Ja mislim da se decapeptyl daje kao supresija, da spriječi preuranjeno pucanje folikula... Nek me netko ispravi ak griješim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja mislim da se decapeptyl daje kao supresija, da spriječi preuranjeno pucanje folikula... Nek me netko ispravi ak griješim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Decapeptyl je štoperica...i ja sam ju sad dobila. On ne sadrži BHCG za razliku od Brevactida i ne potiče sazrijevanje jajnih stanica (daje se u slučajevima gdje je povećan rizik od HS), nego smiruje jajnike.
Cetrotid sprečava prerano pucanje jajnih stanica.
Nek me ispravi netko pametniji![]()
Arlena , Luna , Ajvi drzi te se i nek sljedeci put bude dobitno!
Splicanka , cestitam!
Svima sretno u postupcima i za čekanje ß
znam da ovdje nije ta tema,ali imam jedno pitanje
nakon nereagiranja na stimulaciju (folikuli nisu rasli u 2 -2014),estradiola 33,6 na 9 dan stimulacije i prekinutog postupka,menga mi kasni 5 dana (AMH u godinu dana pao sa 6,6 na 1),a trebam napraviti ostale hormone između 2-5 dc,a menge nema
da li je to uobičajeno nakon loše stimulacije(nikad ni nije kasnila,pa ni kada sam bila u postupcima) i kada da se počnem brinuti što je nema?![]()
Cure hvala vam na podrsci,Iduci put cemo i mi imat pozitivne vijesti,a do tad vama svima sretno i puno srece![]()
Geja, u tako ranom stadiju trudnoće jedino što možeš napraviti je koristiti terapiju i mirovati. Ne mora biti ništa loše, to je česta pojava na početku T. Lezi i odmaraj!
hvala ti s_iva,zvala sam i gin. koji kaze kao i ti. Sretno svim curama!!!!
Cure, da što prije sve skupa dočekamo lijepe bete!
IŠ, iš negativne bete!
Kika222 - sitno brojiš... Sretno!
Vaki da, ak bude sve ok za dva tj sam pikalica... Možda bude peta sreća!!! Sretno nam svima trudilice moje!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Posljednje uređivanje od kika222 : 26.02.2014. at 22:38
cure imam jedno pitanje,ja sad malo razmisljam o tim mojim ludim ciklusima i ovulaciji.znaci pijem duphastone zbog neredoviti ciklusa pijem ih od 19dc 5 dana po 2 i tako vec par ciklusa i sad sam primjetila da od kad ih pijem menga dolazi tako 32dc i sad po toj duzini ciklusa od 32 dana ispada da mi ovulacija taman pada na taj 19-20 dc a tad ih krecem uzimat..e sad ja ako se nevaram njih nevalja uzimati prije ovulacije jer onda nedode do iste??
i sad bi ispalo da mi tablete nju remete mozda je i nemam,vasa iskustva stim tabletama smetaju li ovulaciji??
sva sreca pa vas imam sta mi god padne napamet imam koga pitat![]()
Evo mene napokon...punkcija prošla, najgore je iza mene. O bolovima neću pričat...možda čak još uvijek ni nemam snage. Reći ću da je rezultiralo sa 12 jajnih stanica. U dogovoru sa svojom doktoricom, vratit cemo jedan embrij. Sutra zovem da vidim šta se dogadja, a u subotu smo svakako gore.
Strašna,prošlo je...a sad
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super party u labu i lijepe vijesti sutra!
Kopka me to sto mi je rekla da dodjemo u subotu...pa nece mi valjd vratit 2 dan.....jbm mu..ja bi blastice....
Dazler, stvarno ti je dosta pao amh. Al ne kora nista to znacit. Koji ti je dan ciklusa? Meni se znalo totalno poremetit nakon stimulacije. Koju stimulaciju si imala?
Sent from my iPad using Tapatalk
Strašna a neznam...meni je dr rekao da se pojavit moramo svakako gore,nema telefona,a sad dal je to bilo zato jer mi je punkcija bila za vikend il ne..
I žena koja je ET na kraju imala s blasticama,se isto morala pojaviti gore kad i ja,nakon 2 dana.Samo joj je rečeno da transfer bude 5. dan.
Ma bit će tu blastica...![]()
Posljednje uređivanje od žužy : 27.02.2014. at 15:30
Strašna,za ludi tulum! Ne mora značit da će ti ih vracati 2. dan, nama svima s punkcije koja je bila u subotu su rekli da dođemo u ponedjeljak, a u ponedjeljak su nam rekli da dođemo u četvrtak. Navijam za hrpu blastica!
Uh to...odmah mi je lekše....hvala cure! Bez vas bi sve bilo teže....
cure, evo mene,cuvam od danas dva osmostanicna lijepa embrijica
sad pozitivne misli I cekanje!
Luna,jako mi je zao...
svima sretno!
Imala sam 5 dana po 2 gonala,pa 2 dana po 2 puregona i onda smo prekinuli postupak jer nisam reagirala
Menga mi kasni 6 dana i nemam nikakve naznake ni da ću ju dobiti,možda me ovaj mjesec preskočila ovulacija?
Svim curama sretnooooooooooooooooo
meni je dr rekao da ći mi vratit 2 dan tj sutra, neznam zašto. sutra se javim šta je bilo
Alo, cure!
Navratila sam da tužnicama poželim puno, puno sreće drugi put! Budite hrabre! I jako mi je žao što morate proći kroz neuspjehprošla sam i ja to - i znam kako se osjećate. Nadam se i za vas i za sebe da će drugi put biti više sreće!!
Svim curama u postupku i u fazi čekanja bete - držim fige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A posebno dragoj Ljubilici i Žužy (graf ti je mrak!) koje su moje su-patnice od registracije na Rodi! Cure - vrijeme je da gibamo na trudnički!
Cure, jedno pitanjce: da li mi je potrebna uputnica za FET? Ako da, da li je to za bolničko liječenje i/ili pregled?
anči,
Da,treba ti up za bolničko liječenje.To predaš na prvom uzv-u kad dođeš.
Kad ste dogovorili,iduči ciklus?
nova,kako je prošla punkcija?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od žužy : 27.02.2014. at 17:29
potrebna je uputnica D1 tako je meni jucer doktor napisao
utrogestan ide prije transfera?
Ne vrijede na svim klinikama ista pravila.
Na vv na dan transfera utrogestan mozes staviti, ali ga stavi dovoljno rano da se stigne otopiti. Ja ga obicno stavim oko 6.
pa stavim ga oko4, odležim i istuširamse pa mogu na put ili?
Ja sam ga stavila u 2,odčorila do 4 i onda se digla i spremila.Mi koje nismo iz Zg si moramo malo pomnije planirati![]()
Ljubi, kako je prosla fm?
Strasna, sretno s transferom i samo da ti kazem meni je vratilo bilo 3. Dan i to jednu 7st i 2 lose i nije bilo blastica i sada evo kraj mene lezi ptogodisnjakinja![]()
Strašna draga lijepi brojček jsNadam se da je to samo neka nova politika da nema zvanja više, da će u subotu reći došli ste badava i da će ostati i puno smrzlića
A bol od punkcije neka čim prije prođe!
Cure, hvala!
Da - idemo idući ciklus - aaali uopće mi nije jasan ovaj graf. I uopće nemam pojma da li je bila O ili ne. Ako je bila onda mi idući ciklus kreće za nekih 8 dana. Jako se nadam da će hormoni biti ok i da će obje moje mrvice koje me čekaju preživjeti!
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jutro drage moje!! Evo mene s jutarnjim brijama..trebam iskusnjare...7 dan nt blastice i morule..nemam nikakve simptome..čak su me danas i grudi prestale boliti i ispuhale se...jel da se prestanem nadati i graditi kule i gradove..znam da možda glupo zvučim..ali kontrol frikuše će me razumijetiß će biti tek 5.3.joj help
![]()
Saraya draga ja nisam imala nikakve simptome i na kraju je bio plusic![]()
Mislim da je to OK, tako i sama. Kao što je bubekica rekla, kod nas na VV je praksa da se i na dan transfera utrogestan stavlja.
Hvala draga. Ma meni je rekla i da nazovem danas i da dodjem sutra. Nekako me kopka baš to. Fkt mi je rano 2 dan da mi vraćaaju.
I ovo me utješilo))) Bravo!
Hvala! Sretno ti, da hormini budu OK, a mrvice ne sumnjam da čekaju!
čitam kako svi pričaju o simptomima i koma..brojim svaki trzaj svog tijela..ne želim zvučati negativno..samo..kao da ću umanjiti bol ako realno posložim stvari ranije??? hvala Želka33 jedino što mogu uspoređivati je prošla biokemijska gdje su mi ipak na kratko bujale grudi pa stalo..kao i sadajme koja depra odmah ujutro..uh..
Moji "partijaneri" napreduju! Pravo tulumare u labu. Uglavnom, zvala sam..oplodjeno ih je više. Transfer će bit u utorak :D