Stranica 13 od 50 PrviPrvi ... 3111213141523 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mislim da imamo isto mišljenje po pitanju "nakon transfera" i 1000 puta sam ženama pisala da ne mora biti implantacijskog krvarenja, ne mora biti nikakvih simptoma itd. itd. i mislim da, upravo zbog svega toga, do sada nisam ni napisala svoje iskustvo - implantaciju sam definitivno osjetila. i znam da sam u manjini, ali i u pravu (što se mene same konkretno tiče) - taj se osjećaj nije javio u 1. postupku, niti se javio ikada prije ili poslije i definitivno nije bio posljedica punkcije niti ičega vezanog za jajnik jer, nažalost, svoj jajnik i predobro osjećam. nisam tome pridavala previše pažnje (pogotovo kad mi je test bio lažno negativan - puj Primastick), ali nakon bete sam bila ziher da je to bilo to. i beta je bila jaaaaako visoka (viša od prosječne za trojke), što isto govori u prilog tome da je implantacija bila tako rano. a ti snažni valovi u maternici su bili baš specifični.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

meni je doktor jutros reko ako su se implantirali onda se je blastozysta vec u nedelju implantirala jer je bila extremno razvijena,najkasnije u ponedjeljak,kad sam imala malo povecanu temperaturu,a za morulu je reko kako se je trebala implantirati u srijedu znaci treci dan nakon transfera...ja nemogu sad reci kako sam nesto osjetila te dane osim mrvicu povisene temperature...i neke tezine u maternici,stomaku sta ja znam gdje vise...

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    nisam biolog kao neki ali koliko se sjećam s početka svoje MPO priče ono što su stare forumašice prenijele, blastica se može implantirati čak na dan transfera ili dan poslije. ja sam 3dnt 3-dnevnih embrija (nije prošlo niti 6 dana od oplodnje) osjetila implantaciju - par grčeva maternice (i to baš maternice, ne jajnika) u nizu koji su bili tako specifični i intenzivni da nikada neću zaboraviti taj osjećaj.
    Potpisujem X
    Moje osobno iskustvo je implatacija blastociste nekoliko sati poslije trensfera.Sjećam se da smo se M i ja toliko prestrašili kad smo vidjeli kapljicu krvi da me odmah vozio u kliniku,tada nam se prof samo nasmiješio. Eee to su bili dani,kratki ali slatki.

Stena avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Njanja napravi test,pa što bude. Sretno

Koliko se dugo čeka nalaz Kariograma?

theorema avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Amh mi je ogroman, 80, jer sam pcofka.. zezam se s jednom dragom curom (nizak amh, visok fsh) da bi nam trebali napraviti neku trasfuziju da malo to zamijenimo..
    Proizvodim js kao luda cim mi fsh malo poraste nad lh-om.
    Zbunjuje me sto pcofke obicno nemaju problem s kvalitetom.. mozda je muski faktor, mm ima 4% morfoloski ispravnih..
    Sto vi mislite?
    Hvala na sugestiji, otići cu na histero, vjerojatno promijeniti kliniku ili bar inzistirati na dugom protokolu.. ne znam hoce li pomoci, al da probam..

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

cure zanima me dali je koja imala nakakve simptome za vrijeme pikanja sa purogenom??

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

theorema bas naprotiv, PCO-ovke IMAJU problema s kvalitetom! js uvijek bude lijep broj, ali kvaliteta je slabija - zbog nepovoljnog hormonalnog okruzenja u kojem se razvijaju folikuli. zbog toga se preporuca prehrana s jako malim unosom ugljikohidrata za vrijeme stimulacije.

theorema avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Znaci ipak je..
    Nisam okusila slatko, jela skroz po montignacu, uzimam i siofor 3x500,
    Znaci ima smisla supresija hormona od 21 dc, da se postigne to idealno okruzenje..
    Sto mislis jel bi kortici tijekom stim mogli pogorsati kvalitetu zbog slabljenja imuniteta?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kortici se daju nakon transfera, ako se dobro sjecam...
    Posljednje uređivanje od bubekica : 03.02.2014. at 19:22

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    kortici se daju nakon transfera, ako se dobro sjecam...
    Mislim da sam pobrkala, daju se od pocetka stimulacije, ali ne vjerujem da utjecu na kvalitetu js.

theorema avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Meni ih dr propisao nakon t, da oslabe NKC, ali sam ih pocela uzimati od 1 dc, jer sam cula da bude bolja reakcija na stim, malo mi losija opl ovaj put (3 od 9) pa sam trazila razlog..
    Trebalo je biti bolje, em zbog prehrane, em Diane, em picsi ..ne znam..
    Sad te bas gnjavim..al da pitam jos jedno
    Jel bolje imati jacu stim ili slabiju? U kojem sl. bi mogle biti bolje, nalazim + i - za svaku teoriju..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ha cuj - ja sam ti za onu - sto vise js to je veca sansa...
    Meni su dvije stimulacije bile ne i i zemlja, prvi put po 1,5 gonal 3-7dc, pa 1 gonal 8-10dc, duplo decapetyl za stopericu na 10dc, rezultat 10js, 4 morule 4 blastice.
    Drugi put po 1,5 gonal 3-10dc, opet duplo dec, rezultat 7js, od toga 4 zrele, 2 oplodjenje, 1 dvostanicni embrij.
    Drugi put smo doduse imali 0 pokretnih spermija, ali svejedno su i js podbacile.
    Moje objasnjenje - u drugoj nisam pila inofolic, a pila sam ga cca 6mj prije prve, sad ga ponovo pijem od neg bete, u dogovoru s doktorim pa cemo vidjeti dal ima utjecaja.

theorema avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hvala ti na svemu, da nema tebe ne bih ni znala za picsi
    A nista..pripremit cu svu mogucu artiljeriju za drugi put..
    Nadam se da ce i tebi uspjeti

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ajde ajde, pa cekas betu sad, nije sve propalo!
    Ja cu nadam se uskoro imati presudu sto dalje - postupak ili histeroskopija.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

bubekice za listu... i da te pitam, zasto na histeroskopiju?

svim betočekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a posebne kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Histero? Mom doktoru ponestaje ideja - rekao je da je to opcija ako svi nalazi koje smo sad radili budu uredni (a koliko se kuzim -jesu) i zbog krvaruckanja u raznim fazama postupka (zadnji put na dan punkcije, u jednom Fetu 9dc, svaki put 4-7dpt...)

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Luna ja se pikala puregonom i pikalo me dolje kao da ću mengu dobiti svaki čas....ali nisam reagirala na stimulaciju,tako da baš i nisam relevantna

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

stena, nalaz kariograma oko tri tjedna ako me pamćenje dobro služi.
    luna 2 koliko ui puregona uzimaš?ja nisam nikakve nuspojave imala, osim plavog trbuha..
    oko 7dc počela sam osjećati kao neko zatezanje u jajnicima...to su rasli folikuli..
    vatrice hvala!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bubekice aaaahaaa... vidis, vidis, kako dobrog dr imas..

Luna ja nisam imala nikakve simptome od Puregona, ama bas nikakve, mozda sam jajnike osjetila, ali ja ih osjetim i bez stimulacije... Kakve ti imas smetnje?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

mene probadaju jajnici kao da sam se prehladila tak nekak,i imam nekakav pojacan iscjedak uzimam150 jedinica,danas mi je 5.ti dan pikanja,a sutra moram na vv

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Stena nalaz karigrama se na rebru jako dugo ceka, najmanje 2 mjeseca...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

ja sam danas vec sto puta oplakala...mislim beta je sutra ali nekako znam kako ce biti negativna...samoj sam sebi obecala kako je ovaj 5-ti put zadnji put...i nemogu ja nikome opisat otkud znam da je negativno,jednostavno znam i neide mi se vadit krv sutra ali sta cu moram,moj mm kaze kako smo nakon svakog pokusaja za nesto pametniji...ja mislim kako sam nakon svakog pokusaja ludja i ludja,ovaj ce me slomit skroz...

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Njanja drži se......ja sam isto već poluluda,ali ipak mislim da će doći i naše vrijeme i da beba ćeka na nas ,samo se očigledno moramo jako pomučiti

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

njanja1,to plakanje,su trudnicki hormoni,i jedva cekam sutrašnju lijepu betu !

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    njanja1,to plakanje,su trudnicki hormoni,i jedva cekam sutrašnju lijepu betu !
    x i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Bubekica ja sam radila histeroskopiju u 2 mjesecu prošle godine i rekli su mi da je bio lagani septum u maternici i malo ga zarezali i u 4 mjesecu išla po smrzlice i evo moja mišica ima mjesec dana.

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Hrabro se javljam da sam se ipak odlučila na stimulaciju nakon mišljenja 3 liječnika...pa kako Bog da...došla noćas M, sutra krećem sa puregonom. Strah me a ujedno me puca adrenalin a nisam ni krenila uh...eto...prvi UZV 6 d.c.
    Njanja1
    luna 2~~~~~~~~~~
    i svim curama koje sam izostavila, sretno....

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj saraya prvotno napisa Vidi poruku
    Hrabro se javljam da sam se ipak odlučila na stimulaciju nakon mišljenja 3 liječnika...pa kako Bog da...došla noćas M, sutra krećem sa puregonom. Strah me a ujedno me puca adrenalin a nisam ni krenila uh...eto...prvi UZV 6 d.c.
    Njanja1
    luna 2~~~~~~~~~~
    i svim curama koje sam izostavila, sretno....
    Hvala cure svima,i svima sretno

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Bubekica ja sam radila histeroskopiju u 2 mjesecu prošle godine i rekli su mi da je bio lagani septum u maternici i malo ga zarezali i u 4 mjesecu išla po smrzlice i evo moja mišica ima mjesec dana.
    to se inace ne vidi na UZV, jel? sorry na neznanju....

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Njanja,i ja sam svoj zadnji postupak oplakala dan i noc prije bete,jer isto sam bila uvjerena da nije uspijelo nikakvi simptomi nista sve isto kao i more neuspjesnih postupaka prije.Cak nisam ni betu htjela vaditi.....Evi sad sam trudna i cekam svoje blizancice.Zelim ti draga isti scenarij,a bit ce!!!!!!!!!!
    Sretno sutra!!!!!

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj luna2 prvotno napisa Vidi poruku
    mene probadaju jajnici kao da sam se prehladila tak nekak,i imam nekakav pojacan iscjedak uzimam150 jedinica,danas mi je 5.ti dan pikanja,a sutra moram na vv
    Meni je slično kao i tebi, samo što mene probada samo lijevi jajnik. Doktorica kaže da je to zato što rastu folikuli, valjda onda tako treba biti. Ja sam 3 dana uzimala 150 IU Puregona, a sada 2 dana 100 IU. Meni pak se čini kao da je to ovulacijska sluz, ali nekako preuranjeno (opet se pronalazim u tvom postu).

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

normalna su probadanja jajnika i pojacani eggwhite iscjedak (on je prisutan zbog porasta estradiola). nije nista neuobicajeno da krece tako rano.

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Onda super, već sam pomislila da se nešto poremetilo! Baš danas gledam, od kuda toliko sluzi Hvala, bubekice!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

cure hvala na divnim rijecima,sve je ovo lakse uz vas
    Ignis nadam se da si u pravu i da me isti scenarijo ceka...

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ja danas 5dnt,još 8 do bete...solidno mi vrijeme prolazi..
    prvi dan da sam kuhala ručak, i morala sjesti dva puta, umorila se!!!
    dala sam se razmaziti ovaj put na najjače!!
    svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god treba!!!

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mene baš hvata nervoza prije sutrašnjeg transfera... strah me da su opet loše kvalitete mrviceida nisu dogurale do blastica

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Kameleon ~~~~~~ da ti brzo nastavi prolazit vrijeme i da se za 8 dana puno veselimo

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Anka i tikki na najjace za sutra!!!!!

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Anka i tikki na najjace za sutra!!!!!
    X i njanja za veliku betu sutra

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Anka i Tiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer!
    Kameleon i Njanja za bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Debeli potpis! Go girls!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Veeeliki potpis!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Strašna išla sam ja na uzv i vidio je dr. nešto ali nije bio siguran i poslao me na dijagnostičku histeroskopiju bas zato sto nije siguran u jer kako kaže bubekica ponestalo mu je bilo ideja šta bi moglo biti nakon tolikih neuspjeha a sve ok

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pitala sam zato što sam se i ja nadala histeroskopiji, ali moja MPO doktorica je rekla da to kod mene nema smisla, s obzirom da nema sumnje na ništa. Zato me zanimalo da li se takve stvari ipak bar malo vide na UZV (dovoljno da stvore tu sumnju)

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

thnx cure
    nestrpljiva anka i tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfere!!!
    njanja1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ za sutra!!
    mona i mg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beteeee!!!!
    svima ostalima pikalicama i čekalicama puno sreće i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god treba!!!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    Onda super, već sam pomislila da se nešto poremetilo! Baš danas gledam, od kuda toliko sluzi Hvala, bubekice!
    hvala vam cure sad mi je malo lakse

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Da li se puregon mora davati u tocnom razmaku od 24h? Prvu inekciju mi je dala sestra oko 11h, a htjela bih izbjeci da se moram pikati na poslu. Mogu si dati sljedecu inekciju oko pola 8? Sestra je rekla da si ih dajem ujutro, nije specificirala da mora biti 24h razmaka, a meni tada nije bilo ni na kraj pameti da to pitam.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja sam jednom pomicala unazad, tj razmak mi je bio 23h, kako bih nakon par dana dogurala s 11h na 8h. Ako se dobro sjecam smijes varirati 1h, ali nisam sigurna dal smijes vise.

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Hvala bubekica! Onda mi nema druge, morat cu to nekako izvesti na poslu.

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Njanja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •