Stranica 28 od 50 PrviPrvi ... 18262728293038 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Moji "partijaneri" napreduju! Pravo tulumare u labu. Uglavnom, zvala sam..oplodjeno ih je više. Transfer će bit u utorak :D
    Odlično! Nek se samo dijele
    clematis ja kaskam lagano za tobom i za sad sve OK! Nadam se isto i kod tebe!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

cure moje evo i ja vam se pridružujem!!! sinoć završila sa pikanjem i sutra punkcija! Svima sretno u kojoj god fazi bile ( ne stignem sve pohvatati) , a tužilicama šaljem veliki

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Zeljka33 prvotno napisa Vidi poruku
    Frodo, za embijice da se prime
    hvala Draga

Ja lezim,pa malo prosetam po kuci
    muz je ovih dana prava domacica

I dalje sretno svima !

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

strašna super vijesti i za najluđi tulum!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima za bete i plusiće!!
    ljubilice i ostale pikalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    clematis,piki i sve ostale trudnice ~~~~~~~~~~samo tako školski dalje!!!
    arlena,luna,ajvi držite se cure!!
    još malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~svima!!

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

arlena, s tvojim entuzijazmom i energijom mora uspjeti!!! drz se jos malo!!!
    Geja, napravi jos jednu betu!
    ostale cure, vi ste heroji, sretno i divim vam se svima!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

sutra sam na 2.uzv
    za sad sve ok, fino napreduje
    svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj TinaH prvotno napisa Vidi poruku
    cure imam jedno pitanje,ja sad malo razmisljam o tim mojim ludim ciklusima i ovulaciji.znaci pijem duphastone zbog neredoviti ciklusa pijem ih od 19dc 5 dana po 2 i tako vec par ciklusa i sad sam primjetila da od kad ih pijem menga dolazi tako 32dc i sad po toj duzini ciklusa od 32 dana ispada da mi ovulacija taman pada na taj 19-20 dc a tad ih krecem uzimat..e sad ja ako se nevaram njih nevalja uzimati prije ovulacije jer onda nedode do iste??
    i sad bi ispalo da mi tablete nju remete mozda je i nemam,vasa iskustva stim tabletama smetaju li ovulaciji??
    sva sreca pa vas imam sta mi god padne napamet imam koga pitat
    Niste skuzile pitanje pa ga kopiram..hehe

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Prijavljujem betu 17dnt 1988!

svim curama srecu sa pikanjem,punkcijom,transferima i betama!!!

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

eto Geja, nemas brige, UZIVAJ!!!!!

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Čestitam geja! Želim ti mirnu trudnoću!!!
    Žužy draga
    Strašna ~~~~~za lijepe embrije!!!
    Suzy.s sretno sutra na punkciji!!!
    Saraya nemoj gledati simptome imaj vjere!!
    Frodo odmaraj i "think happy thoughts"
    Svima želim puno srećice!!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Evo da se i ovdje malo javim. Znaci mi cemo u 4 najvjerojatnije (ovaj ciklus uzv da nema polipa) u postupak. Nakon 3 neuspjela AIH-a, nadam se da ce dr bit za IVF. Imam jedno pitanjce ako ko ima iskustva. Znaci, dr je nakon svih nalaza i dosadasnjeg iskustva pretpostavio da je kod nas problem u implataciji. Zanima me da li je onda bitno u kojem stadiju su oplodene stanice, da li postoji nacin da 'pomognem' kako? Unaprid hvala na odgov i ispricavam se na dugom postu i ako san falila misto objave... svima saljem puuuno pozitive...

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Sunisshining nažalost nitko te neće poslati na dodatne pretrage bez ijednog napravljenog ivf-a
    Iza mene je sedam negativnih beta i dr i dalje tvrdi da nema indikacija za imunološke pretrage... Imaš temu kako popraviti kvalitetu js, pa pogledaj... Ja sam trenutno u fazi jedenja smokvi u maslinovom ulju odvratne su mi ali ako pomogne vrijedi u svakom sl naoružaj se strpljenjem i sretno ti bilo!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam isla mislim nakon 3 ivfa na dodatne pretrage. I kod mene je problem što se "ne prima"... Nema tu baš neke puno pomoći...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Geja cestitam!!! Krasna beta..

Cure mene dr slala na imunoloske pretrage nakon 1.stimuliranog Ivf koji je zavrsio pobacajem. Tako da....

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

TinaH - nisam pila te tablete, ali mi je čudno da po njima dobivaš tek 32 dan!? Bilo bi dobro da pitaš ginekologa jer ako time remetiš ovulaciju nema šanse da ostaneš trudna... Sretno!

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Niste skuzile pitanje pa ga kopiram..hehe
    Po ovome sto pises rekla bi da imas anovulatorne cikluse ili pcos pa ti progesteronom riktaju ciklus. Neznam,mislim da on ne ometa ovulaciju a i pijes ga "nakon " mozebitne ovulacije pa ni ne steti. Dal ti je netko pratio uzv ciklus? Dal si mjerila bazalnu il trakicama da dokazes ovulaciju?
    Valjda ce ti se javiti netko tko ima vise iskustva s tim.
    Al u svakom slucaju ,sretno na aih-u

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj *sunisshining* prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se i ovdje malo javim. Znaci mi cemo u 4 najvjerojatnije (ovaj ciklus uzv da nema polipa) u postupak. Nakon 3 neuspjela AIH-a, nadam se da ce dr bit za IVF. Imam jedno pitanjce ako ko ima iskustva. Znaci, dr je nakon svih nalaza i dosadasnjeg iskustva pretpostavio da je kod nas problem u implataciji. Zanima me da li je onda bitno u kojem stadiju su oplodene stanice, da li postoji nacin da 'pomognem' kako? Unaprid hvala na odgov i ispricavam se na dugom postu i ako san falila misto objave... svima saljem puuuno pozitive...

Heh a kako on zna da uopce dodje do oplodnje? na temelju aih?
    Ko ce izmislit carobnu formulu za implantaciju

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Meni je dr. dao da pijem duphastone od 11-25 dc i mjerila sam bazalnu ta 3 mj. Samo prvi mi je oznacio O a druga 2 nije. Tako da..meni je definitivno sprijecavao ovulaciju iako je dr. govorio da je to nemoguce.
    Probaj mjerit bazalnu ako ne ides na folikulometrije.
    Ja sam za progesteron tek nakon O i tocka.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj *sunisshining* prvotno napisa Vidi poruku
    Aerin je već pitala, ali moram ponoviti:
    Kako nakon intrauterine inseminacije dr zna da je došlo do oplodnje? Da bi došlo do implantacije embrija, prije toga mora doći do oplodnje. Ima li doktor potvrdu oplodnje?

Jesi li imala možda biokemijske trudnoće? Imaš polipe? Ako imaš polipe oni ne nestaju od ciklusa do ciklusa, ako ometaju eventualnu trudnoću i ako se mogu operirati-polipi se operiraju.

Inače je stopa uspješnosti intrauterine inseminacije vrlo niska, oko 10% općenito.

Ovo pitanje "u kojem su stadiju oplođene stanice", ne razumijem, ali pretpostavljam da misliš na stadij embrija prilikom embriotransfera, jer se jajna stanica najdalje 24 sata od aspiracije mora oploditi a da bi se jajna stanica oplodila treba biti zrela tj. aspirirana u pravom trenutku.

Inače kod transfera embrija u stadiju blastociste tj. embrija strih 5 dana postižu se više stope trudnoće nego kod transfera embrija starih 2 ili 3 dana.

Ne znam, jesam li ti pomogla. Uči, informiraj se, pitaj

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Di su cure sa testićima jutros?

smarija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Curama koje su prijavile pozitivne bete cestitam i ja im se pridruzujem sa svojom betom 410 od juce 14-ti dan jedne blastociste. Tuznicama saljem ogroman zagrljaj i podrsku za dalju borbu.

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj arlena prvotno napisa Vidi poruku
    Po ovome sto pises rekla bi da imas anovulatorne cikluse ili pcos pa ti progesteronom riktaju ciklus. Neznam,mislim da on ne ometa ovulaciju a i pijes ga "nakon " mozebitne ovulacije pa ni ne steti. Dal ti je netko pratio uzv ciklus? Dal si mjerila bazalnu il trakicama da dokazes ovulaciju?
    Valjda ce ti se javiti netko tko ima vise iskustva s tim.
    Al u svakom slucaju ,sretno na aih-u
    nemam pcos nego jednostavno neredovite menstruacije nakon spontanog i soc.gin.mi dao te tablete da pije da mi se unormalizira ciklus..ali ni stim tabletama mi nije bas redovit svaki put drugcije dode al eto otprilike 32dc..bazalnu sam mjerila prije nego sam pocela uzimati te tablete i O mi je dolazila 19.dc pa 20,22 znaci svakako nekad ju nisam ni docekala pa sam odustala od mjerenja. Moj doktor nece da prati ubiti nista nece samo mi govori ja tu nista nemogu javi se strucnjaku za mpo.. :/

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    TinaH - nisam pila te tablete, ali mi je čudno da po njima dobivaš tek 32 dan!? Bilo bi dobro da pitaš ginekologa jer ako time remetiš ovulaciju nema šanse da ostaneš trudna... Sretno!
    To je i meni cudno,prvi ciklus kad sam ih pila kao dobila sam 28dc tj.4 dana nakon zadnje tablete i poslje prvog ciklusa vise ne dode mi 10 i vise dana nakon zadnje pa me sad bas brine da mi neremeti ovulaciju..jer sam sigurna da ju nemam prije 19dc a tad krecem pit..budem probala mjerit bazalnu pa cemo vidjeti..

Citiraj Aerin prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je dr. dao da pijem duphastone od 11-25 dc i mjerila sam bazalnu ta 3 mj. Samo prvi mi je oznacio O a druga 2 nije. Tako da..meni je definitivno sprijecavao ovulaciju iako je dr. govorio da je to nemoguce.
    Probaj mjerit bazalnu ako ne ides na folikulometrije.
    Ja sam za progesteron tek nakon O i tocka.
    jooooj ti doktori tako i meni moj kaze,a vidim da nesto nije kak treba..probat cu mjerit al mi doktor reko da ni bazalna dok uzimam te tablete nije sigurna jer se kao temp.povisi od njih pa nemam pojma..

Hvala vam curkeee..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Moj test negativan,čekam M a betu vadim u srijedu kak i moram,i strpljivo čekam dogovor za dalje.

I potpis na Arlenu,TinaH pokušaj "uloviti" ovulaciju..ima raznih metoda,od mjerenja bazalne temperature (to zahtjeva par ciklusa da bi nešto znala),prati sluz,ako ti se da zezati prati i cervix...istraživaj.Ima ovdje dosta tema o tome. Pa onda nakon doslovno utvrđene O,kreni s duphićima.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj smarija prvotno napisa Vidi poruku
    Curama koje su prijavile pozitivne bete cestitam i ja im se pridruzujem sa svojom betom 410 od juce 14-ti dan jedne blastociste. Tuznicama saljem ogroman zagrljaj i podrsku za dalju borbu.

Čestitam,beta je savršena!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

jooooj ti doktori tako i meni moj kaze,a vidim da nesto nije kak treba..probat cu mjerit al mi doktor reko da ni bazalna dok uzimam te tablete nije sigurna jer se kao temp.povisi od njih pa nemam pojma..

TinaH ,bazalnu počneš mjeriti od 1. dana ciklusa,onda više nisi pod progesteronom i temperatura ti je prirodna,tvoja.
    Mada meni su ciklusi i sa uzimanjem prog. i bez uglavnom isti,nije mi ništ posebno višlja temper. u drugom djelu ciklusa dok ih uzimam.
    Ali da nekome povisuje tep.,da.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

javljam da sam betočekalica, dobili 1 mrvu na čuvanje, beta 17.3

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Moj test negativan,čekam M a betu vadim u srijedu kak i moram,i strpljivo čekam dogovor za dalje.

I potpis na Arlenu,TinaH pokušaj "uloviti" ovulaciju..ima raznih metoda,od mjerenja bazalne temperature (to zahtjeva par ciklusa da bi nešto znala),prati sluz,ako ti se da zezati prati i cervix...istraživaj.Ima ovdje dosta tema o tome. Pa onda nakon doslovno utvrđene O,kreni s duphićima.
    E problem je taj sto sam ja prije tocno znala kad mi je O bas po toj sluzi koje sad vise nema ni mrvicu neznam di je nestala!?
    Nisam ni znala da se moze pratiti i cervix!?

drzim da beta ipak bude pozitivna ~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od TinaH : 01.03.2014. at 11:44

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj nova21 prvotno napisa Vidi poruku
    javljam da sam betočekalica, dobili 1 mrvu na čuvanje, beta 17.3
    sretno!!

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj smarija prvotno napisa Vidi poruku
    Također cestitam tebi i svi curama..skupilo se pozitivni beta.jeeeeeee

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj suzy.s prvotno napisa Vidi poruku
    cure moje evo i ja vam se pridružujem!!! sinoć završila sa pikanjem i sutra punkcija! Svima sretno u kojoj god fazi bile ( ne stignem sve pohvatati) , a tužilicama šaljem veliki

Sretno na punkciji i sto vise lijepih js

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Geja prvotno napisa Vidi poruku
    Prijavljujem betu 17dnt 1988!

svim curama srecu sa pikanjem,punkcijom,transferima i betama!!!

Bravo Geja!

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Da sad ne odgovaram svakoj posebno...hvala vam na odgovorima. I nastavit cu se i dalje trudit, citat, trazit, ucit...i pitat. Dr je samo pretpostavio to za sada... polipa da sada nisam imala ali narucena sam na uzv 8 d cemo vidit. Bit cemo pametniji iza prvog ivf u 4 mj. Cestitam curama na betama a drugima zelim srecu da slijedeci put bude bolje!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mi dobili 3 js, toliko smo i očekivali, mm našli spermije u ejakulatu, sama punkcija bila dosta bolna, biolog mi morao naleci na livi jajnik da bi dr ispunktirao jedan folikul. Nadam se da će se sve isplatiti

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Evo bubekica da se I ja prijavim na cekanje. Danas FET 2 blastociste, e ovaj put nema nikakvih testova ni testica, biokemijski rezultati me ne zanimaju, tek beta za nekih 2 tjedna. Samo me tisuce mogu razveseliti!

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

cure super za velike bete!!! ćestitke!!
    nova21 nek tvoja beta nastavi pozitivan niz ~~~~~~~~
    loly~nek se bol isplati

zuzy ,drž se

boogie ~~~~ za mrvice da se odlede i ugnjezde tamo gdje trebaju

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj boogie woogie prvotno napisa Vidi poruku
    Evo bubekica da se I ja prijavim na cekanje. Danas FET 2 blastociste, e ovaj put nema nikakvih testova ni testica, biokemijski rezultati me ne zanimaju, tek beta za nekih 2 tjedna. Samo me tisuce mogu razveseliti!
    heh taman sam pisala ~~~~~~~~~~~~ za veliku betu

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

arlena uskaces mi u rijec jesu, odledile su se, bio kaze da su obje perspektivne, ja njima - a onda imamo 20% sanse, a oni meni, ma neeeee, 50! :D bumo vidli, al ne tako skoro!! vidi gornji post

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    Mi dobili 3 js, toliko smo i očekivali, mm našli spermije u ejakulatu, sama punkcija bila dosta bolna, biolog mi morao naleci na livi jajnik da bi dr ispunktirao jedan folikul. Nadam se da će se sve isplatiti

Loly, nek se te tri lijepo razviju i prime

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Cure jel nije ovo nevjerojatno? Zadnji put sam imala transfer na muzev rodjendan, a danas na bratov rodjendan!!!!

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj boogie woogie prvotno napisa Vidi poruku

Za tisucice

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Da to je istina.. Progesteron podize temperaturu pa u biti ne znas jel se sama digla ili od tableta

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Svim pozitivnim betašicama kolektivne čestitke!
    Čekalicama želim strpljenje i ~~~~~~~~~~~~~ za dobar ishod!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

evo i mene!!! dobili smo samo 2 js..............ali samo nek se oplode i bit če sasvim dovoljno , a sad čekamo do utorka i nadamo se najboljem!!!

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

cure moje..ništa...jučer smeđarenje...danas ujutro crveno...točna kao sat.. jel da pijem dalje terapiju? ß tek 5.3. to je srijeda..do srijede...samo agonija..nisam radila test, ne mogu vidjeti još jedan ogroman NIŠTA..

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj saraya prvotno napisa Vidi poruku
    cure moje..ništa...jučer smeđarenje...danas ujutro crveno...točna kao sat.. jel da pijem dalje terapiju? ß tek 5.3. to je srijeda..do srijede...samo agonija..nisam radila test, ne mogu vidjeti još jedan ogroman NIŠTA..
    Uh zao mi je,grlim
    To se i meni dogodilo u stimuliranom pa sam otisla izvadit betu i zavrsila s tim. Al danas je nedjelja pa bi da sam na tvom mjestu jos koristila terapiju i zavalila se u vodoravni do sutra

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo da se i ja uključim u grupu...jučer smo(za čudo živo)dobili 2 js,a dr. je najavio mogući transfer za ponedjeljak.Nekako mi je to prebrzo...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Čestitam na pozitivnim betama!!

A grlim zbog tužnih vijesti , neg. Beta

Svima ostalima jedno veliko SRETNO !! I puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

saraya

sanjam avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Molim vas info, tko zna - za ponovno vadenje bete nakon 2 dana opet mi treba nova uputnica soc ginekologa, jel tako?

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj philipa prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se i ja uključim u grupu...jučer smo(za čudo živo)dobili 2 js,a dr. je najavio mogući transfer za ponedjeljak.Nekako mi je to prebrzo...
    philipa nemate sta cekat, 2 embrija ces imat max, a sto ih prije vratis to im je bolje kod tebe nego u petrijevoj zdjelici, zar ne? SRETNO!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •