-
Osoblje foruma
dazler, svakako se pokušaj dogovoriti iako se bojim da bi te mogli odbiti u ovo krizno doba kad se svaka kuna gleda i kad oni za stimulirani postupak s lijekovima od HZZO-a dobiju tek nešto više od 8000HRK što nije dovoljno niti sa polustimulaciju a kamoli sa full stimulaciju.
tvoj je AMH već niži od 6,6 pmol/L a za antralce ne znaš broj, jel tako? To bi trebalo riješiti, zato cure, pitajte, raspitajte, se, ovako vidim dazler da je tebi otišlo već 3 stimulirana posutpka u vjetar a da ti ne znaš niti kakvo ti je stanje vezano za antralne folikule, to ti je broj folikula kojim raspolažeš i uglavnom oni "mogu" krenuti pod stimulacijom, ne moraju naravno svi, i zna biti sigurniji indikator od AMH. Žao mi je što ti je ovako ispalo, mene su postupci bez transfera uvijek posebno znali ubiti u pojam, ali sam ja drugi slučaj nego ti dazler, ja ima AMH od 33.
Dazler koliko ti je godina i kakvi su ti drugi nalazi FSH, LH, estradiol?
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za blastice i dobitni postupak. Baš mi se javila jedna forumašica koja je uglavnom išla privatno u postupke kod dr. R. ali su odustali (nakon puno, puno postupaka doduše bilo je tu i vanm. pa još nekih trudnoća ali neintaktnih), uglavnom ju biolog P. iz Petrove nagovori da nastave - i nastave oni ali u Petrovoj - i bingo
) prepoznat će se ta forumašica, možda i kod tebe tikki bude tako ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma