U srijedu ce mi zatvoriti ovo bolovanje i nakon transfera otvoriti novo
U srijedu ce mi zatvoriti ovo bolovanje i nakon transfera otvoriti novo
dazler,a si do sad uvjek vadila betu u istom labu?Ako jesi,čudi me ova brojka,mada je mala,i znam da te muči zašto nije čista nula.Jeste imali odnose nakon obustavljenog postupka?
Možda nebi bilo loše da odeš giniću da te pogleda,deset dana kašnjenja nije malo.
Hvala cure na utjesi,javila sam pfc-u,napisali su mi da to nista ne mora znaciti,da moram mirovati,i naravno nastavit s terapijom,i prekosutra ponoviti betu.
Evo prikovala sam se na kauc i mirujem,osim sta povremeno odem na wc provjerit situaciju.
Krvarenja jos ima,nije puno..al nije ni malo..narancasto crvena krv,i ono kao zadnji dan menstruacije( kolicinski) sorry na detaljima.
Shadow jel te grudi jos bole, jesu napete? Ako jesu- dobro je! Meni je to bio znak i trudnoce, pa prestanka. Ako krvaris dosta, onda pij te utrogestane. Zovi nekog ginica i pitaj dal ti moze dat injekciju progesterona. I smiri se, popij normabel i odmaraj, spavaj…..
BW majke mi ne mogu vise upratit te simptome..malo ih ima,pa ih nema..neznam koji su realni,a koji i umisljeni...grudi me jos bole,doduse manje nego jutros,ali tako je bilo i proteklih dana..nekad bi to bilo s vise,a nekad s manje boli..
Neznam jel me vise bole od cestog prepipkavanja,pritiskanja.
Cula sam se s svojim ginekologom,kaze da je doza utrica koje ja koristim( 3x2)dovoljna,tako su mi rekli i ovi u pfc.
Stavila sam ih popodne vaginalno,jer kazem nije bilo tako puno,i poslje zaspala.
Svaki odlazak na wc mi je horor, u sebi molenje...samo da nema krvi
Ali ipak pokusavam ostat mirna kolko mi to ide od ruke..
male količine bhcg-a luči hipofiza.
Posljednje uređivanje od Inesz : 03.03.2014. at 21:38
Evo mene samo da podijelim s vama da sam malo trtaroš...zanima me kako su moji "partijaneri"...jedva čekam da čujem! Držite fige sutra!
da su se partijaneri napartijali i da su spremni na 9 mirnih mjeseci s mamom.
Žuži jesmo,imali smo odnose
Zvala sam u VG,ako ne dobijem do četvrtka,moram gore u petak
Inesz,šta to znači?da mi je hipofiza loše ili da je to normalno?
Strašna ja ih već čujem kako partyjaju
Ostalim curama fige do neba i nazad
dazler, beta do 5 je normalno stanje u netrudnom organizmu (i u muškom).
S tvojom je hipofizom sve u redu![]()
Cureeee ,ima koga na brdu danas,jutros od vas?
Nije me bilo 5mjeseci,ali evo krecemo u novu borbu! Sretno svima koje ste u postupku,cekalicama,nadalicama,svima!
Cure nemoguće!!! Imala sam krvarenje 2 dana..danas odem skinutu i tu glupu betu pa da krenem u nove pobjede kad ono 11dnt ß 219.5AAAAAAAAAAAAA
Aaaaaaaaaaaaa,da ne povjeruješ!
Čestitam saraya!!
joj cure hvala....a jutros kad sam se probudila i kontala da moram opet u onaj podrum vadit krv i otić po svoju nulu...i gledam u svoju terapiju i kontam si a da je ne popijem, samo se trujem s tim hormonima...joj dobro pa sam ipak popila ahahahaha...testove nisam ni piškila....nisam mogla nakon toliko krvi...kako je to moguće?? sestra u Vg kaže implantacijsko krvarenje..kao to je normalno...ajme , ja kontala definitivno menga..sada mirovanje..nema posla više hi hi...uh još samo da se dupla i još ostalih milijardu sitnica
![]()
Saraya![]()
![]()
sretno dalje
Zvala sam lab, moram opet sutra. 4 su krenule u oplodnju, sutra cemo vidjeti kako se djele.
sestra kaze implantacijsko krvarenje??? jesus! implantacija se desava 7-10 dana nakon ovulacije, u najvecem broju slucajeva se ne osjeti, ili se osjeti manje nego jajnik kod ovulacije, a krvarenje je samo lagani spotting, u slucaju da ga ima...
bitno da si ti nama trudna, a krvarenje moze biti, puno cura ga ima.... ne briniSRETNO DALJE!
Posljednje uređivanje od boogie woogie : 04.03.2014. at 12:38
Draga saraya jako si me razveselilasretna sam radi tebe i daješ mi nadu!!!
Hvala ti na tome, sretno vam bilo i uživajte, zaslužili ste!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
boogie,impl. kao počinje 7-10 dno ali traje neko vrijeme.Krvarenje zbog implantacije/gnježđenja se dešava u prvom tromjesječju dosta često.
Beba si gradi kućicu,maternica se rasteže,kapilarice pucaju...vjerojatno je sestra na to mislila.
I nije istina da je krvarenje kod impl. samo lagani spotting,kao što si rekla neke žene niti ne osjete..ali neke eto obilno krvare.
Saraya samo ti uživaj i probaj ne brinuti jako (samo malo). Beta je OK za 11 dnt a krvarenje je česta pojava u ranoj trudnoći. A svako zašto nema baš uvijek odgovor.
Saraya, mogu zamisliti tvoje pozitivno iznenađenje budući da si očekivala 0! Čestitam i sretno dalje!
Evo mene, moji partijaneri imali dobar tulum. Dakle od 12 js, oplodilo se 8 i svi dogurali do blastica i morula. Vraćena mi je 1 blastica kako smo i dogovorili. Ostatak zamrznuto. Ostala je jos jedna blastica sama, ostalo po 1 blastica i 1 morula. Jajnici su dosta uvećani, tako da je pametan odabir bio vratit samo 1. Na tome veliko hvala doktorici. Budući da nisu mogli dobro vidjet na UZV, ispritiskali su me i doktor i doktorica što je rezultiralo bolovima, većim od punkcije. Ali dobro, preživi se. Malo mi bio tlak visok, itd....ali to su sve one "čari" hipera. :D Nedam se ja! Sad sam super, utopljena u krevetu, sretna i zadovoljna.
Nemam riječi kojima bi nahvalila one sestre i one divne ljude gore. Od biologice, preko sestara, do doktora i doktorice. U svemu tome, oni mnogo olakšavaju, a onda je i veći dio posla obavljen. Eto cure moje![]()
Strašna, super!
Sad odmaraj, stigneš i potpis ažurirati![]()
saraya![]()
![]()
žužyi da te beta iznenadi kao i sarayu
Joj fala cure,tak ste drage...
Al uz ovu mengu,i brdo popišanih minusa..budimo realni.Mi smo ovaj postupak oplakali još za vikend.
Strašna,predobar tulum su imali tvoji partijaneri!
Žao mi je što te bolelo,ali sad je samo lijepo ispred tebe!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
boogie
Strašna ajme super..koliko embrijića
žužy još uvijek
joj cure..sretno svima, u kojoj god ste fazi~~~~~~~~~~~~~
Saraya cestitam!
Evo da javim - histeroskopija obavljena, endometrij ne odgovara fazi ciklusa i jako je resicast, uzet je uzorak, phd nalaz ce biti za tjedan dana.
I ja prijavljujem svoju betu 15dnt 2792.
Drzim fige svima koje ste u postupcima ili cekate bete, citam vas cijelo vrijeme, samo mi u ovom postupku bilo bas nekako tesko sve, pa i pisati ovdje..
Saraya wooooow čestitke! To je iznenađenje! Bravo!
žužy želim ti isti ishod kao i kod saraye, bez obzira na sve!
bubekice nadam se da te ne boli, da si ok! Za resičast endo prvi put čujem. Uf stalno nešto drugo iskače!
sanjam čestitam! Lijepa beta!
Posljednje uređivanje od Snekica : 04.03.2014. at 15:16
Saraya cestitam,bravo!
Sanjam fantasticna beta!
Zuzy da se sutra sve preokrene,i da ovaj put budu suze radosnice
Svim ostalim cekalicama da im se ostvari ono sta najvise zele!![]()