Ajme M@att kako sam sretna zbog vas! Napokon se i vama cudo dogodilo.
Tikki,Strasna grlim.
Ajme M@att kako sam sretna zbog vas! Napokon se i vama cudo dogodilo.
Tikki,Strasna grlim.
M@tt i draga cestitam od srca,svi sanjamo o takvom scenariju i prekrasno je procitat da se ipak to I nekom to i desi.Sretno dalje....
Svima koji danas vade betu,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
M@tt, nisam mogla čuti bolje vijesti. Sinoć mi je Sonja javila za vas. Jedva sam čekala jutro da vidim tvoj post. Samo hrabro naprijed, kako ti sam kažeš, nakon toliko godina i nadanja, nema mjesta panici i negativnim mislima. Čuvam fige za duplanje i prvi uzv.
Loly, ljubilice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
Strašna, Tikki, nemam šta reči, sve znate. Žao mi je
Ostalima šaljem vibre za pozitivne testiće, velike bete, prve uzv ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
M@tt prekrasne vijesti! Javi nam današnju betu!
Loly![]()
Ljubilice i meni je parmezan bio glavni dodatak na pocetku T.... Joooooj pisni ne mogu docekati betu!!![]()
evo malo opet mene, cijeli vikend po vani uživali u prekrasnom vremenu
Loly i ljubilice-veeelike fige za betu!
mima 32, kako danas stanje, i tebi držim fige da je sve ok i da je bebica tamo gdje treba biti....
željka 33, sretno na aspiraciji, i da bude dobrih stanica i embrijića!
strašna, tikki, odtugujte, skupite komadiće sebe i pozitivno dalje,jer biti će jednom sigurno
M@tt, od srca čestitke, pazi ženicu
Žužy, kad ti krećeš po pingvinića ?
moja beta danas 18 dnt je 3147!
danas navršavam punih 5 tjedana i ulazim u 6....
u srijedu 1. uzv.......
ako sam nekoga izostavila, nije namjerno, svima želim puuuuno sreće!
loly i ljubilice di ste javite betu!!!
meni danas 13 dnt sve ok i betu vadim u petak!!!
Ja potvrdjujem svoju negativnu betu. U 4.tom mj me čeka histeroskopija a u 5.tom mjesecu FET.
Idemo dalje...
Šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pa se poslužite....
ČUDA SE DOGAĐAJU!!!!!! Beta je 2146!!!!!!!!!!!!!!!!! Ultrazvuk je preksutra.
Ne vjerujemo da se ovo nama dešava, nakon toliko muke, toliko godina evo sad na kraju prirodna trudnoća!
Hvala vam svima na podršci svih ovih godina, na savjetima, na svim privatnim porukama...
Puno ste nam pomogli i puno smo naučili od Vas i nekako sazrijeli kroz sve te godine i kroz taj problem koji nažalost muči sve na ovome forumu. I ne ovo nije kraj našeg mpo puta, i dalje čemo biti tu, i dalje čemo biti u tome. Jer mpo je sada dio nas.... Zauvijek če biti... A i postupak posvojenja je pokrenut. Čekamo tete da dođu kući.![]()
Frodo odlicna beta
Strasna
Ostaloma ~~~~~~~~~~~
Moja beta danas 1177. Na UZV se jos nista sa sigurnoscu ne vidi. Cekamo sutra
M@tt predivno, sretno do kraja!
Čestitke svima na lijepim betama, ja moju idem vaditi popodne
Strašna![]()
evo i moje,16dnt bc 1678! grupa D!!!! jos samo da nesto jos dodje u grupu D! :p nikakvih simptoma nema i dalje,a bicikl me fino razgibava!
M@tt super ,sretno do kraja!![]()
Super vijesti M@tt! Sretno vam bilo!!!
Svima čestitke na ostvarenju ovih čarobnih brojčica!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
moja beta 0.8, u 5mj idemo dalje na dogovor
prijavljujem 13 dnt beta 0.11
M@tt
svima ostalima kojima treba ~~~~~~
Ajme koji zbrčkan dan....
Toliko lijepih prekrasnih vijesti,čestitam od srca na krasnim i lijepo poduplanim betama
A paralelno s tim,opet tolko tužnih vijesti...cure moje,držte se,idemo dalje!Naši beboji nas čekaju.
frodo,evo za dva tjedna idem na pregled na VV i ako sve štima,vračamo smrzlića.
čestitam svima na lipim betama!!!!!!!!
Loly?????di si više!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo još da bude beta velika!!!!!!!!!
tuznice dragebit ce slijedeci put, a u medjuvremenu se bacajte na kucne radinosti!!!
imala goste ovaj vikend, gospodja Hashimoto i low responder (38g) i gospodin Terato 2% (39g) nakon 3 neuspjela ICSI, sad uspjeli prirodno, 12 tjedana broje
pa Matt, pa Mima! najbolje je domace, zna se!
a ja sad idem promijenit potpisako se sjecam kako :D
AAAA Boogie ludo jednapotpis!!!!
ja sutra čekam 1uzv i umiiirem od straha, imam grčeve u trbuhu...![]()
aauuuuuu oplelo me opasno...jadan muž samnomuzv je u Vg u Zg, pa vam javim kad stignem kući...
Da se prijavim i ode. Znaci 10dc jedan folikulic 14 mm. U cetvrtak ponovno fm, navecer stoperica, u subotu aspiracija, ako dode do pucanja idemo na aih. Potpuno prirodni ciklus.
Nova21zelim vam srecu u 5 mjesecu!
Posljednje uređivanje od *sunisshining* : 17.03.2014. at 18:03
Evo meBeta 132,2 - 13 dnt jednog trodnevnog embrija!!! Nadam se da je to ok???
Posljednje uređivanje od Loly : 17.03.2014. at 18:20
Loly super beta
Čestitam na predivnom rođendanskom poklonu (a i rođendan sa zakašnjenjem)! Ja sam plusić popiškila na rođendan mm, a sutra taj plusić ima 9 mjeseci!
Čestitam odi Matt i ženi, Boogie, Mimi i ostalim trudničicama, a tužnicama želim takvu sreću već u sljedećem pokušaju!
loly odlično
Curke, jel bitno da se utrići stavljaju točno svakih 8 sati ili može biti malo odstupanje? Ovaj popodnevni mi je malo problematičan zbog posla kad sam jutarnja smjena.
Da li će sat vremena šta promijeniti? Ne znam jel mi ga pametno popiti jer sam u autu
Loly odlicna vijest...tebi i svima ostalim sa velikim betama cestitam od srca...
Loly odlična beta, čestitam ti, baš si me obradovala
sunisshining sretno za subotu, da ne popucaju folikuli![]()
To loly!!! Stvarno najljepsi poklon za rodjic!
Ljubilica nas dvi se bas pratimo...mislim da smo isti dan pristupile forumu- zelim da se ispratimo u ovom ciklusu do + ♥
I utrice bi bilo preporucljivo stavljat svako 8 sati radi održavanja razine p. Tako sam ja citala. A oralno ti ih bas ne bi preporucila...nekako se iskombiniraj.
Prosetah malo po temama i imam sta vidit...bravo Loly sretna sam zbog tebe i svih cura sa pozitivnom betom! Iskrene cestitke, a tuznicama neka nova bitka donese srecu!
loly čestitam
nas dvije se pratimo u dan samo meni beta u petak!
Loly cestitam!
Frodo hvala, sutra sam na aspiraciji. Sad najveci problem kako se MM "materijal dostavit"![]()