Stranica 22 od 50 PrviPrvi ... 12202122232432 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

TinaH jesi mozda cijepljena protiv hepatitisa B?
    http://www.cdc.gov/hepatitis/hbv/pdf...gicchartv8.pdf
    Posljednje uređivanje od bubekica : 18.02.2014. at 13:42

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    TinaH jesi mozda cijepljena protiv hepatitisa B?
    http://www.cdc.gov/hepatitis/hbv/pdf...gicchartv8.pdf
    pa neznam..mislim da jesam ono sto sam se trebala ko mala cijepit,primila sam sva cijepiva koja su bila obavezna od rodenja pa ona u skoli, neznam dali ta ukljucuju i hepatitis B???

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

nisam sigurna, ali ukoliko ti antigeni nisu pozitivni, mislim da nemas razloga za brigu.
    nek se javi netko tko kuzi bolje pa me ispravi po potrebni, imunologija mi nije jaca strana.

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Samnom na punkciji je bila teta kojoj su također 2-dnevne embrije smrznuli.

Ja sam ipak jutros otišla na uzv, swe je uredu-maternica skoro prazna (kao ako nije iscurilo-onda je organizam sam apsorbirao sve), super-napokon olakšanje.

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj TinaH prvotno napisa Vidi poruku
    joooooj cure trebam pomoc skroz sam zabrinuta,znaci sljedeci mjesec bi trebali krenuti s nasim prvim postupkom inseminacija i morali smo napravit kao sto znate markere i sad mi je stigo nalaz i ko muza je sve negativno,al ko mene nije :/
    pozitivan mi je anti HBs pise anti HBs POZ 86,41 int.J/L.
    a ja nemam pojma sta to znaci,jel neka o vas imala takav nalaz pa a zna nesto o tome? hoce nam odgoit zbog toga postupak?
    Muž je imao to pozitivno (nesijećam se brojke-ali nije bila toliko velika), i ja sam se brinula i istraživala (čak je i ponavljao nalaz) ...nakraju nitko nije ništa komentirao. Koliko sam ja shvatila-to su samo antitijela protiv tog virusa...dakle antitijela a ne virus. Medicinski dijelatnici se navodno cijepe često i ta im brojka mora biti viskoka da se ne bi slučajno zarazili)...moje mišljenje i zaključak....neka me netko ispravi ako nisam u pravu.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

tako je, pozitivna su antitijela, da je prisutan virus, bili bi pozitivni antigeni.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ja prijavljujem dvije trodnevne mrve, jedan 8-stanični i jadan 5-stanični embrij.

Što se zamrzavanja tiče, ja sam imala i dvodnevne i trodnevne smrzliće i oba puta su se lijepo odmrzli i bio je fet, ali to je prošlo.

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Vidi mene, ovo jadan u prethodnom postu je trebalo pista jedan.

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj orhideja. prvotno napisa Vidi poruku
    Muž je imao to pozitivno (nesijećam se brojke-ali nije bila toliko velika), i ja sam se brinula i istraživala (čak je i ponavljao nalaz) ...nakraju nitko nije ništa komentirao. Koliko sam ja shvatila-to su samo antitijela protiv tog virusa...dakle antitijela a ne virus. Medicinski dijelatnici se navodno cijepe često i ta im brojka mora biti viskoka da se ne bi slučajno zarazili)...moje mišljenje i zaključak....neka me netko ispravi ako nisam u pravu.
    super sad sam mirnija..malo sam guglala i takoder sam nasla slicno tvom objasnjenju..vidjet cemo sta ce doktorica reci.hvala ti..

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

tako je, pozitivna su antitijela, da je prisutan virus, bili bi pozitivni antigeni.
    moglo bi se reci da onda cak nije ni lose sto su mi antitjela pozitivna znaci tijelo neda da me napane taj virus..hahaha

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

tako je, imas imunitet na hepB

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

BlueI,Željka 33 sretno!
    Žužy da se mrvice pričvrste i da zajedno dočekamo pozitivne bete

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

evo sa sam provjerila cijepljena sam 94 i 2001g.protiv hepatitisa B..sad neznam jel to sta znaci!?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

i ja sam cijepljena protiv hep B i imala sam to pozitivno na nalazu. zvala javno zdravstvo i žena mi pojasnila da je sve ok, da je tako kod svih cijepljenih

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

sara,
    Kad vadiš betu?

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam cijepljena protiv hep B i imala sam to pozitivno na nalazu. zvala javno zdravstvo i žena mi pojasnila da je sve ok, da je tako kod svih cijepljenih
    jeeeeeeeee..sad sam happy..vec sam mislila da ce nam odgodit postupak pa onda opet cekat jos jedan mjesec..hvala curke umirile ste..juhuuu..

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja prijavljujem dvije trodnevne mrve, jedan 8-stanični i jadan 5-stanični embrij.

Što se zamrzavanja tiče, ja sam imala i dvodnevne i trodnevne smrzliće i oba puta su se lijepo odmrzli i bio je fet, ali to je prošlo.
    A šta druga 2 se nisu oplodila? Sretno do kraja!

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Pozdrav drage moje, evo imene konačno. Nakon operacija, pokušaja za IVF pa ciste na jajniku koje smo uspjeli riješiti. Eto sad nakon transfera koji je bio 12.02. čekamo betu.Nadam se uspjehu, osluškujem svoje tjelo i mislim da senešto događa naime prsa su mi velika, osjetljiva a na njima su vidljive one plave žile. Ali pak ne smijem se puno nadati.
    Od sveg srca želim puno sreće svima te da bi bilo više trudnica!
    Posljednje uređivanje od madona : 18.02.2014. at 17:01

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

sara10,zuzy :rock
    i svima ostalima za pozitivne bete (nemojte mi zamjerit neimenovanj sa moba sam )

malena0808 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Sara drzin figee da se mrvice sta bolje pricvrste i da te cuvaju narednih 9 mjeseci!!!!

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Svim curama želim pozitivne bete što prije!
    Ja prijavljujem dvije 8 stanične trodnevne mrvice koje su mi vraćene jučer. Na žalost ostale j.s. se nisu oplodile, pa nije bilo smrzlića.
    Jel neka od vas nakon transfera osjećala da joj je temperatura povišena? Sad sam izmjerila temperaturu jer sam osjećala kao da mi je povišena, i 36,8° je. S obzirom da je meni obično oko 36,2 ovo mi je dosta više. Nadam se da je to radi mojih mrvica, a ne da me hvata prehlada ili gripa.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Anci, povisena temp posljedica je utrogestana (ili nekog drugog progesterona koji uzimas). Sretno!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    sara,
    Kad vadiš betu?
    Žužy, betu ću vadit 03.03. ako ne procurim prije. To će mi biti 16 dpo (nakon punkcije), odnosno 13 dnt. Kada ti misliš vadit betu?

Sretna, bio je još jedan, ali je zastao u razvoju, a dvi stanice nisu bile za oplodnju. Sve u svemu ja sam zadovoljna, bitno da je samo jedan dobar i da nastane T.

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Anci, povisena temp posljedica je utrogestana (ili nekog drugog progesterona koji uzimas). Sretno!
    Hvala, bubekica! A bas sam prije nego sam napisala post procitala uputstva od utrogestana jer mi je to prvo palo na pamet, ali se povišenje temperature nije spominjalo pod nuspojavama.
    Još jedno pitanjce... dok sam kupovala cefaleksin i utrogestan u ljekarni u prizemlju VV nakon punkcije, učinilo mi se da sam čula tetu koja je posluživala drugu mušteriju da je spominjala da ako nemaš odmah recept možeš platiti keshom, pa ti oni poslije refundiraju kad dobijes recept od doktora. Jel to vrijedi za sve? Jer ova teta što je mene posluživala nije ništa rekla.

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Anci272 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala, bubekica! A bas sam prije nego sam napisala post procitala uputstva od utrogestana jer mi je to prvo palo na pamet, ali se povišenje temperature nije spominjalo pod nuspojavama.
    Još jedno pitanjce... dok sam kupovala cefaleksin i utrogestan u ljekarni u prizemlju VV nakon punkcije, učinilo mi se da sam čula tetu koja je posluživala drugu mušteriju da je spominjala da ako nemaš odmah recept možeš platiti keshom, pa ti oni poslije refundiraju kad dobijes recept od doktora. Jel to vrijedi za sve? Jer ova teta što je mene posluživala nije ništa rekla.
    Mozes ,naravno. Vrate ti novce kad tvoj lijecnik posalje recepte samo moras imat racun.
    Sretno

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Suuuper... Hvala arlena!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Anci,mi smo onda skupa imale et
    Moja punkcija je bila u subotu i onda sam kupila utriće i taj antib. dolje u ljekarni,teta nam je rekla da sačuvamo račun i kad nam gin. izda recepte da dođemo po povrat novca.U biti nam je isto rekla i sestra nakon punkcije.
    Ali treba obratit pažnju na to da povrat možemo dobiti samo unutar 3 dana od izdavanja recepta.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

prijavljujem da sam danas dobila uz puregon 100iu i orgalutran0,25mg/0,5ml, tako i sutra ali puregon 125iu i taj orgalutran, u četvrtak sam ponovo gore

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

nova21,kakvo je danas bilo stanje na uzv?

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

nemam pojma, nisam zapamtila kako mi je dr objasnio, kao ima jako puno folikula ali ih mora polako filat inekcijama, tako da svaki put kad idem moram čekat nalaz krvi pa da vidim kako mjenja terapiju. inače danas mi je 11dc

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Anci,mi smo onda skupa imale et
    Moja punkcija je bila u subotu i onda sam kupila utriće i taj antib. dolje u ljekarni,teta nam je rekla da sačuvamo račun i kad nam gin. izda recepte da dođemo po povrat novca.U biti nam je isto rekla i sestra nakon punkcije.
    Ali treba obratit pažnju na to da povrat možemo dobiti samo unutar 3 dana od izdavanja recepta.
    Žužy, ja sam bila u prvoj grupi cura koje su išle na et, ti si pretpostavljam bila u drugoj.
    Hvala ti za ovu informaciju, danas sam dobila recept, pa cu onda sutra ili prekosutra skociti do ljekarne.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jes,u drugoj..grupi cura od sub.
    Sretno!

nova,bit će to dobro,nek oni samo rastu!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja prijavljujem dvije trodnevne mrve, jedan 8-stanični i jedan 5-stanični embrij.
    Sara da se čvrsto prime za mamicu!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Sara da se čvrsto prime za mamicu!
    Hvala ti Frćka, malena0808, Sretna i ostale drage cure!

Samanta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Evo,drage moja,sutra idem na transfer ŽELIM VAM SVIMA PUNO SREĆE!!!

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Samanta prvotno napisa Vidi poruku
    Evo,drage moja,sutra idem na transfer ŽELIM VAM SVIMA PUNO SREĆE!!!
    I ja tebi želim puno sreće i da beta bude visoka!!!!!!!!!
    Posljednje uređivanje od madona : 19.02.2014. at 11:56

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Cure drage trebam jednu uslugu ako je voljan netko od vas mi pomoći,ovo se odnosi na osječanke ,nalazi su mi gotovi na nuklearnoj medicini trebala mi je frendica dići no ona je u brodu,tako da se obraćam vama,ako je netko voljan da ih digne i pošalje na autobus za Sl.brod ja ču šoferu platiti što treba.moj broj mob. 098-503-143,molim vas.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

TinaH ja ti isto imam pozitivan taj anti hbs i obavila vec tri ivfa...malo su se cudili u pocetku.kao jesam se cijepila il ne..reko nemam pojma..kao mala vjerojatno jesam.stoga mislim da neces imati nikakvog problema.

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    TinaH ja ti isto imam pozitivan taj anti hbs i obavila vec tri ivfa...malo su se cudili u pocetku.kao jesam se cijepila il ne..reko nemam pojma..kao mala vjerojatno jesam.stoga mislim da neces imati nikakvog problema.
    onda super..samo me to brinulo da nece odgadati pa ko zna koliko cekat, ali izgleda da je to normalno kod nas cijepitih,jer ja sam se dva puta cijepila protiv hepatitisa.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure drage trebam jednu uslugu ako je voljan netko od vas mi pomoći,ovo se odnosi na osječanke ,nalazi su mi gotovi na nuklearnoj medicini trebala mi je frendica dići no ona je u brodu,tako da se obraćam vama,ako je netko voljan da ih digne i pošalje na autobus za Sl.brod ja ču šoferu platiti što treba.moj broj mob. 098-503-143,molim vas.
    jo1974, kopirala sam ti post i na Osijek, nadam se da će ti netko napraviti uslugu!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

STUDENI 2013. (11)
    puckica, Petrova, 1. IVF gemini
    analoneta, VV, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF)
    vrtirepka, VV, 1. IVF gemini
    dino84, KBC Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
    lana01, Vg, 1. IVF
    suzzica, Betaplus, 1.IVF
    prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
    clematis, VV, IVF (nakon 2xIVF)
    dreamgirl, Betaplus, Ivf u prirodnom ciklusu (nakon 7xIVF)
    Maybebaby, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI)
    miny, PFC Prag, FET

PROSINAC 2013. (8)
    mravak, KBC Ri, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
    Brunaa, Mb, FET (nakon 1xIVF, 1xFET)
    crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 6xIVF/ICSI)
    malena0808, spontana trudnoća
    piki, spontana trudnoća
    lavko, spontana trudnoća
    Aerin, AIH
    Maku, PFC Prag, FET (nakon 1xIVF/ICSI)

SIJEČANJ 2014.

Čekalice bete~~~~~~~~~~
    ira001, VV, IVF 21.02.
    Ajvi, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI) 26.02.
    arlena, VV, FET (nakon 1xIVF)
    luna2, VV, 1. IVF 26.02.
    Krtica, Vg, AIH (nakon 3xAIH)
    madona
    sara10, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 2xFET) 3.03.
    Anci272, VV, IVF
    PapigaCapo, KBC Split, IVF/ICSI
    žužy, VV, IVF (nakon 2xIVF, 1xAIH) 5.03.

Čekalice transfera~~~~~~~~~~
    saraya, Vg, IVF (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu); BlueI, KBC Split, IVF; Samanta, IVF, trudilica za treću bebu

Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~

Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 5xIVF, 2xFET); nova21,VV,1.IVF; mari80, VV, 1.IVF; frodo, Petrova, IVF /ICSI (nakon 3xIVF/ICSI), trudilica za drugu bebu; tamy79, VV, IVF (nakon 3xIVF); Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu

AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~

ON-GO 2/2014 ~~~~~~~~~~
    hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF, 1xFET); Ledamo, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET)
    Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET); ljubilica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu);
    Marlen, VV, FET (nakon 11xIVF); Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI);
    suzy.s, Ri, IVF (nakon 10xIVF/ICSI, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF);
    TinaH, VV, 1.AIH; zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu);

03/2014: bernica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF/ICSI); kika222, VV, IVF (nakon 4xIVF, 2xIVF u prirodnom ciklusu); sretna 1506, KBC Split, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF/ICSI); bubaba, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF, 1xFET); KLARA31 , VV, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 1xIVF); NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); tantolina, KBC Ri, FET(nakon 3xIVF, 7xIVF/ICSI);

04/2014: Iva28, 1. IVF/ICSI; nestrpljiva anka, Petrova, FET (nakon 2xIVF/ICSI)

05/2014: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    1977, 2hope, aboni76, Abys, Aerin, Afraid, ajma, Ajvi, aleksandraj, amber, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, andi33, Angely4you, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, ARIANM, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, believes, belma3, biska, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boogie woogie, brigitta, brundica, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, CherryBG, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, cvjetić, Cvitaa, Čičkolo, Črkica, *DJ*, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, Dalmašica, dani39, darci, Darkica, darmar, dazler, Dea2010, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, florjan, Frćka, Frodo, Gabi, Geja 41, geronimo, giga, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu/lolalita, hope, ina35, inada, inana, inesica_85, Inna28, inspire_me, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivana979, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , JelTom, jo1974, jojo, jopam, kameleon, kata.klik, keti10, kiki30, kikolina, kinki, Kjara, kkipilek, kleopatra, kokos, koraljka, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, Lara86, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, lora82, LOTTOS, luna1, lucija83, lulu79, ljiljan79, ljube, ljubi, magnolija13, marta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, makajica , Mala Maja, mala i/ili mali, malianđelak, malena2, MallaPlava, MAMI 2 , manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marija_sa, marincezg, mario, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mateaaa28 , mativa, Matko, matty569, mayica01, M@tt, medeni.angel, Medicandy, meki, merssi, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, milivoj73, mima32, mimadz , Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, mona22, monika2208, monja, mostarka86, mrvica7, mssnoopy1204, Mury, my_heart, Nana Mo, Nellie, Nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, Noemi, nora208, njanja1, njofra75, olea77, olivera, Orhideja, orhideja., osijek, Ozana, PetraP, piki , PinaColada, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, Prag, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, riba76, rimela, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, sami_os, sanchica, Sandra1971, sandy0606, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, sanjam, santana, sara38, sara69, serenity1, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, slonica tonica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, sonječka, sos15, Spa, splicanka30, strijelac, suen, sunasce, sunčeko71, s_iva, Šiškica, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tantolina, Tasha1981, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tikki, tina1986, tina2005, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, una99, Vagica, Vaki, Vali, valiana, valii, Varnica, vatra86, vedre, vesnare, vikica, vita22, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, zoki28, Zvijezdica1, Želim bebu

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Hvala Bubi!
    Ja tek sad vidim da nemamo ni jednu trudnoću objavljenu u 2014.???

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

da, sijecanj 2014-e je potpuno prazan a koliko vidim tako ce i ostati... naravno postoji mogucnost da sam neke podatke pogubila po drugim temama, ako imate kakvih info - javite...

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Bila danas na zadnjoj folikulometriji, večeras štoperica, u petak punkcija.
    Svim curama želim puno sreće!

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Bubekica, statistike radi ja sam u Cita ... a mislim da je i PapigaCapo )

legenda si

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala, samo javljaj sve detalje! Jel ti to 1. IVF? Kakva je bila stimulacija?

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Argente hvala ti puno,evo upravo su mi javili ,rijeseno sutra ce jedna rodica koja vise nije aktivna na forumu pidici i poslati ih busom
    Posljednje uređivanje od jo1974 : 19.02.2014. at 17:27 Razlog: kriva slova

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Drage moje samo da vam pošaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pikice, punkcije, transfere i bete !

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Bubekica, sa, ja sam u cita i ovo mi je 4ivf-icsi, i jos imam dva aih-a iza sebe

Sent from my iPad using Tapatalk

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Bubekica dodaj i mene za čekanje bete 25.02. KBC ST,1.prirodni IVF,nakon 3 AIH-a

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •