cure moje!!! nakon 8 god. i 17 (svakakvih postupaka) moja beta danas na 17dnt 1779!!! još sam u šoku i ne mogu vjerovati..............
Ja sam za postupak u veljači dobila putni nalog - sve uredno. Za konzultacije krajem prosinca sam uredno dobila isplatu...
Postavila sam upit HZZO, pa bum vidjela da li će mi i što odgovoriti. Budem vas izvijestila!
Suzi cestitam!!!!!
Ja sam prije bila dobivala, dok nije moj soc ginekolog dobio nekakav dopis od ministarstva, ako se ne varam, koji mi je dao na ruke. Mislim da sam već pisala o tome. U njemu je jasno bilo navedeno da se on kažnjava zbog bla bla bla....i moje ime i prezime.....bilo mi je užasno..al i prije toga je on znao da nesmije, samo mi je htio izać u susret... Dok se nije dogodilo to.
I isto sam išla u HZZO i dobila isti odgovor...kao što je i pisao u tom dopisu.
Isla sam po up za betu i da mi odmah da up i za pregled da ne idem vise puta. Dobila sam up sa sifrom Z 35 (nadzor nad komplikacijama u trudnoci) i vrijedi mi sve do poroda za sve preglede u bolnici. Jel itko to dobio?
mare cestita,!!!! superiska!!!
Draga suzy daješ mi nadučestitam vam!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cestitam! Ovo je stvarno boost za sve nas!
Uh, koliko dobrih vijesti u tako kratkom vremenu! Čestitam svima od srca... Kao što je Kika rekla, dajete nam nadu...
Na žalost, uvijek ima i onih kojima nije išlo sve po planu. Njima držim fige da što prije postignu svoje ciljeve!
Kika222 - sretno u subotu!
Evo da i ovde javim.....vracena su mi dva osmostanicna embrija...betu trebam vadit 1.4.
Smrzlica na zalost nema![]()
suzy.s i mari80 bravo!!! Čestitke...
i ako sam nekog još izostavila....svim novopečenim trudnicama čestitam!
Tužnicama i čekalicama zagrljaji....
Koliko lijepih novosti!!!! Pa jel to proljeće napokon stiglo na našu listu? Čestitam svima od srca, uživajte u svakom danu!
Tužnicama, veeeliki zagrljaj![]()
Suzy cestitke
Mari 80 super za duplanje bete,i nek ti bude mirna trudnoca do kraja
Mare 77, to si dobro rekla" luda zena" ,kad smo znali da su duplici)))
Nije me bilo jako dugo ovdje, jednostavno ne stignem uz moje dvije srećice...ali samo sam htjela čestitati svim friškim ( i ne tako friškim) trudnicama...a posebno dragim maratonkama. Svaka trudnoća me razveseli, ali ove su mi posebne...i sama sam (bila) maratonka i znam što znači prolaziti kroz velik broj postupaka.
Sretno drage trudnice do kraja.
A svima ostalima želim uspješne postupke i da se što prije nađete na najčarobnijoj listi od naše drage bubekice.
Pusa svima od nas troje!!!
Cureeee predivnih vijesti danas
Cestitam i na betama i na srcekima... Divno!
Anka sto se tice putnih naloga i koma odjela u Osijeku....mozda kad bi cure koje su tamo isle u postupak izasle u javnost i ukazale na to da je mpo u Osijeku bacanje novaca, unistavanje zdravlja itd.... I kad bi ukinili mpo u Os. Onda bi lijepo imali putne naloge. Nije mi jasno da tamo nitko nije izvrsio nekakvu kontrolu i da nije vidio da nemaju nikakvu uspjesnost... Cudno!
Cestitke novim trudnicama!
Nek vam je skolski do kraja!
A svima ostalim saljem pregrst vibri!
To je bacanje novaca za MPO odjel u Osijeku!!! I bacanje postupaka na Osijek!
Saan - dobra ideja! U ime svih nas molim Udrugu Roda da se izbori za nas argumentirajući svojim statistikama i informacijama cura koje su bile u postupku u Osijeku
Orhideja - i ja sam do sada bez problema dobivala putne naloge uz pratnju- no HZZO je postrozio pravila. I neka doktorica je morala platiti kazne 10000 koliko je izdala putnih naloga.
Suzy.s I mari80, braaaavo, cestitam!!!
ajme, koliko nas u zadnje vrijeme ima ovdje sa lijepim vijestima, ma neka se tako nastavi I dalje !!!
Ja u srijedu bila na uzv, gestacijska vrecica se vidi I nesto unutra, uglavnom sve u redu,bilo je ni punih 5 tjedana,doktor kaze sve super za tu fazu trudnoce
u petak idem opet,pa se nadam da cemo vise vidjeti
Borni smo pokazali slicicu I zakljucio je da je to mjehuric
puuuuno srece I dalje svima,a onima koje jos cekaju na svojih pet minuta zelim puno snage I strpljenja I saljem veliki zagrljaj...
Nisam dugo pisala ali redovito čitam. Želim čestitati svim novim i starim trudnicama,tužnicama šaljem zagrljaj,a čekalicama želim puno sreće.
Trudilica sam za drugu bebu i nakon 1xaih, 4ivf i 1xfet evo sedmi postupak i prvi puta sam na papiru ugledala nešto što nije nula. 11 dnt beta je 169,20. Od bolnice do doma sam plakala od sreće...i sad strah do ponedjeljka do ponovne bete. Vraćena su dva trodnevna![]()
Čestitke novopečenim trudnicama))) ....sretno do kraja
Mi smo sutra punih 15 tt
I u bolnici smo radi krvarenja ,,, pozdrav svima![]()
ARIANM,cestitam!!
I ja sam nedavno docekala svoj drugi plusic,biti ce sve u redu
crvenkapice,nadam se da je sve u redu,samo se cuvaj I odmaraj!
svima puno ~~~~~~~~~~~~~ za pozitivne bete! arianm čestitam i suzi i ostali. nisam baš u toku. mislim na vas
Eee, da, kad bismo mogli dobiti statistike - ali to se ne događa već godinama.
Roda je tražila statistiku za 2012 i 2013 od klinika pojedinačno i od ministarstva, još čekamo...
Dok ne dobijemo formalnu, jedino što imamo je forumska, ali svjesne ste da to ne može biti službeni dokazni materijal. Svejedno se upisujte: http://forum.roda.hr/threads/80273-K...te-li-smrzlica da imamo čime mahnuti.
Posljednje uređivanje od Argente : 22.03.2014. at 18:09 Razlog: promjena godine
Sutra imam transfer pa cu i ja se upisati za statistikuNadam se da ce biti nesto sutra
bravo Zeljka33! Ima li eskimića? sretno dalje
Za eskimice ce javiti sutra , nisu ih jos smrzavali jer su fragmentirani
Cure moje dobro jutrooooo!
I ja krecem u borbu kroz par dana! pridružujem se bockalicama pa cemo lagano
Divno ne koliko lijepih vijesti čitam a nije me bilo neko vrijeme..čestitam svim novim trudnicama od srca,tuznilicama zagrljaj i svim suborkama![]()
Veliki pozdrav svima!!! Nakon 2 god krećemo ponovno na brdo, idemo po bracu ili seku-( ili oboje)sljedeći ciklus koji počinje oko 3.4 sekundarni ICSI, ostalo nam 9 smrznutih js.
Nisam dugoo bila na forumu pa ću ukratko poželjeti svima sve naj naj naj naj!!