Eto da javin da je jedna cura iz Istre koje inače sa mnom bila inventar na kbc Ri jucer rodila curicu sve u terminu i sve ok, ne znam koji joj je to bio ivf po redu, mislim cak da je bio fet i jako jako sam hepi jer mi je to totalna pozitiva))
Eto da javin da je jedna cura iz Istre koje inače sa mnom bila inventar na kbc Ri jucer rodila curicu sve u terminu i sve ok, ne znam koji joj je to bio ivf po redu, mislim cak da je bio fet i jako jako sam hepi jer mi je to totalna pozitiva))
Bubekica, hvala na stavljanju na listu
Ovako stvari stoje kod mene:
počela sa pikanjem 11.02., po 3 Menopura svaki dan.
Bila na uzv 8. dan ciklusa, u ponedjeljak. Na oba jajnika svi folikuli manji od 10 mm, endometrij 4 mm.
Danas, 10. dan cilkusa na uzv - folikuli: 2 komada od 12 mm i 1 komad od 10 mm, endometrij 5 mm.
Sve mi je to nekako malo, jer uvijek su mi tih dana ciklusa folikuli bili veći i bilo ih je više, ali istina da je to bilo i prije 2 godine...
Dalje ista terapija i u petak opet uzv.
Vidjeti ćemo..., valjda će krenuti brže malo rasti.
Svima šaljem veliiiiki!
Eh, nešto sam zaboravila pitati...
Malo me pamćenje slabije služi ( godine) - da li nakon punkcije počinjem sa utrogestanima? Ili nakon transfera ?
( mislim da je ovo prvo, ali samo vas molim da mi potvrdite jel tako, da nazovem svog dokt. da mi pošalje recept )
Hvala!![]()
evo i mi danas obavili zadnju folikulometriju,imamo 4 folikula,danas stoperica i u petak AIH
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~
Frodo,nakon punkcije pocinjes sa utrogestanima i sve do bete,tako je bar kod mene mislim da i kod ostalih cura
luna2, , hvala ti
Zaboravila sam već kako to ide, kao da mi je prvi puta.Hvala !
Nema na cemu sretno puno ~~~~~~~~svima nama
Frodo vidjela sam kod tebe da je od prve bilo super super,ja se nadam da cu bit te srece i ja,i tebi zelim srecu,svima kome god treba
![]()
Ovo je meni 5, jedan prirodni i 3 stimulirana a sad je klomifen + letrilan 2 - 5 dc ... a danas transfer![]()
BlueI jesi sve postupke odradila u Cita? Sretno ti na transferu, da ovo bude zadnji![]()
Frodo sretno! Nije jos nista kasno
Sent from my iPad using Tapatalk
ljubi mila moja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i biljezim se za kavu nekad!
bubekica ja se odjavljujem sa liste do nedefinirano - za sada ne idemo dalje zbog drugih ozbiljnijih zdravstvenih problem.
Svima šaljem puno ~~~~~~~~![]()
![]()
i da bude što više trudnica
ponekad ću baciti oko da vidim što se dešava
Evo da se i ja priključim čekalicama. Vratili mi 3 dan 2 osmostanična embrija, pa ako netko ima slično iskustvo nek se javi
jedan šesterostanični embrijić transferiran... sara10 nisam sve u Cita ovo je drugi tamo, ovi prije u KBC RI
![]()
Evo i mene.transfer bio 10.2.,2 osmostanicna mladca vratili. Beta 25.2.
Trasfer bio 13.2. Betu planiram 26.2. Ne znam kako kod drugih, ali mene od transfera boli kao pred mengu, manje ili više intenzivno(ne znam jel to loše ili ne). Inače svi postupci u petrovoj.
lion heart dobrodosla!
cure, iznimno mi je drago da vas se toliko javlja na listu!![]()
Huh koliko betočekalica........škicam stalno,ne pišem jer nemam kaj i nemam vremena uz svog malog muškarca ali vam zato svima od srca želim lijepe bete i naravno uredne trudnoče.
Žužy,Ljubilica vama pogotovo puno,punodržim da ovaj put bude bingo! puse ogromne!
Cure sretno svima!!!!![]()
Moja prica se nastavlja, pijem duphaston od 6dc jer je endometrij bio predebeo za histeroskopiju i evo danas na 14dc spotting, a duphastone bih trebala biti do utorka. Sarafi me i znam da cu do sutra/prekosutra procurit. Dobro kaj se dogadja???
Nista od toga sto ja imam nije m, ali je bilo krvarenje, cak i jace od vecine mojih uobicajenih m. Da tog nije bilo, evo danas je tocno 29-i dan od one prije.
Bubekice
Sretno svim betočekalicama, koje će to veselje biti kad budete objavljivale pozitivne bete
Ja u srijedu krenila s letrilanom, danas folikulometrija!
Posljednje uređivanje od Loly : 21.02.2014. at 09:19
Cure zanima me u koliko sati se treba doc kad se vadi beta?
Oko 8,nalz bude oko 10 (na vv)
Posljednje uređivanje od bubekica : 21.02.2014. at 10:29
bubekica hvala ti na odgovoru![]()
Cure u ponediljak sam imala transfer17.02. I non stop se znojim, imam slabosti.. Citala sam da to moze biti od manjka progesterona, a viska estrogena.. Dr . L je rekla da pijem sasvim dovoljne doze,i da bi mogla bit stitnjaca. Upravo sad sam dobila nalaz krvi, tsh je ok 1.5, ft 4 15.5, progesteron 29.27, estrogen1382.. Jel to ok?please ako netko zna. Hvala unaprijed
Shadow ako piješ utrogestan to ti je od njega ... ja sam jučer prvi put popila i mislila sam da su mi oduzete i ruke i noge i maglilo mi se ... inaće ga uzimam vaginalno al ovo bilo iznimno i rekla ne dao bog više ovako...
Bubekice...pa sto je to sada opet s tvojom m?uh,bas mi je zao
Svim pikalicama,cekalicama punkcija, ET,beta,srceka ~~~~~~~~~~~~~!!!!
Poduplala sam jutros duphaston na svoju ruku, ima samo par smedjih tockica, iako unutra ima krvi. Pokusat cu jos par dana drzat to tak (do utorka sluzbeno pijem duphaston) i onda pustit da se izlije. Kad se izlije zovem za histero.
Obavih danas UZV dojki, HB sve je u redu. Kaže dr da mi želi sreću u postupku ali ako slučajno ne uspije da dođem na kontrolu za 3 mj.
Naglasila je da je bitno da se redovno kontroliramo jer smo zbog svih tih stimulacija dosta osjetljiva skupina. Da bi o tome trebao voditi brigu naši ginekolozi koji nas upućuju u postupke. Znam da neki pri gin. pregledima pregledavaju i dojke, meni nikad nitko. I da nemam obiteljski predispoziciju, tko zna kad bi otišla i da li bi. Koliko često se vi kontrolirate?
Ljubilice, evo baš je jedna forumašica podigla temu na tu temu: http://forum.roda.hr/threads/72420-D...vlje-%C5%BEene
Ništa od postupka ovaj mjesec,ponestalo lijekova.......![]()
Krećemo u 3. mjesecu,već sam se i fizički i psihički pripremila za ovaj mjesec ali eto još mjesec dana do nove borbe i nove nade!
Kako to Stena? Jesi bila naručena za postupak u ovom mjesecu?
Inesz draga,tako je na listi sam za 2. mjesec. a nema lijekova,svaki dan zovem gore i hvatam se za slamku.
PapigaCapo, hvala
lion heart, bolovi, odnosno ne-bolovi mogu i ne mogu ništa značiti, kod svakog je drugačije, ne vrijedi ti uopće razbijati glavu s time, nego strpljivo čekati betu
Kod mene stanje:3 folikula-16,15 i 14 mm, endometrij 1.1 cm
danas sam još uzela 3 menopura
sutra u 22,00 h Brevactid
u ponedjeljak moja spavaćica, kućna haljina, šlape i muž moramo biti na odjelu u 7,30 h
e da, jedno pitanje-budući da sam do sada uvijek kao štopericu imala Ovidrelle,a danas sam dobila Brevactid-dvije bočice s praškom i otapalo, svaka bočica 5000 I.E. -
sutra to smiksam i pikam u cijenjenu pozadinu
jel netko zna zašto dvije bočice, odnosno to je onda 10 000 I.E.?
jel to svi tako dobivaju ili?
svima sretno od sveg srca!!!
Evo sad sam na drugoj temi vidjela da se miješaju dvije bočice po 5 000 I.E Brevactida, to je valjda potrebna doza
frodo,evo ja sam za štopericu dobila Brevactid,na kutiji je pisalo 5000 a u nutra su bila dva praška i dva otapala.