Crvenkapice, cista sa hiperom nema veze. Ona zna doći, kako su ti i rekli, od punkcije, stimulacije. Odmaraj, ništa teško ne diži i ubrzo će nestati. Cista nije ni nešto čudno u spontanim T. Sretno!
Crvenkapice, cista sa hiperom nema veze. Ona zna doći, kako su ti i rekli, od punkcije, stimulacije. Odmaraj, ništa teško ne diži i ubrzo će nestati. Cista nije ni nešto čudno u spontanim T. Sretno!
Crvenkapice čestitam na srcu!!!!!!
svima u postupcima puno sreće!!!!!!!!!!
Crvenkapice cestitam na srcu!
Ja sam isto ima ciste na oba jajnika jednu od 6 cm i jednu od 8 cm. Ali to se smirilo cim je posteljica preuzela kompltnu ulogu. A ti je negdje od 12 tt. Meni su rekli da mirujem i da nedizem nista tesko. To ti je od stimulacije i sad si trudna i obzirom da posteljica nije jos nije do kraja razvijena jaknici podupiru trudnocu tako su meni to objasnili i tako je i bilo. Danas sam 17 + 3 i sve je super![]()
Cestitam svim novim trudnicama
Samo da javim da sam juce postala po drugi put mama jos jednog decka dugog 55 cm i teskog 4200g.
Čestitam magi !!!!))
Hvala cure , a jel se ova cista treba osusit ili puknuti ? Smije li puknuti ? Sta bi se moglo desit u najgorem ?
magi, čestitam, sjećam se i početka prve trudnoće, uživajte!
Buduci da nisam pronasla ovu temu, postavit cu pitanje ovdje.Ukoliko je ipak negdje pisano o ovome slobodno me prebacite
Jel netko od vas ima iskustva sa embryoglue, "ljepilo" za embrije?
crvenkapiceza srčeko, miruj kako cure kažu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iš iš cista!!!
malenaza betu, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu i školsku trudnoću
magi čestitam
njanja1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam danas bila na 1. uzv,8dc, 7 folikula, nastavljam s terapijom do petka kad je 2.uzv![]()
embryoglue?? ja sam ovo tek morala progooglati - ajme majko mila) ne znam što bih rekla, ja iskreno vrlo, vrlo skeptična, ne mogu baš naći znanstvenog materijala na tu temu.
Evo jednog članka:
http://www.ivf1.com/ivf-embryoglue-no-benefit/
Crvenkapice, cure su ti već napisale da je cista u trudnoći "normalna" posebno nakon stimulacije "česta" pojava i da uglavnom ne radi probleme. Znam da je teško Crvenkapice, ali nemoj se please ovako izluđivati crnjacima...... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu i dosadnu trudnoću.
ljubilice, ja prvi put čujem da se ne smije letjeti u ranoj trudnoći (ne znam zašto je sestra od vatre86 dobila zabranu). Ja sam letjela u ranoj trudnoći, nije bilo nikakvih problema, moj MPO-ovac nije vidio nikakav rizik a takve su i preporuke na svim stranim forumima. Samo letite trudnice)
Kad smo trudne - nismo bolesne i nema ama baš nikakvog razloga se ponašati drugačije ili opreznije od drugih trudnoća. MPO trudnoće = spontane trudnoće samo smo ih u prosjeku duže čekale, ne trebamo raditi od sebe invalide. Ovo nam se nažalost prečesto nabija na nos.
ako se ja dobro sjecam, u pragu su znali davati to "ljepilo" pod normalno. i znam da se tu pisalo da to nije nista spektakularno.
i ja planiram letiti u ranoj trudnoci, vec ovo ljeto![]()
dobro jutro
juce su nam javili da su se 5 js oplodile,supere se razvijaju tako da je ovog puta transver u nedelju,znaci peti dan
to jos nikad nismo imali,tako da ako sve bude ok ostat ce tri za zaledit,za nedaj boze
ledamo ja sam prosli put imala to ljepilo,ovog puta necu,i spricu (neznam prevest ),odnosno decapepty nakon transvera to sam dobila i ovaj put posto je to standard u mojoj klinici
neznam jos jel se smijem radovat ili ne,mislim dobro izgleda,jos sam malo rezervirana jer nista nije garancija...
Njanja super!
Njanja super za embrijice, bit ce tu malih pingvincica.
Crvenkapice vezano za cistu, ja sam je imala od pocetka i rasla je. Na zadnjem uzv je bila dosta velika i smetala mi je.
Znalo me je zatezati i neki dan je tako bolilo da sam se sva usplahirila i mislila cak i na hitnu otic, ali nakon sat dva je prestalo.
Jucer sam isla na uzv i ni traga cisti, ocito je za vikend puknula.
Tako da ne brini, otici ce sama od sebe, samo je treba malo cesce kontrolirat. Ne dizi nista tesko, ne trzaj se naglo i sl.![]()
Moja frendica moze bez problema letit, al se ne smije dugo busom vozit
Cestitke novim trudnicama. Posebno lijepa vijest je ova spontana trudnoca kojoj se valjda svi potajno nadamo. ~~~~~~~~~~ svima. Na mob. Ne mogu polovit pojedinacno tko je u kojoj fazi.
Ja sam isla na UZV na kojem se pokazala cista. Bila sam se narucila kod svog MPO dr. U medjuvremenu dosla preuranjena menga (21.dc). 4 dan sam bila kod dr. I cista nestala pa smo od 5. dana na Klomifenu. U pon. folikulometrija. Iznenada i nenadano u ovom trenutku![]()
Crvenkapice draga sad se lipo iskljuci od svega negativnog i prestani stalno guglati raznorazne probleme i komplikacije... Lipo uzmi neko lako štivo tipa ljubavne romane i baci se na čitanje... Tako sam ja prva tri miseca... Ili gledaj neke lipe filmove za opuštanje![]()
Dobro jutro drage moje! Čestitke prvo ponosnoj majci magi a zatim i novim trudnicama crvenkapici i malenoj
Njanja nek bude sretno! mona draga moja brđanka za uspješan FET ovaj puta
Bubekice puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za let u ranoj trudnoći!
Evo do sad sam uspješno šutjela ali me ipak svrbe prsti pa moram objaviti: trudna sam! Nakon ne znam koliko godina čekanja bez djelovanja, zatim više od dvije godine od kad smo počeli skupljati nalaze i hodati oko doktora, pa onda 3 stimulirana, 2 klomifenska prirodnjaka i jednog FETa dogodilo se Božićno čudo i ostala sam spontano trudna!
UZV je na 5+1 pokazao GV od 14 mm a sad strpljivo dan po dan čekamo drugi UZV (još 2 tj.) i nadamo se najboljem!
Piki čestitammmm, ajme divne vjesti, super, super!
Godina je ova stvarno dobro počela neka se samo tako nastavi.
malena 0808, piki divnoooooo!! čestitam od srca cure, vi ste glazba za moje uši..da.. sve se tome potajno nadamodivan početak godine!!
njanja1 sretno na transferu i da se prime
kameleon ~~~~~~~~ za folikule
crvenkapice čestitam na![]()
![]()
Posljednje uređivanje od saraya : 23.01.2014. at 11:13
Piki čestitamprekrasna vijest.Sretno dalje,uživaj!
Pikicestitam!!!!
piki - čestitam odovo bi trebalo napisati i na 39+ temi, obavezno!
ali da te pitam - 5+1 trudnoće i GV već 14 mm? ili sam ja to nešto krivo shvatila?
Ajme piki,kako prekrasno
Ma san snova!,čestitam!![]()
piki cestitam!![]()
![]()
čestitam Piki!
molim te, obavezno se javi na temu 39+, jer posbna je sreća kada 40-godišnjakinje ostvare spontanu trudnoću nakon neuspješnih pokušaja u mpo.
jesi vadila betu? kolika je beta? je li dr vidio i žumančanu vreću na uz? piši.... sve nas zanima
sretno ~~~~~
Hvala cure svima!
Evo detalja: na 25 i 26 dc u nekoliko navrata smeđarenje pa dalje ništa, 27 dc pozitivan test, 29 dc beta 175. Moj gin. nije želio ponavljati betu već je rekao ajmo najranije moguće napraviti uzv, to je bilo na 5+1 i tad se vidjela GV samo, bez žumanjčane od 14 mm (to je bio 37 dc, po njegovom računu 5+1). A sad igra živaca jer je sljedeći uzv tek 7.2. (na 8+1).
bravo pikic , sretno dalje,magiza prinovu, crvenkapice navijamo za dalje , cure ako sam koga izostavila sam samo sam procitala zadnju stanicu nemojte se ljutiti! saljemo vam svima trudnicku prasinu, za puno velikih beta i sto dosadnijih trudnoca!!
Piki - čestitke!!!!!!! Kako divno! Navijam za urednu i dosadnu trudnoću! Uživaj!!!!!!
Cure - please help... U velikoj sam brizi da mi stimulacija ne pali. Dakle uzimam Gonal F (11 do sada) i Decapeptyl od 21 dc.
I ništa ne osjećam - nikakvo zatezanje, boluckanje,...
A prošli postupak uz Puregon sam imala odmah bolove nalik ovulacijskim i trbuh kao balon.
Ovaj put ništa od navedenog! I to me brine, a na 1. folikulometriju idem tek u subotu.
Da li je netko imao dobru reakciju a da nije ni osjetio da je pod stimulacijom???
piki pa čestitami sretno dalje! Biti će da je ovaj Božić stvarno bio darežljiv ili ste se samo počele opuštati?! Heheee kako god živio nam plodni Božić! Ima li još koja Božićna inkognituša? Ajmo, na sunce!
Anka, ništa ne brigaj. U ovom zadnjem postupku sam možda 1-2-put osjetila pikanje u jajnicima, a dobili 8 lijepih JS.
Piki, čestitam!![]()
Posljednje uređivanje od Konfuzija : 23.01.2014. at 13:21
Uf - Konfuzija - hvala na informaciji... Malo mi je laknulo. Jedva čekam subotu i UZV.
Piki čestitke
Wowpredivno je čuti da ima dosta Božićnih čuda
ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od orhideja. : 23.01.2014. at 13:59
Piki, čestitke od srca! (Eto, ja sam samo sanjala noćas da sam prirodno ostala trudna.... bo)
:-d :-d
Posljednje uređivanje od mona22 : 23.01.2014. at 16:22