Izgleda da se naši malci dobro zabavljaju u labu - transfer je u četvrtak!
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~, za sve što vam treba!
Izgleda da se naši malci dobro zabavljaju u labu - transfer je u četvrtak!
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~, za sve što vam treba!
Ajvi super! Sretno u cetvrtak![]()
Kameleon ~~~~~~~~~~ da smeđarenje stane!!! I da se u četvrtak veselimo tvojoj beti!
Ajvi, držim fige za dobar tulum u labu!
Svim curkama puno sreće!
Ja sam danas u nekom tmurno nervoznom raspoloženju ;( ne mogu se uopće koncentrirat na posao i uopće ne znam kako mi tako sporo prolazi vrijeme! Onak, razmišljam kako je ovo u mojoj MPO priči 26 tjedan čekanja, što je ravno pola godine... uh baš sam sva zbedirana.
Kameleon
Tikki drz se, takav je dan
Ajvi ~~~~~~~~~~~~~
Svima ~~~~~~~~~~~~~~
Nisam izdržalanapravila test i 0 bodova, kako sam ga radila popodne probat ću još ujutro pa ćemo vidjeti...
mg1975 draga i ja držim fige da je rano...o šaljem ~~~~~~~~ da se "okrene" na bolje :D
Evo, moji malci isto duraju prema petom danu... Bilo bi odlično kada bi ih barem 12 izdržalo. He-he!
Posljednje uređivanje od Vaki : 10.02.2014. at 18:49
Vaki, koliko si stanica imala, koliko je embrija?
~~~ sretno na transferu kad bude.
Bilo je 13 stanica. Danas mi je rekla biologica da se još svi bore, vidjet ćemo u četvrtak.![]()
kameleon...mona mislim na vas nadam se pozitivnim vijestima za koji dan
i sad ja imam pitanje,meni jos nije stigo ciklus?? u srijedu sam prekinula sa svim ljekovima ustvari sa estrogenom vaginalno,normalno tri dana nakon prestanka uzimanja ljekova...
nenadam se da su pogrijesili nego se malo sekiram da nije do progesteron sprica??
nisam znala dali da napisem ali nekome mozda pomogne ovaj info...nije blizu i nije ni jednostavno doci do Turske ali ja si ovaj put tj za sljedeci put narucujem sprice iz Turske,komsinica ce mi ponjet posto jedna ampula merionala kosta 3€,puregon jos neznam cekam da mi mail posalju...izvinite ako je sad glupost ovo sto sam napisala![]()
njanja, je li dobro kužim, ampula merionala 3 eura tj. oko 25 kuna? koliko to košta u mađarskoj ili u austriji? kako misliš preko granice sa tim lijekovima? bojim se da to nije u skladu s carinskim propisima, tj. ako ih ne prijaviš a carinici nađu-ide globa, a ako prijaviš onda ti kažu da ne možeš uvest jer za uvoz lijekova postoje posbni propsi i potrebna su posbna odobranja.
kameleon i mg kako ste cure.... mg da li si radila testza plusić
Evo da se i ja javim punkcija je bila u subotu,bilo 5 stanica a sad cekanje transfera u cetvrtak nadamo se svi najboljem
da se javim, od jučer sam pikalica, kontrola u subotu
Hvala cure i vama
hvala vam cure, ali mislim da opet ništa..
krenulo lagano krvarenje i ne nadam se nekom veselju..
betu ću vaditi samo za statistiku..
svima ostalima želim puno sreće i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za js,transfere,plusiće i bete!!!!!!!![]()
molila bi vas ako imate kakav kontakt za jeftine lh trakice kupit?
inesz ta komsinica sto ce mi ih ponjet je sama sebi donosila iz turske ljekove jer je ona svoja 4 pokusaja davno ispucala nazalost! sa njom sam se u nedelju nasla na kavi pa mi je ona rekla kako je merional 3€ to sigurno zna,ostatak ce provjerit i samo da joj donesem recepte! nemam pojma,ja cu danas uzet recepte pa cu vidjet kako ce se to odvijat dalje...u madjarskoj je jedna kutija (10 kom) 110€ a u becu 170€ jos mi je rekla kako decapepty mogu od moje doktorice dobit mora samo na receptu pisat kako imam trombozu!!!!nemam pojma probat cuako uspije saljite recepte
![]()
kameleon, šaljem malo pozitive ~~~~~~~~~~!
Svima u bilo kojoj fazi postupka,sretno i![]()
Kod nas danas prva FM na 7. dc..gonalu dodan cetrotide i sutra opet uzv.
Inesz quote : inače, u mpo-u se računa da za jednu bebu treba u prosjeku 5 blastica.
naravno, nakad je i jedan 2nevni2stanični dovoljan, ali eto-statistika kaže 5 blastica za jednu bebu.
sretno cure![/QUOTE]
Inesz honey, kako 5 blastica za jednu bebu, kad je uspjeh transfera blastice oko 40-45%. Mozda od 3 blastice je jedna beba :D
Posljednje uređivanje od boogie woogie : 11.02.2014. at 14:28
Boogy meni je sad reko kako 7 idealnih za jednu trudnocu??? Ja neznam tko tu koga pravi lud! Statistike su glupost kaze moj doktor!
Inesz honey, kako 5 blastica za jednu bebu, kad je uspjeh transfera blastice oko 40-45%. Mozda od 3 blastice je jedna beba :D[/QUOTE]
za jednu bebu koja će iz rodilišta doći kući, ne 5 blastica za jednu trudnoću već za živorođeno dijete.
ja sam nailazila na takve podatke. ako nađem linkove, budem stavila ovdje.
Posljednje uređivanje od Inesz : 11.02.2014. at 15:01
a mislim…. meni je dr rekla od 8 embrija 3.dan da su 2 take-home-babiesa s obzirom da je sansa da se embriji 8 dan razviju do blastice oko 50%, znaci 4 blastice, a sansa svake blastice oko 40%-50%, onda opet dvije take-home bebe
ma tjesim se, znam…. statistika je bitch!! pogotovo svakoj pojedinoj od nas
![]()
meni je dobitna bila dvodnevna mrva...danas punimo 20 tt,na pola puta smo
želim vam svima istu sreću ko sebi,i ak ne bude sad,ne odustajte,bude...meni je trebalo samo 10 godina,pokušavanja,7 godina mpo borbe i 11 postupaka...
sretno svima![]()
kameleon
draga,jako mi je žao,mislila sam da je ovaj put to to !!još cemo sačekat tvoju betu,mozda,mozda nas iznenadi
imate li zaleđenih embrija? ?
Posljednje uređivanje od mravak : 12.02.2014. at 07:19
cudne su te njihove statistike,meni to izgleda ako njima pasu onda se po njima vode! ja sam upoznala jednu zenu koja je nakon 7 god borbe ostala trudna sa smrzlicem C kvalitete,kojeg nisu htjeli ni zamrznut ali je ona inzistirala! tako da tu nemozes biti pametan
uglavnom ja sam juce bila u klinici,recepte sam dobila,dao mi je uputnicu za kiritazu,koju bi trebala u travnju uradit posto je postupak u svibnju,on kaze kaki to povisuje sanse,vec se jednom maternica otvara,nek ostruzu taj neki dio ili cijelu nemam pojma kako to funcionira,stimulacija je ista,puregon,merional i decapepty! jedina promjena ce biti progesteron od dana punkcije!
Iberc - respect!
kameleon- drz se!
njanja- probaj sve, jesi isla kod osteopata, probaj i to, u slucaju da ti je fizionomija ukosena i uklijestena, tako je meni rekao…..
Kameleon - bilo bi mi uistinu jako, jako žao da Vam ovaj postupak nije uspio - i zato se nadam da si u krivu i da će te ogromna beta sutra iznenaditi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kameleon grlim te![]()
Boogie to jos nisam probala,jesi ti isla? Jesam jednom davno bila ali zbog kicme,na to nisam tad ni mislila!
Mona kako si ti?
Drage moje znam da sam rekla da neću radit test,ali naravno da je to teško ispoštovat pa sam jutros jedan napravila i on je naravno opet negativan....mislim da je to to još samo da izvadim betu pa da bude potvrđeno...svim curama ~~~~~~~~~~~~~~za šta god im treba
mona, kameleon ~~~~~~~~~~~~ da beta ipak donese sreću!
Mi danas obavili 2. uzv,doktor dodao još jedan gonal,sutra kontrola,vjerojatno štoperica i u subotu punkcija.
mona,grlim...vadiš betu u petak?
hvala vam cure svima na podršci
nažalost, moja beta je 0
....a baš sam imala dobar feeling
svima želim više sreće i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za js, punkcije,transfere i bete!!!!!!!!!!!!![]()
A neeeeee!!! Kameleon..bas mi je zao jako jako!
Žužy da betu vadim u petak
Kameleon draga žao mi je...grlim
E sad ću si tek pucati u glavu
Dobila sam novi nalaz AMH <1.0 pmol/L
prije 8mjeseci mi je bio 6,6 kako to???????????????????????????????????
kameleon jako mi je zao....
U iščekivanju sam bete u petak. 12 dana nakon inseminacije. razlog zašto je vadim prije je što mi 14 dan pada u nedjelju a u petak će se vidjeti ionako ako se nešto uhvatilo. Imam doma i test i ne znam dali bi radila ujutro![]()
Simptoma baš i nemam...tako da se ne nadam ničemu...