ljubilicecestitam!!!
Imali ko da je imo kucne testove negativne a beta pozitivna.radila sam test 9 dan I bio je negativan. Sutra je beta
M@tt,čestitam !!!!![]()
predivna vijesti,sretno dalje!!!!
vidim imam puno lijepih beta u zadnje vrijemezato trudnice čestitam...sretno dalje!!
tužnicama šaljem zagrljaj...
ljubilice dragaaaaaaa, čestitam!!!![]()
![]()
sad samo hrabro dalje!
![]()
ajme avatara, curim po tastaturi.......
Mari80,ja mislim da je tvoja beta sasvim u redu i nije mi jasno cemu tolika briga??Moja je 16 dnt bila 219 ,i evo sada smo punih 25 tt a moje me dvije cure naizmjenicno lupkaju po busi!!Bitno je sada pravilno duplanje,a u to ne sumnjam ova pocetna vrijednost je skroz ok!!Glavu gore,i uzivaj i naravno javljaj sutra betu!!
Ljubilica bravo, čestitam i ovdje!!!! M@tt čestitam i vama od srca, tek sad vidjeh potpis![]()
![]()
![]()
![]()
Cini se da je moja mrvica na pravom mjestu![]()
Ljubilica bravo, čestitam!!!!!!!!
Muma malecki je pravi bombon!!!
Mima, bravo, nek bude školski, drago mi je zbog svih, ali endometriotičarke su ipak moja grupa
ljubilice, čestitam od srca, pratim vas sve ali rijetko pišem jer ne stižem, neki dan me dirnuo tvoj post, ali eto, dočekala si vaše Ciciban cipelice :D Bravo!
Žužy, bubekica,kiki30, vi ste na redu, želim vam, od srca, puno neprospavanih noćii da Vam iduća briga bude koju boju cipelica odabrati, vibram i mislim na vas, navijam iz prikrajka!
Puse, sretno svima!
Mozda, al samo mozda su dvije mrljice. I zasad se cini da je ono sto se vidi u maternici to to
Nadajmo se da je tako i da ce sve bit u redu
Muma malac je premedeni
[B]ljubilice, loly i mari80[B] cestitan van cure na betama od srca!!! Nek dalje sve bude skolski!!!
Mima32 super za mrvicu!![]()
Ljubilice bravo, super beta, čestitam ti od srca![]()
evo me!!!! danas sam 6tt i vidjeli smo jedno malo![]()
![]()
ljubilice čestitam!!!!!
mima 32 diiiiivnoooo jako sam sretna zbog tebe moja endometriotičarko![]()
mari80 bit će sve dobro!!!! dan po dan...
Saraya super za srceko![]()
Draga Ljubilice čestitam od srca,prekrasne vijesti!
Sad neka bude sve školski i za devet mjeseci zajedno idemo u šetnje!!!
Velike puse,odoh popit jednu za tvoju betu,ma znala sam,koja sam ja vjestica priznaj![]()
ciciban cipele...
nema me svaki dan i vise nemogu pohvatat sve ove pozitivne bete,al se rastopim svaki put kad vidim koliko ih je
radujem se sa vamai skolsku trudnocu svimmmmmaaaaaa
![]()
Ljubilice,
da ti i ovdje od srca čestitam!!!!!!!!!! Tako sam sretna zbog tebe i veselim se tvojoj sreći!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čestitke i Matt, Mimi i Mari (bit će sve ok)!
Ja sutra idem na prvi pregled - ako sve bude ok, čekamo ovulaciju a 5. dan poslije ovulacije slijedi FET.
tooo cureee!!! saraja,mima,ljubilica- veliki korak je tu!! sretno i svima ostalima!
drage cure i dečki jupijeeee za bete, da sve bude školski i čista uživancija i naravno završi sa danom iz snova
a drage suborke koje se još bore, tako teško nalazim riječi osim da vam kažem da stalno mislim na vas sve, znane i neznane, moleći se za uslišane molitve
Ljubiliceeeeeee, ČESTITAMaaaaaaaaaaaaaaa, presretna sam zbog tebe. Konačno divne vijesti i znam koga će posebno obradovati
sretno do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Saraya, bravo za srculence
Svima ostalima, sretno ~~~~~~~~~~~~~~~
Vidjeli smo nasu tockicu!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
U petak smo u Zagrebu kod dr. Hafnera zbog trombofilije odnosno heparina jer ga draga mora koristiti.
M@tt, tebi i ženi čestitam od srca, jako mi je drago zbog vaše točkice!!!
Pa ja više neznam kome sam čestitala kome nisam!
Još jednom svima,Ljubilice,m@tt,Boogie Woogie,saraya, shadow2, Frodo, mima32, mari80 odčestitke! Neka se nastavi do dolaska smotuljaka savršeno školski!
Cijeli forum se danima trese i skače od sreće, samo neka nastavi tako!
Svima želim ovakav ishod i sreću što prije!![]()
Svim sretnicama čestitam od srca!!!
Tužnicama puno zagrljaja!
Čestitke svima!!!! Nadam se da će i dalje biti ovako lijepih vijesti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mima 32, M@tt bravo za tockice
Mari 80 za super betu danas
Zeljka cestitam na fantasticnoj brojci j.s![]()
Novosti iz laba: od 11 js, 10 zrele i na 10 obavljen ICSI-oplodjeno 6
Transfer petak ili nedjelja![]()
dragi svi, evo opet emocionalke, beta sa 122 danas 258!!!! znaci tocno duplo.. kad sam dobila taj papor opet suze zovem dr da pitam jel to u redu kaze da je , a ja opet placem valjda od srece , napetosti, brige ... ljudi moji hvala vam na podrsci ovih dana... nadam se da ce beta sad samo rasti vise ne moram vaditi, dr. me je narucio 29.3. na pravi pregled!!! sad do pregleda pokusat uzivat sto vise... ljudi moji ja sam trudnica... divim se svim čekalicama, divim se njihovoj izdrzljivosti, njihovoj hrabrosti, skidam vam kapu do poda... i bit cete u mojim molitvama, i dok pjevam ' ja vjerujem, ja vjerujem dogodit ce se čuda'danas mi je dan da mi srce hoce iskocit iz grudi i sve vas zagrlit redom...
![]()
Bravo MariSad samo lagano, opusti se i uživaj u blaženim trenutcima!
Mari & Matt - čestitke!!!!!
Željka - sretno dalje!!!!
Linalena - jako mi je drago što ste tvoj lavić i ti ok i napokon možete doma!!!!
Mari cestitiam!!
Zeljka pa nije lose 6 oplodjenih.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude i koji za zamrznuti.. Sretno!
mari80čestitam
željka super![]()
![]()
Posljednje uređivanje od saraya : 19.03.2014. at 12:45
ljubilice) pa divinih vijesti ovih dana - iako jedva pratim.
čestitam curkama redom...........
mari80 čestitke od srca!!!
mari80,![]()
Zeljka33,super brojčica! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer i par eskimića!
nestrpljiva anka, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sutra na pregledu bude sve 5!