-
Žužy, svaki doktor ima svoju politiku: možda tvome doktoru taj visoki progesteron nije bitan. Čak znam za neke doktore u Petrovoj koji cijeli postupak jedan put ili ni jedan put kontroliraju hormone, a ovaj moj me više puta slao vaditi i progesteron i estradiol i LH. I nije rijetko da odgodi transfer.
Možda je on tebe poslao na transfer nakon konzultacije s tvojim doktorom, a on je za svoju vlastitu pacijenticu odlučio drugačije.
Dok mi je čak rekao da bi on mene poslao u transfer da je biolog rekao da su zametci lošije kvalitete i/ili smatra da neće preživjeti odmrzavanje.
Savjetujem ti da sad u postupku jedeš više proteina, a smanjiš udio ugljikohidrata kako bi poradila na kvaliteti JS - znam da ti s tim nemaš problema, ali neće biti od viška. I želim ti puuuuuuuuuuuuuno uspjeha i sreće i da ti uspije ovaj prvi postupak na VV!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sam odlučila da od danas startam s Vrkutom - od nje nema štete samo koristi. I do FET-a budem jela ciklu, ananas, pila čaj od koprive, brusnice i sve nekaj što je zdravo.
Vaki - to i tebi preporučam!!!!! Ne želim da mi se ponovi situacija da nekaj ne štima i da ne mogu u transfer...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma