Pa iskreno neznam,znam da gonala il menopura možeš smučkati 3 u jednom otapalu..možda možeš i štopericu,nek se javi netko tko zna sigurno.
Ja sam dobila sve iz kutije,u obliku dvije pike.![]()
Pa iskreno neznam,znam da gonala il menopura možeš smučkati 3 u jednom otapalu..možda možeš i štopericu,nek se javi netko tko zna sigurno.
Ja sam dobila sve iz kutije,u obliku dvije pike.![]()
Ja se sjećam da sam morala iskoristiti oba otapala![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
frodo u jednu vodu ili otapalo kako vec idu obadva praska inace ih razrijedis previse
Frodo meni su uvijek razmutili jednim otapalom 2 praška
Vaki hvala ti nadamo se da ce bit sve ok,i tebi sretno trebat ce ti ko i nama❤❤
Vaki,
Ja sam inače malo u banani jer mislim da ni ovaj put neće biti ništa. Osjećam se pms-ično, (.)(.) su splasnule i tak... Sutra ću napraviti test.
Evo i mene..jučer bio transfer vraćena 2 petodnevna embrijića..jedna blastica, jedna morula....nažalost neće biti smrzlića..ß će biti 5.3...svim curama sretno u postupku..vidim ima vas puno!!!! Želim nam svima ogromne beturine!!!!![]()
Hvala Željkasretno s pikanjem!!
Posljednje uređivanje od saraya : 22.02.2014. at 11:51
ajme koliko puno betočekalica sretno cure držim vam ogromneza velike bete!!!!!!
Jučer na folikulometriji 3-4 folikula na desnom jajniku, na lijevom ništa. Danas i sutra uz letrilan 225 jedinica gonala f pen, pa u ponediljak opet uzv.
cure koliko dana ste se najduže pikale i išle na folikulometrije? ja nastavljam s terapijom u pon sam opet na fm
Ne znam, koristila sam do sad menopur i puregon, ali sam mu na konzultacijama napomenula da sam jedini uspješni postupak imala sa gonalom, pa je možda zato dao. Donijela sam mu mu i nove hormone pa je nešto i to gledao, pa kaže ajmo ovaj put po 225 jedinica gonala. Vidit ćemo u ponediljak kakvo je stanje!
Kako si mi ti, simptomi?
Meni je variralo od 9dc do 16 dc.
Prvi neuspjeli pokušaj polustimuliranog IVF je bio pregled 3dc, pa 7dc gdje je folikul bio ogroman pa su ga punktirali 9dc ( naravno bio je bez js) znači jedna folikumetrija.
Opet u jednom postupku, polustimuliranom, sve se nešt zakomliciralo pa sam fm imala svaki dan od 7dc (osim vikenda) i 16dc napokon punkciju.. ( dobili 9 js i ni jedno dijete)
Oba ta postupka su bili Klomifen pa ostalo (Gonal ili Menopur) , a ja katastrofalno reagiram na njih( Klomifeme) pa sam imala pave drame..
Svima vam zelim puno srecenek ovo bude nasa godina
ja jos nisam sigurna kad krecemo s novim postupkom jer zelimo prije napraviti dodatne pretrage, a takodjer cemo i preci u drugu kliniku. Drzim vam fige
![]()
Loly nemam nikakvih posebno simptoma. I ja sam sada koristila gonal f po prvi put, al meni je bilo 150 jedinica gonala 10 dana, ali sam više js-a dobivala sa menopurima i puregonom.
Neka ti onda gonali donesu sreću i ovom postupku![]()
meni će bit sutra 17dc još uvjekneznam ništa
nova21,da uskoro nešto korisno saznaš.
Ja sam, nažalost, saznala da je kod mene opet niš. Nisam radila test, ali sam sinoć počela brljavit. Sutra idem po uputnicu i preksutra po još jednu ne-betu. Kaj da radim s utrićima? Mislim, to još niš ne curi, samo smeđari, pa ih ja još uvijek tutam.
Ajvi,pa kaj nebi trebala u srijedu vadit betu?meni su rekli utrice do bete
Nadam se iskreno da ce bit ❤❤,mozda bude i kod tebe nesto ipak
Ajvi koji ti je danas dnt? Svakako nastavi sa utrićima, brljavljenje još ništa ne znači da je gotovo osim ako krene baš na veliko m..al nadamo se da neće![]()
Danas je 10dnt 5dn morula. Naravno da sve u ovakvim situacijama u glavi imamo najnemogućije scenarije da se uvjerimo da brljavljenje možda nije m, ali ne nadam se previše.![]()
Ajvi, ~~~~~~~~da ipak nije m
Sent from my iPad using Tapatalk
Ajvi,šaljem malo pozitive...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Curke moje, hvala vam na svim odgovorima
Uglavnom, smućkala sam dva praška u jednom otapalu, nadam se da je to ok.
Držite fige sutra!
Ajvi, ja ipak šaljem puno vibrica da to nije početak m., jer bilo je puno primjera kad je bila situacija kao tvoja, a ipak je beta bila velika
svima želim uspjeh, u kojoj ste god fazi![]()
Cure, ja sutra vadim betu,al danas nisam mogla izdrzati i napravila test (gravidnost-onaj najjeftiniji).
cure moje drage,imam uz onu "Regularnu" crtu jos i onu drugu svijetliju! jao,ja ne mogu vjerovat, sva se znojim,tresu mi se ruke....ne mogu to jos niti izgovorit....Trudna sam. Da li sam zaista trudna, ima li tko s tim testom iskustva???
Mislis na graviGnost?
Meni su ti najdraziAko je crtica tu, to je to
Zelim ti lijepu betu sutra!
![]()
jel to krenulo + doba![]()
Geja![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ isvim betočekalicama,curama koje čekaju punkcije i transfere puno lijepih embria
i svima vama ~~~~~~~~~~~~~~~~za što god vam treba
Geja![]()
Cure,vi ste divne!!! ja vama i ostalim curama u postupku, prije postupka,nakon transfera....zapravo kao i sebi zelim zdravu trudnocu.
Ja lezim i malo malo mi padne koja suza.
Bubekica,bila si u pravu....GraviGnost je test.
Ta crta na testu je bila dosta blijeda,al se vidi dobro.ljubim vas sve,i hvala vam na podrsci.
Geja super cestitam ti od srca❤
Ajvi dali si dobila na ocekivani datum ili ranije il kasnije?