cure moje evo i ja vam se pridružujem!!! sinoć završila sa pikanjem i sutra punkcija! Svima sretno u kojoj god fazi bile ( ne stignem sve pohvatati) , a tužilicama šaljem veliki![]()
strašna super vijesti iza najluđi tulum!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima za bete i plusiće!!
ljubilice i ostale pikalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
clematis,piki i sve ostale trudnice ~~~~~~~~~~samo tako školski dalje!!!
arlena,luna,ajvidržite se cure!!
još malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~svima!!![]()
arlena, s tvojim entuzijazmom i energijom mora uspjeti!!! drz se jos malo!!!
Geja, napravi jos jednu betu!
ostale cure, vi ste heroji, sretno i divim vam se svima!![]()
sutra sam na 2.uzv
za sad sve ok, fino napreduje
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prijavljujem betu 17dnt 1988!
svim curama srecu sa pikanjem,punkcijom,transferima i betama!!!
Čestitam geja! Želim ti mirnu trudnoću!!!
Žužy draga
Strašna ~~~~~za lijepe embrije!!!
Suzy.s sretno sutra na punkciji!!!
Saraya nemoj gledati simptomeimaj vjere!!
Frodo odmaraj i "think happy thoughts"
Svima želim puno srećice!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo da se i ovdje malo javim. Znaci mi cemo u 4 najvjerojatnije (ovaj ciklus uzv da nema polipa) u postupak. Nakon 3 neuspjela AIH-a, nadam se da ce dr bit za IVF. Imam jedno pitanjce ako ko ima iskustva. Znaci, dr je nakon svih nalaza i dosadasnjeg iskustva pretpostavio da je kod nas problem u implataciji. Zanima me da li je onda bitno u kojem stadiju su oplodene stanice, da li postoji nacin da 'pomognem' kako? Unaprid hvala na odgov i ispricavam se na dugom postu i ako san falila misto objave... svima saljem puuuno pozitive...![]()
Sunisshining nažalost nitko te neće poslati na dodatne pretrage bez ijednog napravljenog ivf-a
Iza mene je sedam negativnih beta i dr i dalje tvrdi da nema indikacija za imunološke pretrage... Imaš temu kako popraviti kvalitetu js, pa pogledaj... Ja sam trenutno u fazi jedenja smokvi u maslinovom uljuodvratne su mi ali ako pomogne vrijedi
u svakom sl naoružaj se strpljenjem i sretno ti bilo!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam isla mislim nakon 3 ivfa na dodatne pretrage. I kod mene je problem što se "ne prima"... Nema tu baš neke puno pomoći...
Geja cestitam!!! Krasna beta..
Cure mene dr slala na imunoloske pretrage nakon 1.stimuliranog Ivf koji je zavrsio pobacajem. Tako da....
TinaH - nisam pila te tablete, ali mi je čudno da po njima dobivaš tek 32 dan!? Bilo bi dobro da pitaš ginekologa jer ako time remetiš ovulaciju nema šanse da ostaneš trudna... Sretno!
Po ovome sto pises rekla bi da imas anovulatorne cikluse ili pcos pa ti progesteronom riktaju ciklus. Neznam,mislim da on ne ometa ovulaciju a i pijes ga "nakon " mozebitne ovulacije pa ni ne steti. Dal ti je netko pratio uzv ciklus? Dal si mjerila bazalnu il trakicama da dokazes ovulaciju?
Valjda ce ti se javiti netko tko ima vise iskustva s tim.
Al u svakom slucaju ,sretno na aih-u
Meni je dr. dao da pijem duphastone od 11-25 dc i mjerila sam bazalnu ta 3 mj. Samo prvi mi je oznacio O a druga 2 nije. Tako da..meni je definitivno sprijecavao ovulaciju iako je dr. govorio da je to nemoguce.
Probaj mjerit bazalnu ako ne ides na folikulometrije.
Ja sam za progesteron tek nakon O i tocka.
Aerin je već pitala, ali moram ponoviti:
Kako nakon intrauterine inseminacije dr zna da je došlo do oplodnje? Da bi došlo do implantacije embrija, prije toga mora doći do oplodnje. Ima li doktor potvrdu oplodnje?
Jesi li imala možda biokemijske trudnoće? Imaš polipe? Ako imaš polipe oni ne nestaju od ciklusa do ciklusa, ako ometaju eventualnu trudnoću i ako se mogu operirati-polipi se operiraju.
Inače je stopa uspješnosti intrauterine inseminacije vrlo niska, oko 10% općenito.
Ovo pitanje "u kojem su stadiju oplođene stanice", ne razumijem, ali pretpostavljam da misliš na stadij embrija prilikom embriotransfera, jer se jajna stanica najdalje 24 sata od aspiracije mora oploditi a da bi se jajna stanica oplodila treba biti zrela tj. aspirirana u pravom trenutku.
Inače kod transfera embrija u stadiju blastociste tj. embrija strih 5 dana postižu se više stope trudnoće nego kod transfera embrija starih 2 ili 3 dana.
Ne znam, jesam li ti pomogla. Uči, informiraj se, pitaj![]()
Curama koje su prijavile pozitivne bete cestitam i ja im se pridruzujem sa svojom betom 410 od juce 14-ti dan jedne blastociste. Tuznicama saljem ogroman zagrljaj i podrsku za dalju borbu.
nemam pcos nego jednostavno neredovite menstruacije nakon spontanog i soc.gin.mi dao te tablete da pije da mi se unormalizira ciklus..ali ni stim tabletama mi nije bas redovit svaki put drugcije dode al eto otprilike 32dc..bazalnu sam mjerila prije nego sam pocela uzimati te tablete i O mi je dolazila 19.dc pa 20,22 znaci svakako nekad ju nisam ni docekala pa sam odustala od mjerenja. Moj doktor nece da prati ubiti nista nece samo mi govori ja tu nista nemogu javi se strucnjaku za mpo.. :/
To je i meni cudno,prvi ciklus kad sam ih pila kao dobila sam 28dc tj.4 dana nakon zadnje tablete i poslje prvog ciklusa vise ne dode mi 10 i vise dana nakon zadnje pa me sad bas brine da mi neremeti ovulaciju..jer sam sigurna da ju nemam prije 19dc a tad krecem pit..budem probala mjerit bazalnu pa cemo vidjeti..
jooooj ti doktori tako i meni moj kaze,a vidim da nesto nije kak treba..probat cu mjerit al mi doktor reko da ni bazalna dok uzimam te tablete nije sigurna jer se kao temp.povisi od njih pa nemam pojma..
Hvala vam curkeee..![]()
Moj test negativan,čekam M a betu vadim u srijedu kak i moram,i strpljivo čekam dogovor za dalje.
I potpis na Arlenu,TinaH pokušaj "uloviti" ovulaciju..ima raznih metoda,od mjerenja bazalne temperature (to zahtjeva par ciklusa da bi nešto znala),prati sluz,ako ti se da zezati prati i cervix...istraživaj.Ima ovdje dosta tema o tome. Pa onda nakon doslovno utvrđene O,kreni s duphićima.
jooooj ti doktori tako i meni moj kaze,a vidim da nesto nije kak treba..probat cu mjerit al mi doktor reko da ni bazalna dok uzimam te tablete nije sigurna jer se kao temp.povisi od njih pa nemam pojma..
TinaH ,bazalnu počneš mjeriti od 1. dana ciklusa,onda više nisi pod progesteronom i temperatura ti je prirodna,tvoja.
Mada meni su ciklusi i sa uzimanjem prog. i bez uglavnom isti,nije mi ništ posebno višlja temper. u drugom djelu ciklusa dok ih uzimam.
Ali da nekome povisuje tep.,da.
javljam da sam betočekalica, dobili 1 mrvu na čuvanje, beta 17.3
Da sad ne odgovaram svakoj posebno...hvala vam na odgovorima. I nastavit cu se i dalje trudit, citat, trazit, ucit...i pitat. Dr je samo pretpostavio to za sada... polipa da sada nisam imala ali narucena sam na uzv 8 d cemo vidit. Bit cemo pametniji iza prvog ivf u 4 mj. Cestitam curama na betama a drugima zelim srecu da slijedeci put bude bolje!
Mi dobili 3 js, toliko smo i očekivali, mm našli spermije u ejakulatu, sama punkcija bila dosta bolna, biolog mi morao naleci na livi jajnik da bi dr ispunktirao jedan folikul. Nadam se da će se sve isplatiti
Evo bubekica da se I ja prijavim na cekanje. Danas FET 2 blastociste, e ovaj put nema nikakvih testova ni testica, biokemijski rezultati me ne zanimaju, tek beta za nekih 2 tjedna. Samo me tisuce mogu razveseliti!
cure super za velike bete!!! ćestitke!!
nova21 nek tvoja beta nastavi pozitivan niz ~~~~~~~~
loly~nek se bol isplati
zuzy ,drž se![]()
boogie ~~~~ za mrvice da se odlede i ugnjezde tamo gdje trebaju
arlena uskaces mi u rijecjesu, odledile su se, bio kaze da su obje perspektivne, ja njima - a onda imamo 20% sanse, a oni meni, ma neeeee, 50! :D bumo vidli, al ne tako skoro!! vidi gornji post
![]()
Cure jel nije ovo nevjerojatno? Zadnji put sam imala transfer na muzev rodjendan, a danas na bratov rodjendan!!!!![]()
Svim pozitivnim betašicama kolektivne čestitke!
Čekalicama želim strpljenje i ~~~~~~~~~~~~~ za dobar ishod!
evo i mene!!! dobili smo samo 2 js..............ali samo nek se oplode i bit če sasvim dovoljno, a sad čekamo do utorka i nadamo se najboljem!!!
cure moje..ništa...jučer smeđarenje...danas ujutro crveno...točna kao sat..jel da pijem dalje terapiju? ß tek 5.3. to je srijeda..do srijede...samo agonija..nisam radila test, ne mogu vidjeti još jedan ogroman NIŠTA..
Evo da se i ja uključim u grupu...jučer smo(za čudo živo)dobili 2 js,a dr. je najavio mogući transfer za ponedjeljak.Nekako mi je to prebrzo...
Čestitam na pozitivnim betama!!
A grlim zbog tužnih vijesti , neg. Beta
Svima ostalima jedno veliko SRETNO !! I puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Molim vas info, tko zna - za ponovno vadenje bete nakon 2 dana opet mi treba nova uputnica soc ginekologa, jel tako?