Tikki i strasna![]()
Tikki i strasna![]()
Curkeneznam sta da kazem
I ja se bojim tog scenarija![]()
Dakle drage moje cure i ako ima još kojeg dečka osim mene tu. Dogodilo se čudo!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Nakon 4 i nešto više godina!
Draga popiškila plus nakon što joj je kasnila 5 dana.
Radili betu jučer, ona je iznosila 670!!!!!!!! Smijali smo i plakali istovremeno. Trenutno smo u oblacima ali znamo da je to tek početak. Sljedeći korak je ponovna beta u ponedjeljak i ako bude sve u redu ultrazvuk u srijedu.
Uglavnom još ne možemo vjerovati da se ovo nama dešava, do sada su uvijek bili minusi i nule na testu i papiru pa je ovo veliki šok za nas, ali idemo dan po dan za sada.
Inače stavili smo sve postrani jedno vrijeme od prošlog postupka, posvetili se više sebi, gradnji kuće, jedino što smo odradili je posjet bioenergičaru kao jedan zadnji korak prije sljedećeg postupka i to je bilo to. E sad, što je pomoglo? To samo dragi Bog zna....
Ma neee, pa kakva nevjerojatno dobra vijest, baš mi je drago - čestitam M@tte!!
Nakon serije loših vijesti, ovo je zaista zavrijedilo bar jednu
I da nam je što više ovakvih iznenađenja...npr. tikki i Strašna...vama ih danas posebno želim![]()
Ajme M@tt, kakva prelijepa novost! Bravo...radujem se! Čuvaj dragu... Pre pre dobro!![]()
![]()
Argente...hvala....ali...
Mene baš neće, pa neće...![]()
Prekrasna vijest za kraj katastrofalnog dana, hvala sto cu zaspati s osmjehom!!!!!
~~~~~~~~~~~~ za dalje!
Ajme M@tt uljepsao si ovaj dan!
~~~~~~~~ za savrsenstvo do kraja!
Tikki i strasna, nemojte posustati...mali odmor i u novu pobjedu![]()
M@tt prekrasne vijesti. Cestitam![]()
Dragi M@tt, nema vas dugo ali kad dođete to je uz prasak![]()
Hvala dragome Bogu da vam se ovako nešto desilo!!! Ne mogu ni zamisliti koja je to euforija bila!!!! Sretno vam bilo dalje!! Dali ste svima nama novu nadu
Sada uživajte
Sent from my iPhone using Tapatalk
Strašna & tikki grlim cure, nadam se da u vama postoji još snage za dalje! M@tt divne vijesti, nek je sretno tebi i tvojoj dragoj!
Uzv 12 dc end 0,8...folikulici od 14-10mm. Cekam nalaze estradiola, sutra uzv opet. Blizi se dan D.
Ajme M@tt,pa koje prekrasne vijesti
Jako sam sretna zbog vas,nek bude mirno i školski do kraja![]()
M@tt cestitam od srca tebi i boljoj polovici! Samo naprijed sa lijepim mislima!
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
Bernica~~~~~~~~~~za dobitan transfer u ponedjeljak
m@tt ideššš!!!!!!!!!!!! čestitam! sretno dalje
Tikki i Strašna cureTeško je sve to, držite se i skupite snage za dalje.
Matt prekrasan scenarij, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tikki i Stašna žao mi je curedržite se..
M@tt bravooooočestitam od srca....kako volim spontane trudnoće
kad se najmanje nadaš i prije planiranog postupka jeeeeeee
Posljednje uređivanje od saraya : 15.03.2014. at 10:25
Tikki i Strašnadržite se cure..
željka33 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dan D
m@tt![]()
čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!!
ljubilice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek te beta razveseli!!!
i svim ostalim betočekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pikalicama,čekalicama i svima ostalima![]()
M@tt sva sam se najezila... Predivnoooodrzim fige za skolsku trudnocu do kraja
![]()
M@tt bravooooo čestitam od srca!!!!!!!
Tikki i Strašna žao mi je!!!!!!
Loly ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!!!!!!!!
M@tt koje lijepe vijesti, čestitam!!
Tikki i Strašna baš mi je žao
M@tt i draga, kakve predivne vijesti! Cestitke od srca i sretno u ponedjeljak!
M@tt juhuuuuuu, cestitam od srca, predivne vijesti, neka sad napokon bude sve po p.s.-u do kraja... Zasluzili ste!!))
Tikki i strasna bas mi je zao zbog vas...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Danas 11 dnt, popiskila clearblue i tanka crta, je svijetla ali je crta
Loly cestitam :D
Mislim da ovo moje ne ide na dobro. Sad je bilo malo krvi i dalje osjecam to neseto tupo na desnoj strani. Ne mogu nazvat bol al nesto osjetim
Loly ~~~~~~~~ za dalje!
Ajme M@tt kakve divne vijesti!!!! Bravo![]()
i sad puno puno ~~~~~~~~~ za ponedjeljak i da oboje uživate do kraja T. Juhuuuu
To o cem pricam ovak izgleda
http://s17.photobucket.com/user/Jero..._1142.jpg.html
I zato ja ne volim CB.
Tikki i Strasna saljem vam ogroman hug, drzite mi se.![]()
M@tt čestitam tebi i tvojoj dragoj na T!! Jako lijepo iznenađenje! ~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
Ljubilice kakav crni scenarij, ima da bude ruzicast i pozitivan sa +
Tikki i Strasna držite se.
M@tt jako lijepe vijesti....čestitam od srca i puno, puno sreće za dalje!
Hvala vam svima na lijepim zeljama.![]()
Jos ne vjerujemo da se konacno i nama to desilo!! Sad nas lovi lagano panika od ponedjeljka ali nema mjesta negativnim mislima. Ne nakon toliko dugo vremena....
M@tt cestitam!
Loly![]()
Strasna i tikki zao mi je...
Mima32 da sve bude uredu...
m@tt cestitam od srca
loly ~~~~~~~~~~~sretno u ponedjeljak, ma garant je to toda si blize da ti dam onaj jeftini internetski testic mene nikad nisu iznevjerili
strasna , tikkigrlim jako
![]()
Loly onda nemas brige!!!!![]()
Nemora to nista znacit, masu nas je krvarilo...neke su imale izljeve..misleci da je menstruacija, a na kraju bile trudne,i bilo sve dobro
Jasno mi je da imas strah od losih iskustava iz proslosti,al tupa bol nemora nuzno znacit nesto lose.
Pokusaj se smirit koliko god mozes,nije lako znam...iz svog iskustva...
Koji ti je sljedeci korak? Ides na uzv?
mima 32 slažem se sa Shadow2...ja sam isto krvarila...ali ono crveno na papiru i to 2 dana...probaj se smiriti, znam da si u panici...ali polako, dan po dan..
loly![]()
Nadam se da sam na pravoj teminaime, u isčekivanju sam vještice kako ju nazivate, a ona nikako da dode jer moram raditi papu i bris pa dalje u postupak...zadnju sam dobila 12.2. i ciklusi mi traju od 24-28 dana...predzadnji je trajao 30 sto je i najduže...danas mi je 32.dan...ujutro sam radila test,tj.2
i negativni su
ne znam jel stvar u testovima jer sam ih narucila preko neta u kompletu sa LH trakicama....ili u nečemu drugom...naime, prije 3 tj sam bila u VV i dr.mi je rekao da su mi na jajnicima ciste ( a do sada ih nikada nisam imala) ali da ne brinem jer ce nestati, a pretpostavljam da su one posljedice klomifena na kojima sam bila zadnje u 1.mj... ima li netko sličnih iskustava?