embryoglue?? ja sam ovo tek morala progooglati - ajme majko mila ) ne znam što bih rekla, ja iskreno vrlo, vrlo skeptična, ne mogu baš naći znanstvenog materijala na tu temu.
Evo jednog članka:
http://www.ivf1.com/ivf-embryoglue-no-benefit/

Crvenkapice
, cure su ti već napisale da je cista u trudnoći "normalna" posebno nakon stimulacije "česta" pojava i da uglavnom ne radi probleme. Znam da je teško Crvenkapice, ali nemoj se please ovako izluđivati crnjacima...... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu i dosadnu trudnoću.

ljubilice, ja prvi put čujem da se ne smije letjeti u ranoj trudnoći (ne znam zašto je sestra od vatre86 dobila zabranu). Ja sam letjela u ranoj trudnoći, nije bilo nikakvih problema, moj MPO-ovac nije vidio nikakav rizik a takve su i preporuke na svim stranim forumima. Samo letite trudnice )

Kad smo trudne - nismo bolesne i nema ama baš nikakvog razloga se ponašati drugačije ili opreznije od drugih trudnoća. MPO trudnoće = spontane trudnoće samo smo ih u prosjeku duže čekale, ne trebamo raditi od sebe invalide. Ovo nam se nažalost prečesto nabija na nos.