ahahahahapotpis! potpis! postavke-srolaš lijevo dolje, uredi potpis!
ahahahahapotpis! potpis! postavke-srolaš lijevo dolje, uredi potpis!
Cesitam! Odlicna beta![]()
Bw :-d
Zasto moj smajlic ne skace???
![]()
da vidimo jel potpis radi.
nije mi se dalo sve pisat, koga briga za proslost, gledamo u buducnost!!!
sretno cure moje i buduce majke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
idem sad odmah pitat na temu MPO trudnoce jel idu one na pilates!![]()
Vatrice
Svima ~~~~~~~~~~~~
Cure jeste li ikad u vrijeme cekanja bete imale osjecaj da cete procuriti??? Znam da utrici isto uzrokuju taj pritisak, al tako mi je bilo i u zadnja 2 postupka.
Znam da to nista ne mora znaciti, al stvara mi nervozu
Eto i ja skupila snage pa da javim..22.02. ivf (klomifen), 1 j.s., 1 embrij vraćen. Nažalost, beta 0. S obzirom da je zadnji put s menopurima bio prazan folikul, ovo je za nas bio uspjeh..Idemo dalje u 5.mj. ako sve bude ok. Svima kojima nije uspjelo,puno snage i sreće za drugi put..svi koji imate poz.bete-uživajte i držim fige da sve bude ok
![]()
Da, uzas!!! Jos samo da malo smanjim dozivljaje s hranom. Parmezan mi ide u skoro sva jela![]()
Nadam se da nije pms u pitanju nego nesto puuuuno bolje
boogie woogie,mima 32i
nek se lijepo duplaju
Patohistoloski nalaz kiretiranog endometrija pokazao je stratificirani endometrij, odnosno dugo slagani endometrij u slojevima koji se nije pravilno ljustio. Dobila sam zeleno svjetlo za stimulaciju u iducem ciklusu, ako te ne uspije, yaz par mjeseci.
nova21,strašnada je bilo rano za test
malena19,sami_os
frodo
~~~~~~~~~~~~za sve ostale koje sam nenamjerno možda zaboravila
Ima lijepih vijesti u zadnje vrijemeCestitam cure i sretno dalje :D
Curama s neuspjesnim postupkom
Ostalima
Koliko spermici mogu prezivjeti? Nekoliko dana, al koliko otprilike? Ja se jos mucim s izracunavanjem kad je moglo doc do oplodnje. Muci me ta mrvica krvi u nedjelju pa si mislim mozda je implantacijsko (koje moze biti 6-12 dan nakon oplodnje?) bilo. Ak racunam tak i po odnosima na dan vadjenja bete je moglo biti 14-16dpo. Tesko da je vise od 16, mozda eventualno 17. i to je bio 27dc. A nista, mislit cu pozitivnoTreba docekat petak.
Bubekice ~~~~~~~~~~~ za uspjesnu stimulaciju
Bw i mima32 - bravo cure! :D![]()
Aaaaa boogie to je to!!!! U sta smo se ono kladile?samo nek se pravilno dupla!!
Frodo,mima cestitke
Tuznicama zagrljaji,a valjda ce doci i nase vrijeme
Bubi,ajmo onda u novi pohod na brdo
Cestitke trudnicama!
Bubek, kaj to znaci?
Vibram za stimulaciju
Vaki dali su mi nesto - kiretazu
znaci izljustili su cijeli endometrij, sad bi se trebao stvoriti na novo i to bi moglo poboljsati sanse za uspjeh. drugi problem je moj tvrdokorni pcos i posljedice istog na metabolizam, za koji dr. koja je radila histeroskopiju (inace subspec. humane reprodukcije) smatra da bi trebalo rijesiti yaz-om (kontracepcija) pa tek onda u stimulaciju. to je plan ako sad ne uspije postupak.
bubi, arlena sad ste vi na redu! proljece na vratima, a vi tako mladeplus friski endometrij i bit ce to!
mima nemoj se muciti, tebi je ciklus inace kratak, a sad je mogao bit duzi! spermiji mogu prezivjet danima (mislim i do 5, ovisi kako je hostile tvoj okolis za spermije, moj npr unistava sve sta se mice!) i meni ti iako su ciklusi 28, 29 dana, ovulacija nekad na dan 13 a nekad na 16. Ma najvjerojatnije je sve ok, prebacila si brojku 50 tako rano, bit ce!
![]()
saraya,frodo, boogiei čestitam na betama
i ostalim novopečenim trudnicama!!
i da im se sve betočekalice uskoro pridruže ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje!!!
strašna i novaza preokret
bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni postupak!!!
Boogie čestitam na beti!!!
Mima ~~~~~~~~ za duplanje!
Strašna i nova, ja sam s vama u grupitest negativan, još čekam betu da da konačnu presudu. Nadam se da će se barem nekome sreća preokrenuti sa betom.
Bubek ~~~~~~ za brzi početak i da je to onaj pravi!
boogie woogie predivan potpis
strašna, nova, tikki
mima, bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim čekalicama, pikalicama, tužnicama, trudilicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sutra uzv 10.dan
tikki ako se nevaram jučer ti je bio 8dnt. mislim da ti je rano za test, ponovi ga za dan ,dva....
Curke samo da vas škicnem i poželim sve najbolje u postupcima
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Tikki pa zar nije prerano? 4 dana ste stariji od nas
Uzv 10.dc po cca 6 na svakom od 12,11,10 mm end 0,7. Stoperica najvjerojatnije pon/uto
Ciklus je meni 31-33 dn. Prijasnji postupci -stoperica 13 ili 14 dc tako da je prema planu za sada
Ja se jos mucim sa steahovima i izlidjujem se i ne mogu si pomoc. Osjecam tu laganu tupu bol desno. Al to sam i inace znala osjecat.
Popodne idem avadit betu pa me zanima sto mislite da li bi imalo smisla prekontrolirat i progesteron?
Tikki, posebne ~~~~~~ za tebe!
BW super beta!
Mima, ~~~~~ da se podupla!
Bubek ~~~~~ za akciju
Evo i mene, od danas sam pikalica. Opet puregon pen, možda bude peta sreća
Svim trudnicama čestitam
Tužnice
Svima puno sreće želim!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da uciinio me se nizak progesteron 27.4 mislim...i moj dr.mi je opet ponovio,to se sad ne radi?!i dalje neznam zasto?
mima, tupa bol desmo je dobro, to ti jajnik radi, tako je meni! ajde popij si casu vina, odi na sunce, kud ces danas vec na betu, jel nisi jucer radila?ajde cekaj malo!!! nemas mengu jos? e pa to je simptom najjaci!!!
Je ,ugledaj se na boogie..ona je vec dva dana nakon transfera radila testic
A ja sam se svaki dan tjesila,aj ako si dosad izdrzala,izdrzi jos koji dan.. I izdrzala do 12-og dana( ujutro krenila izvadit,bila je subota, kad nijedan lab.ne radi-iako im na stranicama pisalo drugacije)i onda jos morala cekat 2 dana...sta da ti kazem,noktiju vise nemam,a mislim da mi se i kosa prorijedila![]()
Tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je test bio prerano i da to bude pozitiva veeelika!!
Bubekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sljedeci put mrvice ugnjezde u renoviranoj kuci..![]()
Boogie ides vadit betu sutra ponovo? Di nam je Saraya? Bit ce doma smislja plan kako ce doci do sarana?
e pa moras radit test rano, tako da imas referencu za negativan! jel vidis ti kako ti testovi lazu? ovako ja lijepo imam bijeli, koji kako god da ga okreces i pod koje god svjetlo da ga stavis ne tamni :D a onda 2 dana poslije dobijes kontrast i vidis crtu, ne vidi je mozda nitko drugi, istina, al ti je vidis jer su ti vec oci toliko izostrile na onom bijelom od prije 2 dana da nema sanse da je fulas!!![]()