Ajvi draga žao mi je
Geja super za +
Geja cestitam odi drzim
za betu..
Sutra splicanka30 vadi betu mislim, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Kod mene ne bas dobre vijesti, danas 7 dc na desnom jajniku 2 folikula oko 11 mm, na livom ništa. Endometrij skroz tanak, ali mislim da će se još podebljati jer mi ni menga nije skroz zavrsila. Danas i sutra po 1 gonal i 2 menopura, u sridu vadim E2 i opet uzv.
Cekamo splicankinu betu, ~~~~~~~~~~~~~
Loly, drzim fige da se zadeblja i da narastu jos~~~~~~~~~~~, a mozda se i neki sakrija
Sent from my iPad using Tapatalk
Loly,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Zao mi je ajvi,drz se. Saljem ti ovako zagrljaj,ja ne znam umetati "sive glave".....
Geja cestitan ti od srca na trudnoci!!! Nek sutra bude famozna beta
Ajvi jako mi zao sto ovaj put nije uspjelo![]()
Loly da se zadeblja i da narastu jos ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
Ajvi jako mi zao!!!
Geja cestitam!!!!!!![]()
Ajvi, žao mi je.
Geja čestitke od srca!
Svim betočekalicama puno, puno strpljenja želim, a ostalim curama u postupcima!
.....ostalim curama u postupcima puno srećeeee!!
da javim danas na 17dc navečer u 23h štoperica u srijedu punkcija, transfera neće biti jajnici su uvećani
nova21,kolko ima folikula?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
nemam pojma, rekao je samo da ih ima dosta, jel netko primio štopericu u 23h
Sad su rasporedjene od 21 do 23, ovisi koja si na redu za punkciju.
tam kad sam išla muža upisati bila sam 2, možda prije nas ima neznam, transferi
Transferi su nakon punkcija. Ne brini, od stoperice moze proci 34-36h.![]()
bok svima
9/2011 sam imala prvi stimulirani ivf i dobila 18 js od kojih je 9 bilo zrelo. dvije su oplodili i jedna od njih cenza par dana imati 20 mjeseci. druge su odmrznuli u petak i samo jedna je prezivjela i oplodila se i danas je bio transfer... znam da tesko da cu imati toliko srece da mi opet prvi postupak bude dobitni, ali optimisticna sam
ali imam i pitanje... od 3dc pijem estrofem 3x2mg i konstantno me boli glavajel koja imala takav problem? sto vam je pomoglo?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima!!!! (nadam se da smijem jer jos nisam polovila nova pravila)
malena19,nek opet bude bingo iz prve!!!
Ajvi,jako mi je zao
Geja,bravo za test![]()
I svima ostalim za sve u kojoj god fazi~~~~~~~~~~~!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 24.02.2014. at 21:32
Ajvi
Sarice
Splićanka i geja za veliku betu
Malena za dobitni postupak!!!!
Pikalicama i čekalicama punkcija i transfera sretno!!!!!
Svima koje sam zaboravila želim puno sreće!!!!
Lberc super za pišulinca!!!!!
Eto mene, sišla s brda sa svojom masivnom betom (1) i s dogovorom da u travnju idemo u prirodnjak.
Svim betočekalicama od srca želim da se ne ugledaju na moj loš primjer pa nek zaredaju lude brojke!
I svima ostalima ponešto ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo cure da se javim
Jučer bila aspiracija, 3 folikula, u sva 3 jaj.stanice
jedna je bila prezrela, 2 su oplodili, zasada sve super
u četvrtak idemo po bebice !!!
Ajvi - jako, ali doći će i tvoj red, u to budi sigurna!
curama koje čekaju betu, aspiraciju ili transfer... ma zapravo svima -sretno!!!
Ajvi,super brzo će travanj!
frodo,Neka bebice lijepo rastu i dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
malena19,sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Evo i mene s brda. Budući da nije bilo doktorice, doktor me "riješio". Večeras štoperica (2xDecapeptyl) u 23:00h, u četvrtak punkcija. Škicnula sam danas nalaz. E2 mi je bio 16 756. (11dc). Nadam se da će bit od tog svega štogod.
žužy, hvala ti, ja tebi želim jednu veeeliku lijepu betu! Jel imaš kakvih simptoma? ( mada oni ništa ne znače )
Strašna, bit će to dobro, mislim da po nalazu nemaš razloga za brigu![]()
Strašna,superevo malko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za četvrtak!
frodo,a baš tak kak veliš..sve te simptome uzimam s rezervom,al sve u svemu dobro sam.Ono što me prati od kad sam se spustila sa stola za odmor nakon transfera,je povremeno pikuckanje u maternici. A primječujem da dosta cura ima pms filing kojih tjedan dana nakon ET-a. Sad čekamo rezultate bete da vidimo kolko to znači pozitivno![]()
Cure,moja beta danas 793! jupppppiiiiiii!!!
Frodo,sretno s transfericem i da ti beta bude visooka..
Strasna, sretno sa punkcijom i da embrijica bude..i onda beta do neba!!
Zuzy,za pozitivnu beturinu!!!!!!
SVIMA SRETNO!
wow Geja- beturina!!!! a jucer ti crtica svijetla, vidis kako ti testovi nisu bas osjetljivi..... CESTITKEEEE!!!!!
Pa da, teoretski je to dosta, da. U ovoj stimulaciji sam dobila 22 Gonala i 4 Cetrotida. Do sad nisam imala hiper. Mislim ono...uvijek sam prije imala po 1, 2 maksimalno 3. Zadnji put je bilo 10 i to je bilo prvi put da se išlo na blastice uopće. (od 10 se 8 bilo oplodilo i 2 stale s razvojem tako da je bilo ostalo 6) I tad mi se ono "ko fol" primilo. Bio je transfer odmah 5 dan.
Ni sad nemam nikakvih posebnih bolova (osim što me danas pregled vraški bolio, bit će napeto na punkciji :D) Čak se ni ne osjećam posebno napuhnuto. Ma samo neka ih bude. Ispod 10 ne priznajem. :D
Geja čestitam!!!
Posljednje uređivanje od Strašna : 25.02.2014. at 14:01
Geja cestitam![]()
Geja čestitike i od mene.
Hvala Bogu da je napokon krenulo
Ima jedna trudnica i na "Nakon transfera". Trudnice javi se
Evo i malo trudničkih vibrica ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Geja čestitam! Krenulo je :ufffkonačno:
Strašna, da 10?! biti će tu puno toga Puno pij i odmaraj da ne dođe do HS! Ideš u anesteziju pretpostavljam?!
Ma mila kakvu anesteziju, ja sam na VV. Nema tamo anestezija...samo onaj "koktelčić"
Geja,čestitam,super beta!!
Žuži mene su od 6 dpt pucali pms simptomi i već sam mm pripremala da opet niš od toga,pa ipak nisam bila u pravu,moj mali podstanar raste i svaki je dan sve veći i teži...želim ti od srca isti scenarij..
geja woooow prava beta
u četvrtak mi prva fm... nadam se trećoj sreći s ovim postupkom
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aj lberc ,pa tek sad vidim da si isto imala ET dva dvodnevna
Eeee ne bi imala ništ protiv tvog scenarija!
ljubek,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za treču sreću!