnije ću sutra ujutro i otić vadit u analize...da san mirnija

sara10 čekamo tvoje novosti

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ja nebi mogla izdržat do sutra svaka čast,baš si me razveselila!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

malena0808
    čestitam!

možeš li nam reći kakav je spermiogram bio? koliko milijuna spermija, kakva je pokretljivost?

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    malena0808
    čestitam!

možeš li nam reći kakav je spermiogram bio? koliko milijuna spermija, kakva je pokretljivost?
    Inesz hvala ti na čestitkama...triba i meni vremena da shvatin da san trudna...ne ide mi u glavu, prvi spermio je bio 5 milijuna i 4% pokretnih, znači 96%nepokretno a morfologija je uvijek bila uredna 28% i na prvon i na zadnjem spermio, od tada je mm pio FertilUp i nakon 5 ipo mjeseci tj. 31.10.2013. imamo 9 milijuna i 11% pokretnih, još uvijek premalo al s obziron na prvi spermio, napredak je bija više nego dobar, to ti je zadnje sta znamo, nakon toga u FertilUP pije i Bioastin i čaj od piskavice, sta se dogodilo ne znan...nisan ovako nesto očekivala ni u najluđim snovima..očito je došlo do velikog poboljšanja od zadnjeg spermiograma
    Stvarno se nikad ne treba prestat nadat, jer upravo vidin da su čuda moguća i to kad se najmanje nadamo!!!!

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj malena0808 prvotno napisa Vidi poruku
    jojo fala ti, jesan napravila san test, pozitivan je i jutros, bila san do ginekologice, nije mi tila dat vadit betu, rekla mi je opusti se i narucila za prvi uvz za 7 dana...sve mi izgleda ka neka bajka i san iz kojeg cu se uskoro probudit...nekako nestvarno
    Malena čestitam od srca, i neka bude prava školska trudnoća..

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

malena cestitam , predivna vijest

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

čestitam još jedan put i kao što su ti cure rekle- otiđi do analize i za 2 ure znaš rezultate

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Malena čestitam!

Stvarno se ne treba nikad prestat nadati, nedavno sam čula da je poznanica koja se isto borila za bebu i nije uspjela, posvojili su djete i sad joj je kasnla m i mislila je da je menopauza, jer su joj i mama i seka ušle dosta rano u menopauzu, kad ona trudna 3mj.

Stranica 4 od 50 PrviPrvi ... 2345614 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •