Stranica 6 od 50 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Crvenkapice, cista sa hiperom nema veze. Ona zna doći, kako su ti i rekli, od punkcije, stimulacije. Odmaraj, ništa teško ne diži i ubrzo će nestati. Cista nije ni nešto čudno u spontanim T. Sretno!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj nestrpljiva anka prvotno napisa Vidi poruku
    Malena - predivno!! Čestitke!!

Crvenkapice - i tebi čestitke za srčeko - i nadam se da će cista otići sama od sebe!

Njanja & Mona - vibram za happy end ovog postupka odnosno FETa!
    Švercam se i potpisujem!

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    cure, zna li netko da li je preporučljivo letiti avionom u ranoj trudnoći? ili u vrijeme čekanja bete?
    Moj dr je rekao da ne smeta. Letjela par dana nakon transfera (let od dva sata) i vraćala se avionom (tada je već trudnoća bila potvrđena).

Mislim da će ti svaki dr reći neko drugo mišljenje, a na tebi je da odlučiš.

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Malena - predivno!! Čestitke!!

Crvenkapice - i tebi čestitke za srčeko - i nadam se da će cista otići sama od sebe!

Njanja & Mona - vibram za happy end ovog postupka odnosno FETa!
    potpisujem X

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Malena i Crvenkapice predivne vijesti

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Crvenkapice čestitam na srcu!!!!!!

svima u postupcima puno sreće!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Crvenkapice cestitam na srcu!
    Ja sam isto ima ciste na oba jajnika jednu od 6 cm i jednu od 8 cm. Ali to se smirilo cim je posteljica preuzela kompltnu ulogu. A ti je negdje od 12 tt. Meni su rekli da mirujem i da nedizem nista tesko. To ti je od stimulacije i sad si trudna i obzirom da posteljica nije jos nije do kraja razvijena jaknici podupiru trudnocu tako su meni to objasnili i tako je i bilo. Danas sam 17 + 3 i sve je super

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Cestitam svim novim trudnicama
    Samo da javim da sam juce postala po drugi put mama jos jednog decka dugog 55 cm i teskog 4200g.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Čestitam magi !!!! ))

Hvala cure , a jel se ova cista treba osusit ili puknuti ? Smije li puknuti ? Sta bi se moglo desit u najgorem ?

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj magi7 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da javim da sam juce postala po drugi put mama jos jednog decka dugog 55 cm i teskog 4200g.
    Čestitke!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

magi, čestitam, sjećam se i početka prve trudnoće, uživajte!

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

čestitke!

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    cure, zna li netko da li je preporučljivo letiti avionom u ranoj trudnoći? ili u vrijeme čekanja bete?
    Jel to ima nešto novoga šta mi neznamo,a bilo bi nam jaaaaako drago ?

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Cestitke na malim andelcicu!!!!!!!

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Buduci da nisam pronasla ovu temu, postavit cu pitanje ovdje.Ukoliko je ipak negdje pisano o ovome slobodno me prebacite
    Jel netko od vas ima iskustva sa embryoglue, "ljepilo" za embrije?

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

crvenkapice za srčeko, miruj kako cure kažu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iš iš cista!!!
    malena za betu, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu i školsku trudnoću
    magi čestitam
    njanja1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ja sam danas bila na 1. uzv,8dc, 7 folikula, nastavljam s terapijom do petka kad je 2.uzv

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

embryoglue?? ja sam ovo tek morala progooglati - ajme majko mila ) ne znam što bih rekla, ja iskreno vrlo, vrlo skeptična, ne mogu baš naći znanstvenog materijala na tu temu.
    Evo jednog članka:
    http://www.ivf1.com/ivf-embryoglue-no-benefit/

Crvenkapice
    , cure su ti već napisale da je cista u trudnoći "normalna" posebno nakon stimulacije "česta" pojava i da uglavnom ne radi probleme. Znam da je teško Crvenkapice, ali nemoj se please ovako izluđivati crnjacima...... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu i dosadnu trudnoću.

ljubilice, ja prvi put čujem da se ne smije letjeti u ranoj trudnoći (ne znam zašto je sestra od vatre86 dobila zabranu). Ja sam letjela u ranoj trudnoći, nije bilo nikakvih problema, moj MPO-ovac nije vidio nikakav rizik a takve su i preporuke na svim stranim forumima. Samo letite trudnice )

Kad smo trudne - nismo bolesne i nema ama baš nikakvog razloga se ponašati drugačije ili opreznije od drugih trudnoća. MPO trudnoće = spontane trudnoće samo smo ih u prosjeku duže čekale, ne trebamo raditi od sebe invalide. Ovo nam se nažalost prečesto nabija na nos.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ako se ja dobro sjecam, u pragu su znali davati to "ljepilo" pod normalno. i znam da se tu pisalo da to nije nista spektakularno.
    i ja planiram letiti u ranoj trudnoci, vec ovo ljeto

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

dobro jutro
    juce su nam javili da su se 5 js oplodile,supere se razvijaju tako da je ovog puta transver u nedelju,znaci peti dan
    to jos nikad nismo imali,tako da ako sve bude ok ostat ce tri za zaledit,za nedaj boze
    ledamo ja sam prosli put imala to ljepilo,ovog puta necu,i spricu (neznam prevest ),odnosno decapepty nakon transvera to sam dobila i ovaj put posto je to standard u mojoj klinici
    neznam jos jel se smijem radovat ili ne,mislim dobro izgleda,jos sam malo rezervirana jer nista nije garancija...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Njanja super!

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Njanja super za embrijice, bit ce tu malih pingvincica.
    Crvenkapice vezano za cistu, ja sam je imala od pocetka i rasla je. Na zadnjem uzv je bila dosta velika i smetala mi je.
    Znalo me je zatezati i neki dan je tako bolilo da sam se sva usplahirila i mislila cak i na hitnu otic, ali nakon sat dva je prestalo.
    Jucer sam isla na uzv i ni traga cisti, ocito je za vikend puknula.
    Tako da ne brini, otici ce sama od sebe, samo je treba malo cesce kontrolirat. Ne dizi nista tesko, ne trzaj se naglo i sl.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Moja frendica moze bez problema letit, al se ne smije dugo busom vozit

Cestitke novim trudnicama. Posebno lijepa vijest je ova spontana trudnoca kojoj se valjda svi potajno nadamo. ~~~~~~~~~~ svima. Na mob. Ne mogu polovit pojedinacno tko je u kojoj fazi.

Ja sam isla na UZV na kojem se pokazala cista. Bila sam se narucila kod svog MPO dr. U medjuvremenu dosla preuranjena menga (21.dc). 4 dan sam bila kod dr. I cista nestala pa smo od 5. dana na Klomifenu. U pon. folikulometrija. Iznenada i nenadano u ovom trenutku

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Crvenkapice draga sad se lipo iskljuci od svega negativnog i prestani stalno guglati raznorazne probleme i komplikacije... Lipo uzmi neko lako štivo tipa ljubavne romane i baci se na čitanje... Tako sam ja prva tri miseca... Ili gledaj neke lipe filmove za opuštanje

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj njanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    dobro jutro
    juce su nam javili da su se 5 js oplodile,supere se razvijaju tako da je ovog puta transver u nedelju,znaci peti dan
    to jos nikad nismo imali,tako da ako sve bude ok ostat ce tri za zaledit,za nedaj boze
    ledamo ja sam prosli put imala to ljepilo,ovog puta necu,i spricu (neznam prevest ),odnosno decapepty nakon transvera to sam dobila i ovaj put posto je to standard u mojoj klinici
    neznam jos jel se smijem radovat ili ne,mislim dobro izgleda,jos sam malo rezervirana jer nista nije garancija...
    odlično za jajne stanice držin fige za tulum u labu da se nastavu odlično razvijat

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Dobro jutro drage moje! Čestitke prvo ponosnoj majci magi a zatim i novim trudnicama crvenkapici i malenoj
    Njanja nek bude sretno! mona draga moja brđanka za uspješan FET ovaj puta
    Bubekice puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za let u ranoj trudnoći!
    Evo do sad sam uspješno šutjela ali me ipak svrbe prsti pa moram objaviti: trudna sam! Nakon ne znam koliko godina čekanja bez djelovanja, zatim više od dvije godine od kad smo počeli skupljati nalaze i hodati oko doktora, pa onda 3 stimulirana, 2 klomifenska prirodnjaka i jednog FETa dogodilo se Božićno čudo i ostala sam spontano trudna!
    UZV je na 5+1 pokazao GV od 14 mm a sad strpljivo dan po dan čekamo drugi UZV (još 2 tj.) i nadamo se najboljem!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Piki čestitammmm, ajme divne vjesti, super, super!

Godina je ova stvarno dobro počela neka se samo tako nastavi.

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

malena 0808, piki divnoooooo!! čestitam od srca cure, vi ste glazba za moje uši..da.. sve se tome potajno nadamodivan početak godine!!
    njanja1 sretno na transferu i da se prime
    kameleon ~~~~~~~~ za folikule
    crvenkapice čestitam na
    Posljednje uređivanje od saraya : 23.01.2014. at 11:13

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Piki čestitam prekrasna vijest.Sretno dalje,uživaj!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Piki cestitam!!!!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

piki - čestitam od ovo bi trebalo napisati i na 39+ temi, obavezno!

ali da te pitam - 5+1 trudnoće i GV već 14 mm? ili sam ja to nešto krivo shvatila?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ajme piki,kako prekrasno
    Ma san snova!,čestitam!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

piki cestitam!

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj piki prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro drage moje! Čestitke prvo ponosnoj majci magi a zatim i novim trudnicama crvenkapici i malenoj
    Evo do sad sam uspješno šutjela ali me ipak svrbe prsti pa moram objaviti: trudna sam! Nakon ne znam koliko godina čekanja bez djelovanja, zatim više od dvije godine od kad smo počeli skupljati nalaze i hodati oko doktora, pa onda 3 stimulirana, 2 klomifenska prirodnjaka i jednog FETa dogodilo se Božićno čudo i ostala sam spontano trudna!
    UZV je na 5+1 pokazao GV od 14 mm a sad strpljivo dan po dan čekamo drugi UZV (još 2 tj.) i nadamo se najboljem!
    Draga piki cestitan na trudnoci .. dobro si rekla...pravo Bozicno cudo!!!!!
    Zelin ti dosadnu skolsku trudnocu!!!!!!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

čestitam Piki!
    molim te, obavezno se javi na temu 39+, jer posbna je sreća kada 40-godišnjakinje ostvare spontanu trudnoću nakon neuspješnih pokušaja u mpo.

jesi vadila betu? kolika je beta? je li dr vidio i žumančanu vreću na uz? piši.... sve nas zanima

sretno ~~~~~

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Piki, divno

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Hvala cure svima!
    Evo detalja: na 25 i 26 dc u nekoliko navrata smeđarenje pa dalje ništa, 27 dc pozitivan test, 29 dc beta 175. Moj gin. nije želio ponavljati betu već je rekao ajmo najranije moguće napraviti uzv, to je bilo na 5+1 i tad se vidjela GV samo, bez žumanjčane od 14 mm (to je bio 37 dc, po njegovom računu 5+1). A sad igra živaca jer je sljedeći uzv tek 7.2. (na 8+1).

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Cijelo sam vrijeme mislila na tebe i nadala se da neces jos dugo pohodit bolnice
    Cestitam na divnoj prirodnoj trudnoci i drzim palceve da ti sto prije prodje ovih 2 tjedna do sljedeceg uzv.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bravo pikic , sretno dalje,magi za prinovu, crvenkapice navijamo za dalje , cure ako sam koga izostavila sam samo sam procitala zadnju stanicu nemojte se ljutiti! saljemo vam svima trudnicku prasinu, za puno velikih beta i sto dosadnijih trudnoca!!

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Piki - čestitke!!!!!!! Kako divno! Navijam za urednu i dosadnu trudnoću! Uživaj!!!!!!

Cure - please help... U velikoj sam brizi da mi stimulacija ne pali. Dakle uzimam Gonal F (11 do sada) i Decapeptyl od 21 dc.

I ništa ne osjećam - nikakvo zatezanje, boluckanje,...

A prošli postupak uz Puregon sam imala odmah bolove nalik ovulacijskim i trbuh kao balon.

Ovaj put ništa od navedenog! I to me brine, a na 1. folikulometriju idem tek u subotu.

Da li je netko imao dobru reakciju a da nije ni osjetio da je pod stimulacijom???

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

piki pa čestitami sretno dalje! Biti će da je ovaj Božić stvarno bio darežljiv ili ste se samo počele opuštati?! Heheee kako god živio nam plodni Božić! Ima li još koja Božićna inkognituša? Ajmo, na sunce!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Anka, ništa ne brigaj. U ovom zadnjem postupku sam možda 1-2-put osjetila pikanje u jajnicima, a dobili 8 lijepih JS.
    Piki, čestitam!
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 23.01.2014. at 13:21

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Uf - Konfuzija - hvala na informaciji... Malo mi je laknulo. Jedva čekam subotu i UZV.

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Piki čestitke
    Wow predivno je čuti da ima dosta Božićnih čuda
    ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od orhideja. : 23.01.2014. at 13:59

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

piki cestitam!!!!!predivno

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Piki, čestitke od srca! (Eto, ja sam samo sanjala noćas da sam prirodno ostala trudna.... bo)

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da li je netko imao dobru reakciju a da nije ni osjetio da je pod stimulacijom???
    Eto i ja sam tu.
    Postupci s 9 js, 5 js, i 2 js - meni sve isto - kao da se ništa ne događa. Ne brini

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Hvala....ajme draga pa to je super vijest ČESTITAM i sretno dalje...uživaj

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Moja beta 1486.6 !!!!! Ne mogu van opisat moju sricu!!!!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Piki & Malena čestitam od srca

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

:-d :-d
    Posljednje uređivanje od mona22 : 23.01.2014. at 16:22

Stranica 6 od 50 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje