Loly cestitan
strasna i tikki jako mi je zao
M@tt bravo!!! Cestitan! Cuda postoje!!! Jedno takvo cudo se i nama dogodilo!![]()
Loly cestitan
strasna i tikki jako mi je zao
M@tt bravo!!! Cestitan! Cuda postoje!!! Jedno takvo cudo se i nama dogodilo!![]()
nema me na forumu 1 dan, ne citam sve, puno je novih postova, samo vidim: Matt - beta- cestitke- bravo….Sta se ovdje dogadja dok mene nema? Jel znanost konacno napravila taj dugo ocekivani skok?
![]()
cestitke i od mene naravno, polako sam i ja skuzila da se radi o Matovoj zenici.Imamo muskarca na forumu!
Matt, tvoja zena je sretna zena!
![]()
M@tt cestitke od srca tebi i dragoj,bilo je i vrijeme da vas krene! Nek sad bude sretno do kraja jer ste zaista to zasluzili.
Cestitke i ostalim plusicima, cekalicama da brzo prodje vrijeme,tuznima zagrljaj i svima skupa puno prasine da sve bude kako si zelite.
M@tt, posebne čestitke
Loly, za pravu debelu crticu
Tužnicama![]()
Drage moje cure danas mi je 20 dnt do sad nisam krvarila, jutros je krenula neka smeđa sukrvica nije obilno ali plaši. Ne znam što mi je činiti dali da jurim na hitnu ili da pričekam sutra svoju dr. Prvi uzv bi trebao biti u srijedu![]()
mare77 ,ako nije puno,lezi,miruj,i stavljaj utriće..vjerojatno neki hematomčić,često oče zezat u ranoj trudnoči...a ne vjerujem da bi ti na hitnoj nekaj pametnije rekli sad.
Naravno,ako krene krv ili bolovi,odmah idi.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve super i da smeđarenje stane!
Loly,pa čestitam! Ajme veselja ovih dana
mima32 ,kako si danas?
Sladja i ja sam uvijek imala redovite cikluse i nikada ciste...a sad nakon nereagiranja i prekinute stimulacije menga mi je kasnila 2 tjedna zbog ciste,pa sam dobila,a na zadnjoj kontroli prije par dana,sad imam 2 ciste
Ako si zabrinuta,odi na ultrazvuk
Cure i dečki čestitke na +
Tužnicama![]()
mare77 meni je 16dnt, naravno nedjelja krenio jači smeđi iscjedak, čak sam ugledala i malo crvenog....umrla od straha. digla muža na noge paničarila, jel da idem u bolnicu..kolegica me smirila, jer nije bilo bolova ni obilnog crvenog krvarenja i rekla mi je da legnem na par sati popijem normabel i da onda vidim da li se pojačava....to sam i napravila, na kraju se smirivalo...naravno u pon 17dnt sam ujutro poslala muža po uputnicu za ß, i već u 8h bila na hitnom laboratoriju...i vidiš u potpisu, duplala se ß...smeđarenje se vuklo još par dana i sada sve čisto...ne znam zašto se to događa, ali mnogo žena krvari...lezi i smiri se, ako se pojača +bolovi, to je indikacija za bolnicu...do tada ćeš morati živjeti sa svojom glavom nažalostbit će sve ok, pokušaj se smiriti..
Evo cure da javin...prosla moja prva punkcija.....nije bilo strasno..... izvadeno 10js.....neznam u kakvon su stanju.....detaljnije sutra...
Dobro. Krvi vise nema. Tup osjecaj desno i dalje prisutan. Beta jucer 478. na promatranju sam u bolnici dok UZV ne potvrde gdje je
Sad sam se vec opustila i nadam se najboljem. Kad se vec dogodilo cudo nek onda bude cudo do kraja![]()
Ma bit ce 100%!
Sad da je Boogie ovdje odma bi ti rekla kolika je vjerovatnost da je nesto lose, i znas sta bi rekla?! 0000000000...)))
Sve ce bit dobro,vidjet ces)
Jel da Boogie?
Ona bi te jos poslala i na piltes))
Ja vjerujem da ce svatko od nas docekat svoje cudo!na koji god nacin...)
Znači mogu i ja u nedjeljnu vožnju biciklom smeđarenje je stalo![]()
Obozavam voznju biciklom. Idemo sve
Pilates bas i ne volim previse al bicikl moze
M@tt jako mi je drago zbog vas, zelim vam svu srecu za daljeprekrasne vijesti
M@tt i mima32 čestitam vam na sponatinim trudnoćama, to je predivno čuti i držim fige za dalje da bude sve ok, a bit će!
Tikki i Strašna jako mi je žao, jako vas dobro razumijem i suosjećam, držite se
Loly brvo za crticu, posebne tidžim za betu sutra!!!!
Da nekog ne izostavim, pošto nisam baš bila zadnjih dana tu, čestitke svim novim trudnicama i da bude sve mirno do kraja...
Curama u postupcima, čekalicama i ostalima puno sreće...
M@tt, baš sam nešto prije 2 dana mislila na vas.Nemaš pojma koliko mi je drago.čestitam vam od srca.samo hrabro naprid.
Evo mene s cjelodnevne setnje po muzejima i oko jezera, a bilo je malo i sjedenja uz kavicu
Vidim da sam vam falila!
Vi sta krvarite ili ste vec prestale dok sam zavrsila 6 sati strapaciranja, mima, mare, Shadow, sarayanema mjesta panici! Btw. bila sam na izlozbi "bez panike"; sve o strahu, anksioznosti i neke demonstracije su me toliko isprestrasivale da sam odlucila ne probavat sve sta se nudilo, jer sta strah moze naskodit malom punoglavcu, nema toga pilatesa ni trbusnjaka
Dakle, bez straha, bez andrenalina i kortizola, samo zennnnn, ovako ko Shadow
![]()
Čestitke svima s dobrom betom.![]()
Vadim betu u ponedjeljak (onaj za tjedan dana, 14dnt). Nadam se da ću dan ranije dobiti plusić.
Totalni sam početnik u ovim vodama, pa me zanima koja je procedura ak mi je beta dobra? Idem odmah ginici ili nakon što ponovim betu (kada?)?
I strah me biokemijske. Znači da idem na uzv kod ginićke (20-i-neki dnt) da mi utvrdi kliničku trudnoću i tek onda se mogu/usudim službeno proglasiti trudnom?
Mogu sve ovo pitati ginicu, ali ne mogu toliko čekati.
Posljednje uređivanje od Sadie : 16.03.2014. at 19:35
Dva dana nakon pozitivne bete vadiš ju ponovo da vidiš da li se lijepo poduplala i zoveš svog socijalca. On/a te naručuje na prvi UZV sa 6 tjedana, u većini slučajeva. Sretno s betom!
Mene hvata panika....nemam bas neke bolove nakon aspiracijre ali jutros sam se vagala i imala sam 66,7 kg a sad 68kg sta mi se dogada???
BoogiePa već sam se uplašila gdje si? Da nisi negdje na plivanju ili planinarenju...hi hi ..to može...muzeji i takvi sadržaji...e to fali u Osijeku... eeee polako smo na bijelom i Shadow i ja....bojim se reći 2 putaa ove cure se malo maze ko i mi prije par dana..proći će i to smeđarenje iš iš
![]()
Carrie ništa strašno! Svi na kraju dana težimo više od kile![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 16.03.2014. at 20:39
Posljednje uređivanje od carrie2812 : 16.03.2014. at 20:48
Isla Boogie kupit nova " kolica" na auto show,dosadila joj bicikla
Je prestalo krvarenje,i onda opet nadjem neki razlog da opet poludim..
Cilo vrijeme mislim o onom izrazu trudnoca-blazeno stanje,kod mene je trudnoca-panicno stanje...
Carrie,mislim da nemas razloga panicariti, nemam iskustva ali kazu cure, piti puno tekucine,pratiti mokrenje...
Shadow ma koje blazeno stanje... Stalno nesto googlamo da vidimo sta je..![]()
ma nista od auto show-a opet!! nece pa me nece, a danas zadnji dan. ionako nema boljeg vozila po gradu od bicikla!
sutra je i moja druga beta, pa me malo prpa
a na vagu da stanem navecer? prvo sam pojela sladoled, pa salatu od jogurta i krastavca, pa prsuta, pa sira….![]()
ja bas jedem tako slatko, kao prava svinjica
Parmezan mi je glavni dodatak jelima
e cure, danas je frendica dok smo pile kavu razbila pepeljaru! jel to znaci da ce biti musko, i uz to nepusac? :D
Boogie bit ce broj upravo onaj koji treba bit za taj dan T.!!
da da, cijeli dan!! dorucak: 2 hrenovke, 2 meko kuhana jaja
rucak: hamburger
![]()
Aj sad mi je lakse,jer sam ti vec mislila zabranit da ides vanka..bar ako ima vitra,da te ne odnese)
ja samo po mesu i proteinima!! dobro, slatko to izmedju obroka ne brojim![]()