nemam pcos nego jednostavno neredovite menstruacije nakon spontanog i soc.gin.mi dao te tablete da pije da mi se unormalizira ciklus..ali ni stim tabletama mi nije bas redovit svaki put drugcije dode al eto otprilike 32dc..bazalnu sam mjerila prije nego sam pocela uzimati te tablete i O mi je dolazila 19.dc pa 20,22 znaci svakako nekad ju nisam ni docekala pa sam odustala od mjerenja. Moj doktor nece da prati ubiti nista nece samo mi govori ja tu nista nemogu javi se strucnjaku za mpo.. :/
To je i meni cudno,prvi ciklus kad sam ih pila kao dobila sam 28dc tj.4 dana nakon zadnje tablete i poslje prvog ciklusa vise ne dode mi 10 i vise dana nakon zadnje pa me sad bas brine da mi neremeti ovulaciju..jer sam sigurna da ju nemam prije 19dc a tad krecem pit..budem probala mjerit bazalnu pa cemo vidjeti..
jooooj ti doktori tako i meni moj kaze,a vidim da nesto nije kak treba..probat cu mjerit al mi doktor reko da ni bazalna dok uzimam te tablete nije sigurna jer se kao temp.povisi od njih pa nemam pojma..
Hvala vam curkeee..![]()