Stranica 34 od 50 PrviPrvi ... 24323334353644 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,651 do 1,700 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    13. dan od punkcije je sasvim dovoljno za imati pozitivan test, ja očekujem sutra lijepu - veliku betu! Frodo čestitam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    a hvala ti........puno,puno,<3...
    sad sam napravila i Clearblue,slaba, ali vidljiva crtica......
    uh.....

jedino sta moram ovdje primijetiti,znam da to nije pokazatelj, ali meni je tako bilo:u prvom dobitnom postupku temp.mi je stalno bila oko 37 do bete(kasnije nisa vise ni mjerila)
    u svakom od slijedeca 3 postupka bila je oko 37 do osmog dana, i tada pala ne 36.4

zato mi je jucer malu nadu dala ta temp, koja je stalno bila na oko 37.a bio je deveti dan.....
    i danas je oko 37.....
    znam da nam je tijelo puno lijekova, ali meni se tako potrefilo...

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Frodo, cestitke!

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

drzim palce frodo!
    meni je temp 35.8 al i tlak mi je strava nizak i otkucaji srca…. sva sam u nekom pothladjenom i usporenom stanju.
    Posljednje uređivanje od boogie woogie : 09.03.2014. at 16:34

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj boogie woogie prvotno napisa Vidi poruku
    drzim palce frodo!
    meni je temp 35.8 al i tlak mi je strava nizak i otkucaji srca…. sva sam u nekom pothladjenom i usporenom stanju.
    hvala vam cure moje.<3...ma jos ne vjerujem dok sutra betu ne vidim...
    mada mi je od rucka koji je bio prije 2 sata knedla u grlu, kaj vec

ne znam,predobromi ovo izgleda da bi stvarnost bila, ali dug je put jos....

bw,ja isto imam nizak tlak oduvijek,naucila sam zivjeti s tim,cak i kava, koja navodnopovisuje tlakmeni uvijek jos vise snizi

sretno objema,za stogod vam treba <3 ( moram priznati da slabo hvatam tko je u kojoj fazi,ali time se moja zelja za sve najbolje ne umanjuje...)

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Frodo, cestitke!
    hvala ti <3...
    sad gledam tvoj potpis,kad krecete dalje,u kojoj si klinici?

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

izdržati ću do utorka.test na malu betu ne reagira.znam par njih ovdje sa foruma da im je test bio negativan a beta i preko 100.
    ne nadam se ničemu više otpisala sam i ovaj postupak.
    svima koje imaju pozitivne testove želim bolji scenari od svoga,velike bete i dosadne trudnoće.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

a meni test imao sjenu na 6.59, tako da -sve ovisi o testu.

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Frodo čestitam ti..drzim ..

imam pitanje ako koja zna, znaci sad kad sam bila na brdu isla sam s uputnicom D1 i kako je postupak odgoden zbog ciste rekli su mi da im posaljem postom uputnicu za kontrolni pregled..e sad me zanima na koju to adresu saljem,napisem ime od doktorice ili kak to ide ako je koja bila u takvoj situaciji??

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj frodo prvotno napisa Vidi poruku
    hvala ti <3...
    sad gledam tvoj potpis,kad krecete dalje,u kojoj si klinici?
    KBC RI! Čekam nalaze proširenog koag...pa krajem mjeseca na dogovor za dalje! Moram priznat da jedva čekam, bar ću iščekivat svoje moguće simptome, nego ovako, sve što pročitam da cure imaju na forumu, počnem ih tražiti, nakon ovih slatkih plusića, još će mi past na pamet da i ja jedan piš..

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

covjece ovo je kao neko muciliste. padamo jedna po jedna, a mi koje smo malo kasnije u postupku dobijemo dan, dva nade….
    paty pretpostavka je da ti beta cijelo vrijeme raste, pa ce je test lako detektirat zato dok god ima nade- good luck!!

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    KBC RI! Čekam nalaze proširenog koag...pa krajem mjeseca na dogovor za dalje! Moram priznat da jedva čekam, bar ću iščekivat svoje moguće simptome, nego ovako, sve što pročitam da cure imaju na forumu, počnem ih tražiti, nakon ovih slatkih plusića, još će mi past na pamet da i ja jedan piš..
    ajde ajde Frcka pisni, rekao je i moj muz da ce ga danas

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Bw! Jesam prošli mjesec, iako smo se čuvali! Objašnjavala sam nekom da vrkuta može malo produžit ciklus, kao što je meni, par dana kao već sam produžila, čekam M, kasni već dva dana i čim mi je cura rekla:"A da nisi trudna?" čulo se kod mene doma ,u roku od par min, pšššš...
    Danas mi je 17dc, mislim da je ipak prerano!

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Frodo ~~~~~~~ za veliku betu!

I svima drugima, naravno, puno srece u kojoj ste god fazi! (Nisam bas sve novosti polovila jos)

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj TinaH prvotno napisa Vidi poruku
    Frodo čestitam ti..drzim ..

imam pitanje ako koja zna, znaci sad kad sam bila na brdu isla sam s uputnicom D1 i kako je postupak odgoden zbog ciste rekli su mi da im posaljem postom uputnicu za kontrolni pregled..e sad me zanima na koju to adresu saljem,napisem ime od doktorice ili kak to ide ako je koja bila u takvoj situaciji??

ja sam slala(iako je već prošlo dosta vremena) na
    Vuk vrhovac
    Dugi dol 4A,II kat soba 411
    10000, Zagreb

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Frodo ~~~~~~~ za veliku betu!

I svima drugima, naravno, puno srece u kojoj ste god fazi! (Nisam bas sve novosti polovila jos)
    Sretno nam

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

moja crtica se nista nije udebljala od jucer, dakle ili je los test ili je nesto drugo
    drzim vas u toku sa daljnjim razvojem dogadjaja….

sretno betocekalicama!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Po mom iskustvu (3x), pracenje rasta bete tamnjenjem testne crtice jedva da ima smisla (razlika nije bas velika izmedu nekih testova) svaki drugi dan, a svaki dan je taman za pokidati si zivce
    Bw, nemoj se muciti, izvadi betu. Bit ce to lijeporastuca brojcica ovaj put!

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Cure, molim vas pomoc.. Maloprije sam izasla sa vv, danas su me narucili za transfer, al odgodjen je za cetvrtak.. Znate li mozda zasto? Jel to dobar ili los znak? Pitala sam koliko se jajnih stanica oplodilo, al nista mi nisu htkeli reci, kao reci cemo vam sve u cetvrtak!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    tako da -sve ovisi o testu.
    X
    Primastick, recimo, nece pokazati ni betu preko 200

Boogie ajd izvadi betu

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj zdravka82 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, molim vas pomoc.. Maloprije sam izasla sa vv, danas su me narucili za transfer, al odgodjen je za cetvrtak.. Znate li mozda zasto? Jel to dobar ili los znak? Pitala sam koliko se jajnih stanica oplodilo, al nista mi nisu htkeli reci, kao reci cemo vam sve u cetvrtak!
    To je dobar znak, znaci da se embriji dobro razvijaju i da se ceka iduci stadij njihova razvitka na 5-i dan od punkcije, taj stadij naziva se blastocista i u tom stadiju je lakse odabrati najbolji embrij za transfer (ostale jednako dobre ili malo losije moguce je zamrznuti).
    Posljednje uređivanje od bubekica : 10.03.2014. at 09:02

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

a cure drage, ma izvadit cu je naravno, al ne jos. te prerane bete su tek mucenje, onda ajde jos 3x vadi da se vidi kako raste..... idem u petak ako ne prokrvarim do tada.
    hvala vam sto ste tako pozitivne i prava podrska

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

zdravka----- koji ti je danas dan ( za transfer?) ako je treći možda imaš više oplođenih stanica pa idu na blastice!!! ali svakako mislim da je tvoje pravo da znaš šta se dešava, i ja bim sasvim sigurno pitala i zahtjevala da mi odgovore (nebi "strepila" do četvrtka)

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala ti bubekica, sad si me umirila.. Utrogestan i dalje trebam koristiti?

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

ja isto zdravka pretpostavljam da se oplodilo i razvija vise stanica nego su to oni predvidjeli, svakako vise od 2, pa idu na selekciju do 5.dana. dobro je

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

U subotu je bila punkcija.. Znaci danas drugi dan. Pitala sam dva puta al nista mi nisu htjeli reci..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Utrogestane koristis i dalje.

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

moja crtica se nista nije udebljala od jucer, dakle ili je los test ili je nesto drugo
    drzim vas u toku sa daljnjim razvojem dogadjaja….

sretno betocekalicama!
    Čim postoji bilo kakva crtica to je dobro,ja opet ponavljam da sam 14.dt napravila test skroz svjetla crtica (clear blue mislim da je bio),a drugi dan beta 601.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

testovi za kućno otkrivanje trudnoće su kvalitativni, a ne kvantitativni testovi.
    to znači da ti testovi detektiraju prisutnost bhcg-a ali nje i njezinu vrijednost.

zato, predlažem da se ne mučite uspoređivanjem boja testnih crtica, već da u slučaju pozitivnog testa idete vaditi betu u laboratorij.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Inesz mudra kao o uvijek

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Daj, boogie woogie, izvadi betu, izludit ćeš sebe i nas!

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

evo me cure 17dnt ß 2788.8 ali još uvijek smeđarim i mirujem uzv tek 18.3.
    boogie i frodo sretno...držim fige!!!!!
    ako sam nekoga izostavila ne zamjerite, malo sam pogubljena svim pikalicama i čekalicama sretno!!! Tužnicama zagrljaj...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sretno, Saraya! Bravo!

sanjam avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    To je dobar znak, znaci da se embriji dobro razvijaju i da se ceka iduci stadij njihova razvitka na 5-i dan od punkcije, taj stadij naziva se blastocista i u tom stadiju je lakse odabrati najbolji embrij za transfer (ostale jednako dobre ili malo losije moguce je zamrznuti).
    Kakav im je to stav, nece ti nista? Pa to je tvoje, tvoje stanice, tvoji embriji! Cemu ta tajanstvenost, meni to bezveze!
    Drzim ti fige za uspjesan transfer!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

sanjam zasto si mene quotala za taj komentar?

sanjam avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Oprosti bubekica, tipkam preko mobitela pa mi slucajno tako povuklo, nisam namjerno.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

oprastam, samo si me zbunila, gledam kaj sam kriva

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

I mene je sokiralo, al nisam se htjela raspravljati. Nisam ni mogla jer me nisu dozivili, pitam sestru sta sad, kaze nista dodjite u cetvrtak i ode.. Imam osjecaj da ocekuju od nas da sve moramo znati, pa neki od nas su prvi put tamo! Hvala na lijepim zeljama!

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj sanjam prvotno napisa Vidi poruku
    Kakav im je to stav, nece ti nista? Pa to je tvoje, tvoje stanice, tvoji embriji! Cemu ta tajanstvenost, meni to bezveze!
    Drzim ti fige za uspjesan transfer!
    Mislim da se nema koga pitat, jer biologica (ili kak se vec zove) prozove te i kaže da se dođe 5-ti dan, kod dokt se uopće neide. Imala sam takav scenarij 2puta.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ovakav odnos prema pacijetima je neetičan i nedopustiv.
    Zdravka ti imaš pravo znati sve informacije o tijeku svoga liječenja. Liječnici i sve drugo osoblje koje je direkto uključeno u liječenje (u ovom slučaju klinički embriolozi) moraju te informirati o svim relavatnim podacima vezanim uz liječenje i dati odgovore na sva pitanja koje pacijenti postavljaju.

Znači, pacijenticu su naručili da danas dođe na transfer, zatim joj rekli da je transfer u četvrtak bez riječi objašnjenja, a na pitanja pacijentice o broju embrija ništa nisu htjeli reći!?
    Kojim riječima se može opisati ovakvo postupanje prema pacijentici!?

Zdravka, žao mi je da se je to dogodilo. Zapamti, imaš pravo biti informirana, imaš pravo dobiti odgovore na svoja pitanja.

Neinformiranje pacijenata, uskraćivanje prava na uvid u medicinsku dokumentaciju, nedavanje odgovora na pitanja pacijenata, uskraćivanje informacija o tijeku liječenja predstavlja kršenje prava pacijenata, nije u skladu s medicinskom etikom i Zakonom o pravima pacijenata.

Pacijenti, ne dopsutite da se itko prema vama odnosi na ovakav način.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Znači, pacijenticu su naručili da danas dođe na transfer, zatim joj rekli da je transfer u četvrtak bez riječi objašnjenja, a na pitanja pacijentice o broju embrija ništa nisu htjeli reći!?
    Ja obično dobijem objašnjenje da se dobro razvijaju, lijepo napreduju i da će se čekat transfer 5ti dan. To mi je sasvim dovoljno da se malo opustim i budem sretnija!

Kad zovem za pitanje o broju embrija, obično kažu ima ih više. Što mi je isto ok..bilo bi mi puno gore da mi kažu neku obećavajuću brojku, i da se onda na dan transfera šokiram ako je koji odustao, a to je uvijek moguće.
    Posljednje uređivanje od Strašna : 10.03.2014. at 11:54

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

zdravka mozes li opisati biologinju s kojom s razgovarala? moze i na pp.
    inace - na VV postoji knjiga zalbe, mislim da je vrijeme da im ovakve stvari pocnemo pisati.
    Posljednje uređivanje od bubekica : 10.03.2014. at 11:55

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

.

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

a cure drage, ma izvadit cu je naravno, al ne jos. te prerane bete su tek mucenje, onda ajde jos 3x vadi da se vidi kako raste..... idem u petak ako ne prokrvarim do tada.
    hvala vam sto ste tako pozitivne i prava podrska
    boogie, ja sam vadila betu 6 dana od tf. najprije sam htjela odbiti jer je prerano..onda sam ipak prihvatila. u tom MPO centru je takva praksa. betu ponavljaju 3 dana kasnije. beta na 6dpt (vracene blastice 5. dan) je bila 26. da ne prosvikam tri dana sam radila LH test, cija se crta lijepo bucila. HCG test je na dan testiranja bio negativan, sljedeci dan samo sjena. ali zato je LH trakica tamnila.
    zelim ti najljepsi moguci scenarij

ostalim curama puno strpljenja..i cestitke naravno onima koji su docekali lijepe bete.

Dulcinea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Evo kad smo već kod ne davanja odgovora pacijenticama, moj folikul je od četvrtka narasao sa "nema ništa" do 16 mm. Doktorica je izgleda bila ljuta kaj gleda tuđu pacijenticu koja još svašta i pita. Btw folikul se vidi i na sličici od zadnjeg ultrazvuka.

Boogie imaš čelične živce Držim fige!

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ne znam jel to biologica ili netko drugi, crna je, niza.. Ja nisam mogls zvati kad mi je punkcija bila u subotu, a danas u 8 sammorala biti gore.. Koliko sam vidjela jedino su mene od prozvanih poslali kuci.. Da nije vas, bila bi skroz izgubljena u svemu.. Hvala vam!!! )

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

to je onda bila tehnicarka - trebala ti je objasniti o cemu se radi, na nacin na koji smo ti mi ovdje objasnile, ovako se stvarno pitas sto je i kako je.
    iako su na VV jako ljubazni i dragi, ovakvi propusti su im sve cesci, a pogubni za zivce, pogotovo u tako osjetljivoj fazi. na tvom mjestu bih se upisala u knjigu.

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Da, do sada sam stvarno bila odusevljena odnosom prema pacijentima, ovo danas me iznenadilo, nisam se snasla! Djevojka koja danas ima transfer je izasla ispred bolnice, malo smo popricale i rekla je da se na meni bas vidjelo da ne znam sta sad!! Ako mi se to opet desi zahtjevat cu odgovor makar hodala za njima po bolnici!!

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

jesus zene ja moram prestat s forumom, navukla sam se, i nista ne radim, jos cu otkaz dobit! samo precitavam forum :D

Javim vam se s betom!!
    cmokcmok i sretno svima!!!!! drz'te mi se zene hrabre!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Zdravka ti imaš pravo znati sve informacije o tijeku svoga liječenja. Liječnici i sve drugo osoblje koje je direkto uključeno u liječenje (u ovom slučaju klinički embriolozi) moraju te informirati o svim relavatnim podacima vezanim uz liječenje i dati odgovore na sva pitanja koje pacijenti postavljaju.

Kojim riječima se može opisati ovakvo postupanje prema pacijentici!?
    Pa zar nije takva procedura prema svim pacijenticama?Bar do faze transfera?
    Tog dana biologica popriča s pacijenticom i kaže joj što se sve događalo od same punkcije,kakav je bio suprugov nalaz.I tad saznaš sve informacije o tijeku liječenja.
    Meni nema potrebe svaki dan iči na razgovor o trenutnom razvoju,jer se još taj isti dan sve može izokrenuti.

Kad smo sve mi s punkcije došle za dva dana vidjeti hoče li biti transfera,jednoj ženi su rekli da će ET biti 5. dan.Pitala je detalje,nisu joj rekli.Nije na sestri da o tome razgovara s pacijenticom več na biologici.A ona to radi na dan ET-a.Meni tu sve štima.
    Istina,možeš doći taj 5. dan i kažu ti da transfera neće biti jer su npr. jučer embriji odustali...al na to ne možeš utjecati.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

frodo,boogie woogie , ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe brojčice!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •