Stranica 5 od 50 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

crvenkapice77 hvala i želin i tebi najljepšu trudnoću, i da napokon dobiješ malog anđelčića u svoj zagrljaj ..koliko san vidila na odbrojavanju i ti si nam friška trudnica
    jojo i hedoniza hvala vam od srca na lipin čestitkama!!!

Al družimo se stalno.... i navijam da van se svima ostari najveća želja i da uskoro postanete okrugle i debele
    Sara10 ...ima li novosti?

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Malena čestitam!

Stvarno se ne treba nikad prestat nadati, nedavno sam čula da je poznanica koja se isto borila za bebu i nije uspjela, posvojili su djete i sad joj je kasnla m i mislila je da je menopauza, jer su joj i mama i seka ušle dosta rano u menopauzu, kad ona trudna 3mj.
    MAMI 2 hvala na čestitkama!!!! Samo da bude uredna trudnoća Stvarno postoje čuda!!!! Drago mi je zbog tvoje poznanice!
    Nadan se da ćeš i ti uskoro dobit svoje malo čudo ( i svaka čast što je trece u pitanju...tako bih i ja volila jednog dana) !!!!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

ajme malena koje lijepe vijesti
    NEVJEROJATNO

Sara,di si?
    moram i ja ovaj tjedan,pa da znam kad da odem

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Hvala malena, eto mi oduvijek htjeli barem troje, doduše mm bi i 5 , i sad je uvjeren da će blizanci i samo o tome priča.
    Eto prva curka bez problema, za drugu se borili 4 god, i sad treće i/ili četvrto, nadamo se da će bit sve ok. Ulavnom većima misli da nismo normalni, pogotovo što smo ušli u mpo vode a imamo djecu, al to je naš život i mi smo odlučili.

Btw jesa li ja jedina koja čeka betu sada?

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Drage moje ne mogu vas sve pohvatati ali evo svim čekalicama bete želim da ima čekanje prođe što prije i da ih obraduje jedna lipa trounamekasta brojćica
    Isto tako svim pikalicama i čekalicam postupka nek im ovaj postupak bude dobitni....
    Trudnicama nek bude školska trudnoća
    Crvenkapice je tebi danas uzv.....sretno draga moja i da nas obraduješ jednim srćekom i neka ti ovo bude jedna mirna i školska trudnoća

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sara sretno
    koliki ti je sada feritin ?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

sara draga svu sreću ti želim!

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj malena0808 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure...već san pisala na odbrojavanju ali želin podijelit ovo i sa vama. Znate da san bila u pripremi za drugi postupak, čekala sam mengu koja nikako ne dolazi i pao je testić koji je pokazao da *** se prirodno dogodilo malo čudo!! Ne znan još ni sama kako, niti san ovako nešto očekivala, sreća je neopisiva, ali strah još i veći!!
    Prekrasne vijesti,čestitam.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    sara draga svu sreću ti želim!
    Hvala Željkice.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Crvenkapice odgovorila sam ti na temi "feritin i (in)fertilnost"

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

malena jesi išla vadit betu?????????

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    malena jesi išla vadit betu?????????
    željkice iden oko podne do Analize izvadit betu, oni kao rade u Splitu do dva, pa se nadan da će nalaz bit popodne Čin buden znala, javin vam
    sretna 1506 splicanka30 sara10 hvala vam...samo van želin da van ova godina bude najsretnija u životu i da ostvarite svoju najveću želju

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala malena, eto mi oduvijek htjeli barem troje, doduše mm bi i 5 , i sad je uvjeren da će blizanci i samo o tome priča.
    Eto prva curka bez problema, za drugu se borili 4 god, i sad treće i/ili četvrto, nadamo se da će bit sve ok. Ulavnom većima misli da nismo normalni, pogotovo što smo ušli u mpo vode a imamo djecu, al to je naš život i mi smo odlučili.

Btw jesa li ja jedina koja čeka betu sada?
    Samo naprijed u tvojin snovima, ljudi danas dosta osuduje cin parovi zele vise od dvoje djece...što je meni ne znan kako bi se izrazila, bitno je živit svoj život bez da okolina utječe na to....želin ti veliku betu!!!!!! Kad je vadiš, koji ti je dan danas?

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Cere moja, beta mi je 704.9!!!!!!!! Danas mi je 32 dan ciklusa, po mojoj procjeni 18-19 dana od ovulacije, jel to ok?
    Bila san u do dr.B , taman dok san ga cekala stigla mi beta na email, reka mi je da ponovin za dva dana i opet dojden kod njega!

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Tribalo je pisat cure moje, pardon od prise san krivo napisala!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

odlicna beta!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

malena0808 ,čestitam!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

malena čestitam !

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

malena suuuuuper,čestitam!!!!!!!!!!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

čestitaaam!

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Fala van cure....gledan betu i jos se cudin kako se sve ovo dogada..... samo da se sve nastavi skolski i da bude uredna trudnoca!!!!!!

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Cere moja, beta mi je 704.9!!!!!!!! Danas mi je 32 dan ciklusa, po mojoj procjeni 18-19 dana od ovulacije, jel to ok?
    Bila san u do dr.B , taman dok san ga cekala stigla mi beta na email, reka mi je da ponovin za dva dana i opet dojden kod njega!
    čestitam

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mona vi ste u pripremi za FET? koliko imate eskima?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Malena čestitam, predivno!!!!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

izvadjeno 7 js ,sutra znam koliko se oplodilo i kad je transfer!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

STUDENI 2013. (11)
    puckica, Petrova, 1. IVF gemini
    analoneta, VV, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF)
    vrtirepka, VV, 1. IVF gemini
    dino84, KBC Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
    lana01, Vg, 1. IVF
    suzzica, Betaplus, 1.IVF
    prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
    clematis, VV, IVF (nakon 2xIVF)
    dreamgirl, Betaplus, Ivf u prirodnom ciklusu (nakon 7xIVF)
    Maybebaby, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI)
    miny, PFC Prag, FET

PROSINAC 2013. (5)
    orhideja., VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET)
    mravak, KBC Ri, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
    Brunaa, Mb, FET (nakon 1xIVF, 1xFET)
    crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 6xIVF/ICSI)
    malena0808, spontana trudnoća

SIJEČANJ 2014.

Čekalice bete~~~~~~~~~~
    MAMI 2 , Petrova, IVF, trudilica za treću bebu (nakon 1xIVF)

Čekalice transfera~~~~~~~~~~
    njanja1, Au, IVF (nakon 4xIVF)

Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~

Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    kameleon, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); nestrpljiva anka, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);

AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
    mg1975, VV, FET, trudilica za drugu bebu

ON-GO 1/2014 ~~~~~~~~~~
    arlena, VV, FET (nakon 1xIVF); Dalmašica, VV, 1. IVF;
    dazler, Vg, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xAIH);
    kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu);
    Marlen, VV, FET (nakon 11xIVF); NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF);
    sara10, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 2xFET);
    slonica tonica, Vg, IVF (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xIVF);
    suzy.s, Ri, IVF (nakon 10xIVF/ICSI, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF);
    Tasha1981, Petrova, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu);
    Tia, IVF u prirodnom ciklusu, trudilica za treću bebu (nakon 6xsekundarni IVF);
    tikki, Petrova, IVF (nakon 2xAIH, 8xIVF, 1xsekndarni IVF, 2xFET);
    zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu)

02/2014: Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu; hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF, 1xFET); Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET); Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI); ljubilica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mona22, VV, FET (nakon 4xIVF/ICSI); Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 5xIVF, 2xFET); tantolina, KBC Ri, FET(nakon 3xIVF, 7xIVF/ICSI); nova21,VV,1.IVF; Ledamo, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET)

03/2014: bernica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF/ICSI); kika222, VV, IVF (nakon 4xIVF, 2xIVF u prirodnom ciklusu); sretna 1506, KBC Split, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF/ICSI); bubaba, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF, 1xFET)

05/2014: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    1977, 2hope, aboni76, Abys, Aerin, Afraid, ajma, Ajvi, aleksandraj, amber, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, andi33, Angely4you, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, ARIANM, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, believes, belma3, biska, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boogie woogie, brigitta, brundica, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, CherryBG, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, cvjetić, Cvitaa, Čičkolo, Črkica, *DJ*, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, Dea2010, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, florjan, Frćka, Frodo, Gabi, Geja 41, giga, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu/lolalita, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, inspire_me, Iva28, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivana979, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , JelTom, jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kikolina, kinki, Kjara, kkipilek, KLARA31 , kleopatra, kokos, koraljka, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, Lara86, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, lora82, LOTTOS, luna1, lucija83, lulu79, ljiljan79, ljube, ljubi, magnolija13, marta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, makajica , Mala Maja, mala i/ili mali, malianđelak, malena2, MallaPlava, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marija_sa, marincezg, mario, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mateaaa28 , mativa, Matko, matty569, mayica01, M@tt, medeni.angel, Medicandy, meki, merssi, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, mimadz , Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monika2208, monja, mostarka86, mrvica7, mssnoopy1204, Mury, my_heart, Nana Mo, Nellie, Nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, Noemi, nora208, olea77, olivera, Orhideja, osijek, Ozana, PapigaCapo, PetraP, piki , PinaColada, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, Prag, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, riba76, rimela, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, sami_os, sanchica, Sandra1971, sandy0606, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, sanjam, santana, sara38, sara69, saraya, serenity1, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, sonječka, sos15, Spa, splicanka30, strijelac, suen, sunasce, sunčeko71, s_iva, Šiškica, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tantolina, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tina1986, tina2005, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, una99, Vagica, Vaki, Vali, valiana, valii, Varnica, vatra86, vedre, vesnare, vikica, vita22, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, zoki28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy
    Posljednje uređivanje od bubekica : 21.01.2014. at 16:38

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    mona vi ste u pripremi za FET? koliko imate eskima?
    da.. 4 eskimića(2x2)

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Čestitam još jednom,takav scenarij ja zamišljam već godinama i baš mi drago da je zapravo i ostvariv.
    I ja bila kod dr.B na razgovoru,ništa ne možemo do daljnjeg.

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Bubekica za listu.
    malena0808 Beta je mljac!!!!
    njanja1 za tulum u labu....

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj njanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    izvadjeno 7 js ,sutra znam koliko se oplodilo i kad je transfer!
    Držimo fige za tulum tuluma

Čestitke na beti! Znam taj osjećaj da je teško povjerovati, još će teže biti povjerovati nakon druge bete za koju ne sumnjam da će biti dobra!

sretna 1506, mona22 ~~~~~~~~~~~~~
    svim čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~1, tužnicama

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo mene sa uzv, imamo jedan plod, jedno malo srce kuca <3
    ali imamo i problem a ja sam sva u soku i ne znam jel on velik i opasan , pomoc mi treba tko je imao slicno iskustvo
    naime, zbog stimulacije imam cistu na lijevom jajniku 7cm veliku i dr. me zeli hospitalizirat u bolnicu , sta to znaci za moju trudnocu ??? to je hiperstimulacija ?

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Baš je veselo ovdje ! Crvenkapice, nastavi niz sretnih vijesti ~~~~~~~~

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Eh dok ja sve pročitam i napišem post Crvenkapica se već javila.
    Crvenkapice, super za malo
    Nadam se da će te cure s istim iskustvom utješiti.

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj sretna 1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam još jednom,takav scenarij ja zamišljam već godinama i baš mi drago da je zapravo i ostvariv.
    I ja bila kod dr.B na razgovoru,ništa ne možemo do daljnjeg.
    Hvala ti jos jednom, stvarno treba vjerovat u cuda jer se ona i dogadaju....danas meni, sutra vec mozda nekom drugom
    Zao mi je sta ne mozes krenit u postupak, drzin fige da se tsh sto prije regulira i da sto prije krenes po svoju bebicu
    Zahvaljujem se od srca svima na cestitkama
    Crvenkapice cestitan na srceku, sigurno ce i dalje sve bit odlicno, za cistu na jajniku ne znan al midlin da svakako ne bi trebali utjecat na bebu

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Malena krasna beta, još jednom ti čestitam Malena, šta kaže dr. B. na to da si spontano ostala trudna? Kakva je njegova reakcija?

Crvenkapice draga, super za uzv i srce malo, bravo! A za cistu će se javit iskusne cure, a ja mislim da ne bi trebalo biti problema u trudnoći zbog ciste. A jel ti dr. rekao zašto te želi hospitalizirat, znam da je cista, al konkretno zašto hospitalizacija? Bit će sve ok crvenkapice, znam da te strah, drži se i bit će sve dobro! Pretpostavljam da ti je to rekao tvoj soc. ginekolog, a da nazoveš dr. Poljaka?

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Draga malena daješ nam svima nadu da su čuda moguća
    Ja se i nakon osam godina braka još nadam da možda zatrudnimo prirodno, mada nam baš i neide
    Svima želim svu sreću u postupcima, svim trudnicama čestitam od srca!!!
    Tužnice grlim, stvarno se nadam da će jednom doći i naše vrijeme

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

bas tako sara, uputnicu mi je dala da idem u split na ginekologiju pa nek oni odluce mozda me vrate doma a mozda i ostave koji dan, tako dr veli........a poljak kaze da nema potrebe ici u bolnicu da ce to proci to je od stimulacije i punkcije,
    voljela bi cuti cure koje su imale iskustva nek s e jave

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    bas tako sara, uputnicu mi je dala da idem u split na ginekologiju pa nek oni odluce mozda me vrate doma a mozda i ostave koji dan, tako dr veli........a poljak kaze da nema potrebe ici u bolnicu da ce to proci to je od stimulacije i punkcije,
    voljela bi cuti cure koje su imale iskustva nek s e jave
    imam i ja cistu i to na oba jajnika. Dr A je rekao da se ne brinem da se ti zna desit, ako me jako boli da idem na hitnu.
    na 7+5 uzv je dr spomenula samo na jednom jajniku velicine 5 cm, ali nije nista drugo rekla. Samo da cekamo 12 tj kad idem opet na vv pa da oni vide sta cu sa tim.
    Ali mene vec par dana bas zeza ta cista, boli me za popizdit pa idem sutra privatniku da vidim sta ce ona reci. Bolnice nitko nije spominjao, cak mislim da oni ne misle da je to neki veliki problem.

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Malena - predivno!! Čestitke!!

Crvenkapice - i tebi čestitke za srčeko - i nadam se da će cista otići sama od sebe!

Njanja & Mona - vibram za happy end ovog postupka odnosno FETa!

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

puno ljepih vijesti, čestitke curama
    Čekalicama i puno strpljenja

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

cure, zna li netko da li je preporučljivo letiti avionom u ranoj trudnoći? ili u vrijeme čekanja bete?
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 21.01.2014. at 20:39

Iva28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Čestitke svima na lijepim vijestima, prije svega!

Možda je prerano za neko odbrojavanje (još ne brojimo sitno), ali eto i mi idemo u 4. mj na prvi ivf/icsi.

Držim fige svima, cure, ma što god čekale!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

čestitam - čuda se događaju!!!!

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Malena krasna beta, još jednom ti čestitam Malena, šta kaže dr. B. na to da si spontano ostala trudna? Kakva je njegova reakcija?

Crvenkapice draga, super za uzv i srce malo, bravo! A za cistu će se javit iskusne cure, a ja mislim da ne bi trebalo biti problema u trudnoći zbog ciste. A jel ti dr. rekao zašto te želi hospitalizirat, znam da je cista, al konkretno zašto hospitalizacija? Bit će sve ok crvenkapice, znam da te strah, drži se i bit će sve dobro! Pretpostavljam da ti je to rekao tvoj soc. ginekolog, a da nazoveš dr. Poljaka?
    Draga sara, naprvu su i dr.B i sestra Zdenka ostali iznenadani, zajedno su pricali s menon, a dr.B kaze da me ocito stimulacija i hormoni "protresli" iznutra te da je zapravo stimulacija i pomogla da ostanen trudna u ciklusu poslije bez obzira sta je sa mnon sve ok ugl laicki receno kako san ja svatila da mi je zbog toga bilo potribno "manje spermica" al opet niko ti ne moze sto posto rec zasto i kako. Ugl pitala san ga da vodin trudnocu u njega.
    Negi da vas pitan jel mora tocno proc 48 sati do iduce bete il moze ranije malo, jer mi je doc.B reka da dojden u cet kod njega na uvz sa beton a danas san je vadila u podne ipo, pa ne znan ocu sve stic?

Jos jedanput hvala punooooo svima na cestikama!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    cure, zna li netko da li je preporučljivo letiti avionom u ranoj trudnoći? ili u vrijeme čekanja bete?
    ja sam trebala ici na put avionom i doktorica mi je rekla da mogu (nisam imala nikakvih problema).

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Malena čestitam,vračaš nam vjeru u čuda
    Njanja i Mona
    Crvenkapice ma sigurno će sve biti uredu,mislim da cista ne utječe na plod

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Crvenkapice ja sam imala cistu u postupku pa su mi je punktirali na punkciji, da bi se ona opet pojavila kad sam isla na prvi uzv i bila je skoro 6 cm, za 3 tjedna vise je nije bilo. Preporuka od mpo dr je bila da ne dizem tesko i ne radim naglr pokrete da nebi doslo do torzije jajnika,ali nema opasnosti za trudnocu.

Ljubilica mojoj sestri nisu preporucili avion u ranoj T

Malena cestitam!

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj nestrpljiva anka prvotno napisa Vidi poruku
    Malena - predivno!! Čestitke!!

Crvenkapice - i tebi čestitke za srčeko - i nadam se da će cista otići sama od sebe!

Njanja & Mona - vibram za happy end ovog postupka odnosno FETa!
    x na ovo sve...nisam u mogućnosti sve upratiti zbog zdr.tegoba, ali šaljem svima kolektivne vibrice ~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

malena0808, super beta, obožavam ovakva iznenađenja !!!
    Posebne čestitke dragoj crvenkapici na malenom sčeku , a što se tiče cisti, ja sam u zadnjoj trudnoći imala na oba jajnika, i to od 8 cm i 6 cm, dr. rekao samo neka mirujem, i obje ciste su u 12 TT nestale. Zato ne brigaj, nego smao miruj i one će do 12 tt proći, a ja ti od srca želim najdosadniju trudnoću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
    I ostalim curama u postupcima puno sreće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!

Stranica 5 od 50 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •