Stranica 32 od 50 PrviPrvi ... 22303132333442 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,600 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

smarija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zuzy zao mi je zelim ti puno srece iduci mjesec sa eskimcicem. Shadow hvala ti na lijepim zeljama sto i ja svakako zelim i tebi i drugim curama.A sto se gaca tice sve smo iste ne izlazimo iz njih ,evo ja hvala Bogu ne krvarim ali stalno nesto istrazujem po gacama (sve su krivi prijasnji postupci i ruzna iskustva).

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj Shadow2 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja tako.neznam zasto?
    Ali evo danas sam vadila betu i bila je 904( prekjucer 360).
    Bit ce i tebi tako))
    EVo kazu na IVF poliklinika stranici da nakon IVF-a 30-50% urednih trudnoca u ranoj fazi krvare....dakle opustite se samo

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

curke evo i ja docekala vjestici i napokon krecemo u prvi postupak..e sad ja sam mengu dobila danas u 15h i sad me zanima jel to 1dc trebam na brdo 3dc??

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Da, danas je 1dc, nazovi sutra sestre, u petak si gore.

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

hehe..svaka cast brza si..hvalaaaa..

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Sto je receno?
    da je sve krivo shvaceno i da nitko nije pokazao drugi dio te lutke gdje je pisalo Glasam protiv i da je Selce jedino mjesto u krugu Crikve koje je glasalo protiv. to je ukratko receno, sigurno negdje ima na netu

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Sanjam, Shadow, Saraya....bravo i cestitam
    Strasna,suzy,loly,boogie, ljubilice...za velike beturine
    Žužy ...da sljedeci put rezultat bute velika beta
    I svim ostalim cekalicama, pikalicama zelim puno srece~~~~~~~~~~~~

Ja veceras smixala prvi koktel menopur samostalno...u utorak bi trebao biti prvi uzv...valjda ce biti nesto

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Samo brzinski pozdrav svima...
    i puno ~~~~~~~~~~~~~~ svima za sve sto vam treba!

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Žužy - da FET bude dobitan!!! I tebi i meni!

Ljubilice
    - uživaj doma! Navijam za 4 blastice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~

Ja ludim - prvi put otkad mjerim BT a to je 30 mjeseci, ne znam kad mi je bila O niti kad će otprilike stići M. A bitno mi je - jer slijedeći ciklus imam dogovoren FET, a na poslu neki bitan događaj pa da se mogu organizirati...

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj nestrpljiva anka prvotno napisa Vidi poruku
    Žužy - da FET bude dobitan!!! I tebi i meni!

Ljubilice
    - uživaj doma! Navijam za 4 blastice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~

Ja ludim - prvi put otkad mjerim BT a to je 30 mjeseci, ne znam kad mi je bila O niti kad će otprilike stići M. A bitno mi je - jer slijedeći ciklus imam dogovoren FET, a na poslu neki bitan događaj pa da se mogu organizirati...
    cuj anka, ako hoces otprilike M, onda je to 28 dana nakon prijasnje zasto mjeris bazalnu da odredis kad ce M doci? U potpisu ti pise da si ok, pa pretpostavljam da su ti ciklusi redovni.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

anka,e da nemaš plusa na 18.dc,rekla bi da ti je O bila 14. Kaj si zabilježila taj dan?
    Nadam se da buš uspjela sve izorganizirati na poslu Sretno draga moja!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj boogie woogie prvotno napisa Vidi poruku
    cuj anka, ako hoces otprilike M, onda je to 28 dana nakon prijasnje
    Je je je,u nekom idealnom svijetu
    boogie,ti bome voliš statistiku,a
    A ja ju pak ne volim.

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ma ima indikacija da je O bila i 14dc i 19dc.

za 14dc=eggwhite koji gotovo nikad nemam (bio je savršeni kao nikad), cerviks nisko, mekan i otvoren & početak tender breasts (a inače krene tek poslije O), ali LH-test snježno bijeli

za 19dc=dan prije ovulacijska bol & LH-test dobro vidljiv (kod mene nikad ne bude ful pozitivan), ali neplodna sluz i cerviks tvrd i zatvoren

WTF?!?!? Da li je moguće da sam imala duplu O s obzirom na stimulirani prethodni ciklus? Ili uopće nije bilo O?!

A što se tiče posla - moj poslodavac će me, čini mi se, zadaviti - jer ga napuštam u ono vrijeme kad sam najpotrebnija. A šta ću - imam svoje prioritete - a bebač mi je No.1!!!!

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

hehehe, zuzy, pa kad je htjela otprilike
    Nego slusaj anka, meni dolazi M UVIJEK na 28,29 dan, i sad kad je bio FET, kad sam kupila avionske karte na dan M, misleci ok sad ce ovulacija za 13, 14 dana, nema nje pa nema....dosla je na 16.dan navecer!!! tako da sam bzvz izostajala s posla 3 dana (srecom su mi dali da kao radim od kuce), a FET je bio na subotu, u nedjelju smo letili nazad. Toliko o "planovima"..... al kako kazem, otprilike ti je za 28 dana, hehehe

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Meni je lutealna 12/13 dana - i to je jedino na što mogu računati - dakle ako je O bila 19dc - onda očekujem menstruaciju 12 dana poslije.

Mislim da bi trebala na poslu najaviti da me neće biti?!?! A ako najavim i onda ispadne kao kod tebe Boogie,...

A ako ne najavim,... Ne znam šta mi je gore.

A odgoditi FET za onaj drugi ciklus, ne bi!!!

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

ma najavi da najvjerojatnije neces moci na taj dan, ali nije 100% sigurno, potrudit ces se da budes..... tako nesto. pa si na sigurnom, najavila si, al mozda se pojavis. :D SRETNO i nek dodje O kad ti najbolje pase!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

a da najavis otprilike, s mogucnoscu odstupanja? tako sam ja sad za histeroskopiju.... umjesto prosli tjedan cet/pet ispalo ovaj tjedan uto-pet. najavila sam cim sam otprilike znala kad ce to bit pa kako bih dobila novu informaciju bih sefu davala detalje
    moj glas ide za O na 14-i dan.

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Uf - u dilemi sam....

Mislim da ću ipak pričekati M - onda ću točno znati kad mogu očekivati O - a FET će biti 5 dana poslije... Ionako ne mogu ništa promijeniti... A šefa sam navikla na ovo - prošli put rekla da mene neće biti 2 tjedna, a na kraju se pojavila sutradan na poslu jer nije bilo ET.

Bubekice - i ja bi po osjećaju prije rekla da je 14dc - i da nisam testirala LH bila bi sigurna da je tako, a ovako...
    Posljednje uređivanje od nestrpljiva anka : 06.03.2014. at 10:38

Dulcinea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Evo mene polulude..bila na UZV 8.dc. Nema folikula,nema mog doktora, a doktorica koja me pogledala veli da je to OK jer za FET nije bitna ovulacija nego debljina endometrija. Dobro, to mi ima smisla. Neka dođem opet u ponedjeljak, 12.dc dakle. Pitam kaj da uzimam za endometrij, veli "ništa". Pa od čega će mi se onda zadebljati endometrij, danas je 4 mm ? Je li se to stvarno tako radi?

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Dulcinea prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene polulude..bila na UZV 8.dc. Nema folikula,nema mog doktora, a doktorica koja me pogledala veli da je to OK jer za FET nije bitna ovulacija nego debljina endometrija. Dobro, to mi ima smisla. Neka dođem opet u ponedjeljak, 12.dc dakle. Pitam kaj da uzimam za endometrij, veli "ništa". Pa od čega će mi se onda zadebljati endometrij, danas je 4 mm ? Je li se to stvarno tako radi?
    ja sam negdje procitala da je dobro popiti sok od ananasa ili pojesti ananas
    neznam jel jos tko sta cuo o tome??? ako grijesim nek me isprave...

Dulcinea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Da, cikla i ananas navodno pomažu kod zadebljanja endometrija. Ali i dalje mi nije jasno jel može takav endometrij biti dovoljno kvalitetan. Ajme nadam se da znaju kaj rade.

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj Dulcinea prvotno napisa Vidi poruku
    Da, cikla i ananas navodno pomažu kod zadebljanja endometrija. Ali i dalje mi nije jasno jel može takav endometrij biti dovoljno kvalitetan. Ajme nadam se da znaju kaj rade.
    joj ma uzas ...... meni to nis nije jasno. ja sam na FET isla sa super endometrijem, trolinijskim, oko 12,13mm, nakon ovulacije..... kaj da ti kazem Dulcinea? Ili idi kod nekog dobrog strucnjaka, ili moras fakat pazit sama na sebe i na svoj IVF postupak. Moj dr je vrhunski strucnjak i on je inzistirao na preciznosti mjerenja ovulacije....a njemu apsolutno vjerujem!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ovulacija nije nuzna za FET, ali debljina endometrija svakako je. kako raste folikul - luci se estrogen koji djeluje na endometrij koji deblja. ako nema vodeceg folikula - nema rasta estrogena, nema debljanja endometrija, tj. ima, ali jako malo. ukoliko je rijec o anovulatornom ciklusu, estrogen se dodaje izvana, u obliku estrofema. ne vjerujem da ces ciklom i anananasaom napumpati endometrij do adekvatne debljine. nemam savjeta, osim sto bih pokusala na tvom mjestu doci do svog doktora prije iduceg uzv.

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

evo me cure!!!! 13dnt ß 555.1 još ne vjerujem...buljim u taj papir, ali kao da se radi o nekom drugom ne o meni!!! Svetu riječ na T još nisam izgovorila!!! Mami sam rekla da su se povećali parametri i brojevi koji ukazuju na mogućnost početka trudnoće

Dulcinea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Meni isto logika govori da ako nema folikula nema ni dobrog endometrija bez lijekova ili čarolije. Vjerojatno mi nije dala estrofem zbog endometrioze i samo je prebacila lopticu na mog doktora da mi on kaže kako od ovog ciklusa ne bude ništa.

Dulcinea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Bravo saraya !! Čestitke svima sa pozitivnim betama

sanjam avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Saraya super!! Cestitke!!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

saraya super beta !!! čestitke!!!

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

uj saraya to je savrseno!!!!
    e sad lijepo UZIVAJ! jel smedjarenje stalo?
    kad po tebi racunam, ti si mi idol jer smo imale slican transfer 1 bc i 1 kakti morula, onda bi testic s nekih 50mIU detektiranih mogao pasti vec 7dnt :D ili ako test hvata i 25mIU vec 5dnt, tj danas, a na mom pise 10 mIU!!! ohohoooo, mozda ujutro da napravim test :D

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

[QUOTE=nestrpljiva anka;2583638]Ma ima indikacija da je O bila i 14dc i 19dc.

za 14dc=eggwhite koji gotovo nikad nemam (bio je savršeni kao nikad), cerviks nisko, mekan i otvoren & početak tender breasts (a inače krene tek poslije O), ali LH-test snježno bijeli

za 19dc=dan prije ovulacijska bol & LH-test dobro vidljiv (kod mene nikad ne bude ful pozitivan), ali neplodna sluz i cerviks tvrd i zatvoren

zeno, ti si majstorica!!
    po meni ti je O bila 19dc, jer sluz taman krene 4-5 dana prije, a LH je nepobitan. ovo cervix, breasts...... nemrem komentirat. LH je dokaz ovulacije

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj boogie woogie prvotno napisa Vidi poruku
    uj saraya to je savrseno!!!!
    e sad lijepo UZIVAJ! jel smedjarenje stalo?
    kad po tebi racunam, ti si mi idol jer smo imale slican transfer 1 bc i 1 kakti morula, onda bi testic s nekih 50mIU detektiranih mogao pasti vec 7dnt :D ili ako test hvata i 25mIU vec 5dnt, tj danas, a na mom pise 10 mIU!!! ohohoooo, mozda ujutro da napravim test :D
    još smeđarim!!! e lude žene ahahaha, pa nije sve po cageru 2+2 nikada očito nije 4... možda bude rano.....da se ne stresiraš bezveze... a ja razmišljam, nikada nisam još popiškila pozitivan test...ovaj sam preskočila...možda da ga kupim pa da glava shvati što se događa

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Sanjam jesi ponavljala ß? Šta kažu u Vg?
    suzys hvala sretno i tebi i svim čekalicama...
    kaže Vg da se ne treba ponavljati ß...pa onda da se ni ne stresiram, nego čekam UZV ?

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Saraya, čestitam na prekrasnom duplanju parametara koji ukazuju na trudnoću
    Neka se tako nastavi, i neka prestsne smeđarenje!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

saraya eto vidis, cestitam !!.... smedje je ok dok nije crveno , ...

bubekica jesi ti bila na kiretazi ili histeroskopiji ??

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Histeroskopiji u sklopu koje je ucinjena kiretaza, ali neka "drugacija od one kod spontanih", sto god to znacilo...

sanjam avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj saraya prvotno napisa Vidi poruku
    Sanjam jesi ponavljala ß? Šta kažu u Vg?
    Nisam ponavljala, rekli su da vise ne moram, sad opet samo cekanje..
    Bas mi je drago zbog tebe, da je sve oki i beta super!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj saraya prvotno napisa Vidi poruku
    Mami sam rekla da su se povećali parametri i brojevi koji ukazuju na mogućnost početka trudnoće
    moram ovo zapamtit
    čestitam, saraya!

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    moram ovo zapamtit
    čestitam, saraya!
    hi hi a sad će to muž svekrvi ušiljit+ znaš ona je jako osjetljiva pa najbolje da joj to ni ne spominješ dok ne budemo sigurni za jedno 2 mj jer će mi žena u protivnom doći s kolicima na vrata uh...

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Cure help!!!!
    Da mi nije sutra transfer, zanemarila bih al ovako, ne mogu ne reagirati.
    Jutros sam otisla odnjet urin na pregled (koji nije bio prvi), dobila nalaz u kojem nista nije zabiljezeno za zabrinuti se (nema nikakve upale, sve u granicama) al u sedimentu urina pise za bakterije da ih nesto ima. Znam da zna pisati i dosta itd. al mene to sad brine.
    Zena u labosu mi je rekla da joj nisam rekla da imam transfer da nebi reagirala al ovako da se boji bilo sta mi savjetovati jer nezna.
    Zvala sam i ivf lab i rekli su da svakako kazem lijecniku.
    Zasto sam isla kontrolirati urin? Jer imam blagi pritisak dolje u trbuhu. Piskim normalno, nista me ne pece, urin ne smrdi nista specijalno, nije mutan. I socijalka i u ivf labu misle da je taj pritisak od stimulacije i aspiracije. Bolilo me i zadnji put.
    U labu gdje sam dala urin kazu da je moguce da bakterija bude i u fizioloskoj flori posto ih nema puno. Al ja znam da bakterija mora biti 0, odnosno ne bit ih.
    U polju gdje pise da ih ima nesto, u referentnin intervalima pise neg.
    Imate li kakav savjet??

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Normalno je da bude bakterija u urinu, zbog uzimanja uzorka. Da bi bila sigurna u nalaz, uzorak bi trebala uzeti kao za urinokulturu.

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja u posljednijih godinu dana konstantno imam bakterije u urinu i dr mi je rekao da to ne smeta za postupak. I tako sam ja prošli mj napravila urinokulturu i konačno je sterilna

Sent from my iPhone using Tapatalk

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

A uvijek mi piše nešto bakterija u nalazu urina...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

vecinom su bakterije u urinu posljedica kontaminacije uzorka. da bi bile sigurne u stvarno stanje stvari, potrebno je napraviti urinokulturu.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Da nekoga ne zaboravim cestitam svima na pozitivnim betama,puno pozitive za sve kojima treba! Ja 1.4 imam termin za kiretazu,bubekice u svibnju me mozes stavit na listu,tad nam je sljedeci postupak planiran!
    Nemogu se sjetit tko mi je piso zbog ljekova iz turske,pa cu ovdje pisat ako nije problem ja sam moje sprice dobila 5*900ml puregona i 3 kutije merionala za 1000€! Kakve su cijene kod nas u austriji meni je to super cijena! Nisu mi ji recepti trebali,puregon u boxu od stiropora sa jesnom hladnom patronom!

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

joooj cure evo meneee..totalno sam si šmrcc..napokon sam docekala tu gupu M da krenemo u postupak i napravimo prvi AIH. Bila danas na pregledu 3dc,dosla kod doktorice sve super skupili sve papire nalazi uredni doktorica kaze skidaj se ja sva vesela skinem se i zanemarim i to da mi je 3dc jedva sam cekala da me pogleda kad ono nista od ovog ciklusa,velika cista na desnom jajniku.. 43.7mm..neznam od kud se stvorila vec sam dva puta bila na uzv kod doktorice i svaki put sve savrseno i ciklus koji je bitan naraste cisturina,bas nemam srece nikad do sad nisam imala nikakve ciste i bas je sad moram imat..

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

potpisujem bubekicu, bakterija ce cesto pisat u urinu , ako je UK sterilna sve je ok
    i nema sta stetit postupku, napravis UK i ako je nesto pijes antbt .

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

njanja zasto kiretaza? znaci jedan ciklus kiretaza, iduci postupak? ili ciklus pauze izmedju?
    tinaH vjerojatno je rijec o folikularnoj cisti, otici ce s iducom m, sretno!

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

tinaH vjerojatno je rijec o folikularnoj cisti, otici ce s iducom m, sretno![/QUOTE]

joooj nadam se..doktorica je rekla da sve pomicemo za 4mj.da pijem duphastone 3x1 od16.do25 dc..onda 2dc odem svom ginicu i ako je nema da dodem 3dc,a ako nije otisla onda probat s kontracepcijom..ja se iskreno nadam da nece stvarat probleme i da ce otic kako kazes sa sljedecom M..sad jos jedan mjesec cekanjaaa..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

nazalost, na to se svodi mpo put - cekanje.

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

TinaH evo ja danas došla iz VG folikularna cista 25mm,(zbog nje mi je menga kasnila 14 dana)dobila duphastone,dođem popodne doma,a ono M krenula,najvjerojatnije je pukla sama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •