Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Drage cure,
    Evo ja sam nova.
    Iza sebe imam 3 inseminacije neuspješne, jedan ivf iz kojeg je proizašla biokemijska trudnoća i sada sam u očekivanju rezultata drugog ivf. Betu moram vadit u utorak. Ja i MM smo idiopate sa tim da ja ne reagiram na stimulaciju, odnosno u svakom ivf-u sam imala samo jedan folikul iz kojeg je proizašla jedna jajna stanica. Ovaj zadnji embrij je ocjenjen kao vrlo dobar.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ina35 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure,
    Evo ja sam nova.
    Iza sebe imam 3 inseminacije neuspješne, jedan ivf iz kojeg je proizašla biokemijska trudnoća i sada sam u očekivanju rezultata drugog ivf. Betu moram vadit u utorak. Ja i MM smo idiopate sa tim da ja ne reagiram na stimulaciju, odnosno u svakom ivf-u sam imala samo jedan folikul iz kojeg je proizašla jedna jajna stanica. Ovaj zadnji embrij je ocjenjen kao vrlo dobar.
    Ina35 dobrodošla!
    Sretno s betom
    Kameleon žao mi je

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pozdrav cure!
    Kameleon, jako mi je zao za negativnu betu.
    Muri, tako je to s AMH-om, nikad se ne zna oce li naglo past. Doduse, tvoje je bas velika razlika, otiđi u dr, ako ima antralaca na pocetku ciklusa, u tom slucaju amh nema nikakve veze. Moj je amh bija 2.62, sad je 1.05 nakon dvije godine. Al imam problem sta mi jajnici izgledaju kao da imam 40 godina, i kad imam jednog antrlca, to je super.

Uglavnom nakon puno peripetija i oce-nece bit js, imamo jednu lijepu okruglu, oplodjenu , transfer u subotu. Juhuhuh

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •