Stranica 46 od 50 PrviPrvi ... 364445464748 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,251 do 2,300 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

meni beta danas 19 dnt 3590 ( točno duplo od prošle 1979) !!!

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Suzy.s tooooo je beta. Čestitam!!!

Ima li itko od vas bolove ko da će svaki čas procuriti?? Tako se osjećam od 4-5 dnt,al nakon pozitivne bete nekako me strah toga. Sve me nekako probada,prtisak dole,svako malo bol u jajnicima.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Je li imala koja lažno negativan test? Danas mi je 13dnt i nema crtice.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Jutros bila na folikulometriji...folikluceki spremni. Sutra stoperica Brevactid i u srijedu inseminacija... Sama sebi drzim fige )

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    Suzy.s tooooo je beta. Čestitam!!!

Ima li itko od vas bolove ko da će svaki čas procuriti?? Tako se osjećam od 4-5 dnt,al nakon pozitivne bete nekako me strah toga. Sve me nekako probada,prtisak dole,svako malo bol u jajnicima.
    ja sam imala taj osjecaj.... Al sad gotovo da je nestalo
    Sadie ~~~~~~~~~~~~ za odlicnu betu

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Tulipan83, sretno za bracu i/ili seku

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Noemi, sretno s bockanjem do velike bete

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Arianm i ja sam imala takav osjećaj, ko da će menga svaki čas! Ne brini, sve je ok. Cure kad ste vi naručene na prvi uzv, koliko nakon pozitivne bete?

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Destiny child prvotno napisa Vidi poruku
    Žao mi je Malena... Baš sam se nekako nadala da će biti nešto od zamrznutih jajnih stanica. Bile smo odprilike u isto vrijeme gore 2011, samo što je meni izvađeno 13 JS i zamrznuto 9. I moj miš sada ima 20 mjeseci i polako počinjem razmišljati o novom postupku...a znam da od smrznutih vjerojatno neće biti ništa. A zašto su ti odmrznuli sve stanice odjednom? Mislila sam da ih odmrzavaju po 3. Da li si imala već spremne sve nalaze ili si išla prvo kod dr na razgovor pa onda vadila nalaze koje te on tražio? Pretpostavljam da ne moramo ponovo na ono psihološko i pravno savjetovanje. Čula sam da se dosta toga promijenilo od 2011 što se tiče postupaka.
    Bok Destiny... rijetko sam online pa tek sad vidjela tvoj post.. sjecam te se i tvog misa Sto se odmrzavanja tice sve ovisi kako su ih smrznuli odnosno u koliko cjevcica.. moje su sve bile u jednoj cjevcici jer su neke bile lose kvalitete, a ocito su sve smrzavali... nisam se puno nadala pa se nisam niti puno razocarala..

sto se nalaza za sekundarni tice nista mi nije trebalo.. nazvala 2dc da pitam kakva je procedura, sestra rekla da nazovem 1dc i da dodjem 3dc, rekla joj da je taj dan 2dc i ona pitala doktora i on rekao da dodjem drugi dan i krenuli u postupak.. bilo je skroz neplanirano i naglo i bilo mi je super tako jer nisam imala vremena za zivciranje i planiranje

Postoji neko pravno savjetovanje, ali nije kao ono prije par godina.. dodjes kod iste one tete, ona ti kaze koje su novosti, koja su tvoja prava i da ti papir koji morate ovjeriti kod JB. I morali smo donjeti novi vjencani list. To sam sve sama napravila na 3dc i zbilja kratko traje. Kad ti planiras na brdo? Sretno!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

16dnt beta 3470.10 IU/L
    Sad jedno pitanje koje ne pripada ovdje ali kako preko moba ne mogu naci temu, molim onog tko zna odg da odgovori na pp. Hvala
    Dakle, ako ja s petkom otvaram komplikacije (znaci, jos sam u mjesecu ozujku), za koje mjesece se tocno odnosi prosjek zadnjih 6 placa i sta sve od papira trebam imati za priloziti?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja sam odbrojala svoje. Beta mi je 0,3. Fakat niš ne kužim. Nemamo nikakvu dijagnozu, tamo se sve zadebljalo i priremilo za zametak kak treba, dobila sam 2 super zametka, sve milina - i ništa. A nemam smrzlića, samo tu dvojicu sam dobila. Sad čekam da vidim što će dr. reći, kak da idemo dalje. Bila sam uvjerena da je to to, a ono totalni promašaj.
    Nadam se da ću u idućem postupku dobiti više blastica, za nekoliko postupaka. Možda uspijemo nešto smrznuti za iduće dijete/blizance. Jedino što mi se ne da čekati iduću stimulaciju. Ne znam koliko treba proći vremena od ove sada.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sadie bas mi je zao

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Hvala ti.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

suzy.s ,čestitam!

ljubilice,super,super !

Sadie ,jako mi je žao..

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    Fakat niš ne kužim. Nemamo nikakvu dijagnozu, tamo se sve zadebljalo i priremilo za zametak kak treba, dobila sam 2 super zametka, sve milina - i ništa. A nemam smrzlića, samo tu dvojicu sam dobila. Sad čekam da vidim što će dr. reći, kak da idemo dalje. Bila sam uvjerena da je to to, a ono totalni promašaj.
    Sadie, malo je ipak kompliciranije, a prvi put je uvijek najjace razocarenje. No, ti nemas razloga ocajavat, potp.oplodnja je proces, obicno trebas racunat na 3-4 pokusaja. Ne znam zasto si dobila tako malo blastica, sa svojim dr analiziraj stimulaciju i lijekove, za uspjeh treba u prosjeku malo vise blastica. Sretno i strpljen-spasen!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Boogie woogie u kojoj sam ja grupi sa svojom betom??

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam odbrojala svoje. Beta mi je 0,3. Fakat niš ne kužim. Nemamo nikakvu dijagnozu, tamo se sve zadebljalo i priremilo za zametak kak treba, dobila sam 2 super zametka, sve milina - i ništa. A nemam smrzlića, samo tu dvojicu sam dobila. Sad čekam da vidim što će dr. reći, kak da idemo dalje. Bila sam uvjerena da je to to, a ono totalni promašaj.
    Nadam se da ću u idućem postupku dobiti više blastica, za nekoliko postupaka. Možda uspijemo nešto smrznuti za iduće dijete/blizance. Jedino što mi se ne da čekati iduću stimulaciju. Ne znam koliko treba proći vremena od ove sada.
    Sadie, žao mi je.
    Ne želim ti trljati sol na ranu, ali vidim da je ovdje potreban jedan reality check: to što nemate nikakvu dijagnozu ne mora nužno značiti da je sve u redu s vama, već to da moderna medicina još nema mehanizma za detektiranje vašeg problema, i to se naziva idiopatskom neplodnošću. A taman i da jeste sve u redu, same tvoje godine su dijagnoza; u 40. su jajne stanice puno, puno slabije kvalitete nego u 30. (da ne govorimo 20.).

U prosjeku je potrebno 4 full stimulirana postupka s pripadajućim FET-ovima da bi 60-70% parova ostvarilo trudnoću (ovim ostalima je potrebno duže). Naša forumska statistika koju je obradila boogie woogie na temi "Iz kojeg puta vam je uspio IVF" je pokazala da je 35% tamo upisanih žena ostvarilo trudnoću u prvom pokušaju - i to je zapravo velik postotak, rekla bih zato jer je forumska populacija mlađih godina, ali ajmo reći da je to nagađanje. Point je u tome da ja mislim da je to velik postotak a tebi će se vjerojatno činiti niskim ali eto, tako stvari stoje. Govorim ti to ne zato da te obeshrabrim, nego zato da vidiš da to što nisi ostala trudna iz prve nije neobično, neočekivano, a niti neki loš znak za dalje.

Još nešto - ne uzdaj se previše u blastice koje će vam ostati za više postupaka i dati još djece i blizanaca, jer u kasnim tridesetim je rijetkost da se ima što smrznuti. Ako ima, najčešće je diskutabilne kvalitete. Kod tebe se to možda i bude dogodilo jer su ti nalazi dobri, vidjela sam na drugoj temi, samo imaj negdje u primozgu tu informaciju da se previše ne razočaraš ako do toga ipak ne dođe.

Sljedeća stimulacija? Čim prije. Zapravo to najviše ovisi o stavu tvog liječnika, ali nekadašnji koncept "6 mjeseci pauze" je napušten. Ako se ti osjećaš dobro i doktor ti da zeleno svjetlo - nemaš što čekati više od maksimalno 3 mjeseca, a može i prije.
    Sretno, hladne glave i brzo naprijed!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ljubilice, tebi još nisam čestitala na trudnoći - neka ti je draga sve ovako uredno i sretno do kraja!!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

i suzy.s., daaa, ti si bogme istrčala maraton! Sretno

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Boogie woogie u kojoj sam ja grupi sa svojom betom??
    hahaha ljubilica- ti si definitivno grupa D, najbolja grupa, najvece sanse za najbolji ishod!!!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Argente hvala ti
    Boogie

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Evo i mene, danas bio transfer 2 lipe blastice, 4 zamrznute, sad sam cekalica do 5 ili 6.4....
    A kao odgovor za debljanje u postupcima, od klomifena ne, cak sam i smrsala, u postupcima malo,mozda 2-3 ,ali mislim da je to uglavnom od odmaranja i lezanja...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

funky da se čvrsto prime za mamu! ja sam lani u ovo doba čuvala 2 mrvice i isto vadila betu početkom 4 m jželim ti istu sreću kao i sebi lani da ugledaš debeli plus odnosno veliku betu!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

cure moje hvala Vam na čestitkama! ja i mm još ne vjerujemo da se i nama dogodilo čudo ( valjda kad prođe uvz) pa če mi sreća u potunosti doći do mozga!!! a do tada još 2 tjedna ( ali ča je to sobzirom na ovolike godine)

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo da i ja javim drugu betu 578,10 14dnt. I ja bi htjela znati koja sam ja grupa???

LJubilice,suzy čestitke!!!!

Sadie jako mi je žao,ali samo hrabro dalje. Odtuguj pa u novu borbu!

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

haha, cure bi u grupe! zadavit ce me ove iskusnije koke!
    al evo, da ponovimo, nasla sam publikaciju u kojoj je vrijednost bete snazni pokazatelj za ishod trudnoce. imajte na umu da je statistika, znaci govorimo o sansama, nema nista 100%.

[http://humrep.oxfordjournals.org/content/15/2/469.long

Group A B C D
    Dan 14.nakon ovulacije/punkcije HCG (IU/l) <50 <50 >50 >50
    Day 21. nakon ovulacije/punkcije HCG (IU/l) <200 >200 <1000 >1000

Multiple birth 0 0 1 51
    Singleton birth 0 47 14 165
    Clinical abortion (FH+, nakon sto je srce detektirano) 1 7 14 18
    Ectopic pregnancy 14 14 1 3
    Biochemical pregnancy 35 39 10 5
    Totals 50 107 30 242
    Probability of birth/s (%) 0 44 50 90
    Probability of FH+ loss (%) 2 6 13 7
    Probability of ectopic (%) 28 13 3 1
    Probability of biochemical (%) 70 36 33 2

znaci grupa se odredjuje po beti na dan 14nakon ovulacije(11dnt 3.dan, 9dnt 5.dan) i 21 nakon ovulacije (18dnt 3.dan, 16dnt 5.dan) i onda se gledaju sanse. dakle grupa A, 14dno <50 i 21dno <200 sanse za rodjenje bebe 0%
    grupa B i C oko 50%
    grupa D 90%!!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Evo jos jedna cekalica...vracene 2 blastice, kaze dr. odlicne (ma ista mama)...4 zamrznute, betu vadim ak izdrzim tamo negdi 5.4...
    Sretno svima, poseban pozz mojoj Carrie

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Znači ja još ne mogu u grupu..ahhh,a baš bi...

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ljubilica, super beta
    Suzy, cestitam!
    Sadie, da sljedeci bude dobitan

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ARIANM super i cestitam

Fubky za veliku beturinu....kad si ti imala transfer?

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ARIANM, vrlo lijepa beta.
    Žeim ti za dalje puno sreće!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj boogie woogie prvotno napisa Vidi poruku
    haha, cure bi u grupe! zadavit ce me ove iskusnije koke!
    al evo, da ponovimo, nasla sam publikaciju u kojoj je vrijednost bete snazni pokazatelj za ishod trudnoce. imajte na umu da je statistika, znaci govorimo o sansama, nema nista 100%.

[http://humrep.oxfordjournals.org/content/15/2/469.long

Group A B C D
    Dan 14.nakon ovulacije/punkcije HCG (IU/l) <50 <50 >50 >50
    Day 21. nakon ovulacije/punkcije HCG (IU/l) <200 >200 <1000 >1000

Multiple birth 0 0 1 51
    Singleton birth 0 47 14 165
    Clinical abortion (FH+, nakon sto je srce detektirano) 1 7 14 18
    Ectopic pregnancy 14 14 1 3
    Biochemical pregnancy 35 39 10 5
    Totals 50 107 30 242
    Probability of birth/s (%) 0 44 50 90
    Probability of FH+ loss (%) 2 6 13 7
    Probability of ectopic (%) 28 13 3 1
    Probability of biochemical (%) 70 36 33 2

znaci grupa se odredjuje po beti na dan 14nakon ovulacije(11dnt 3.dan, 9dnt 5.dan) i 21 nakon ovulacije (18dnt 3.dan, 16dnt 5.dan) i onda se gledaju sanse. dakle grupa A, 14dno <50 i 21dno <200 sanse za rodjenje bebe 0%
    grupa B i C oko 50%
    grupa D 90%!!

ovdje u tablici vjerojatnost ishoda trudnoće je računata samo na temelju vrijednosti bhcg-a? jesu li uračunali i godine žene? jesu li uračunali i koje druge dodatne parametra koji utječu na ishod trudnoće?

pozitiva je dobra... istina ovo je tema Odbrojavanje, ali ipak...

cure, sretno svima!

friškim trudnicama, želim da donesu bebe kući iz rodilišta.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 25.03.2014. at 06:17

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    funky da se čvrsto prime za mamu! ja sam lani u ovo doba čuvala 2 mrvice i isto vadila betu početkom 4 m jželim ti istu sreću kao i sebi lani da ugledaš debeli plus odnosno veliku betu!
    Hvala ti,bas se nadam, pa sta bude...nasa zelja,Bozja volja..

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Zeljka33 prvotno napisa Vidi poruku
    ARIANM super i cestitam

Fubky za veliku beturinu....kad si ti imala transfer?
    Tnx,nadam se,nadam...transfer bio jucer, a kad je tvoj dan za +?

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

[QUOTE=Inesz;2593252]ovdje u tablici vjerojatnost ishoda trudnoće je računata samo na temelju vrijednosti bhcg-a? jesu li uračunali i godine žene? jesu li uračunali i koje druge dodatne parametra koji utječu na ishod trudnoće?

Da,nažalost nije puno toga uzeto u obzir,ok. bitna je pozitiva,mada ja mislim nije visina prve bete presudna za konačan uspjeh,npr.meni je 15.dnt 8.st.embrija beta bila 601 i nije dobro završilo,a u postupka kad sam na kraju rodila zdravo dijete 14.dnt beta bila 300,ali kako si rekla bitne su godine ( tad sam imala 8 manje),zdravlje......U svakom slučaju nisam nikoga želila obeshrabriti,dapače želim ohrabriti jer i manje početne bete mogu biti u konačnici naše bebe .
    cure, sretno svima!

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Funky, meni bio t u nedjelju 2 blastice a neznam kad mi je dan za b jer nisam dobila nikakvu uputu ni usmenu ni otpisno pismo pa se ravnam po tebi ... 4.4?

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    ovdje u tablici vjerojatnost ishoda trudnoće je računata samo na temelju vrijednosti bhcg-a? jesu li uračunali i godine žene? jesu li uračunali i koje druge dodatne parametra koji utječu na ishod trudnoće?

Inesz, svi podaci koji te zanimaju su ti u radu koji je moguce otvoriti i procitati. Ovo je peer reviewed rad, sa vrlo cistom statistikom. Ako se zele diskreditirati rezultate necijeg rada, onda se to potkrijepi drugim znanstvenim rezultatima.

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Hvala svima, ali velikiii strah je još uvijek tu.
    Uzv 07.04. Za betu su rekli da ne treba ponavljati.

Zeljka33 i Funky želim visoke bete i velike trbuhe

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo da javim,IMAMO , veliki smo 1.31 cm
    Neznam kako vama cure, meni je cekanje ovog uzv bilo gore nego cekanje bete..
    I dalje moram mirovat, al ne vise strogo lezat..
    Idemo korak po korak..

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Shadow divne vijesti! Koliko si točno tjedana trudna?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitke novopečenim trudnicama ))) ....sretno do kraja
    Mi smo sutra punih 15 tt
    I u bolnici smo radi krvarenja ,,, pozdrav svima
    Crvenkapice kako si, jel krvarenje stalo ili nije, jesi u bolnici do daljnjega?
    Želim da ti prestane krvarenje i ostatak trudnoće bude miran, nakon svega si stvarno zaslužila imati mirnu trudnoću!

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    Shadow divne vijesti! Koliko si točno tjedana trudna?
    Danas 7+ 5
    Na prvi uzv sam bila 5+ 5.. tada se vidjela gestacijska i zumanjcana.
    Narucena sam ponovo za 15 dana( sto je danas)
    I bilo mi je ajme cekat ovaj perod od 15 dana.
    Ali evo docekala srculence

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

BRAVO Shadow

Shadow2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

BRAVO Shadow
    Tnx)
    Pratimo se,SUTRA SI TI NA REDU!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Inesz, svi podaci koji te zanimaju su ti u radu koji je moguce otvoriti i procitati. Ovo je peer reviewed rad, sa vrlo cistom statistikom. Ako se zele diskreditirati rezultate necijeg rada, onda se to potkrijepi drugim znanstvenim rezultatima.
    Prelistala sam taj rad, i vidjela da su trudnice obuhvaćene istraživanjem bile u dobi od 24 do 46 godina.

http://humrep.oxfordjournals.org/content/15/2/469.long
    The patients' ages ranged from 24–46 years (including egg recipients) with a mean of 34 years." Među promatranim trudnoćama nalaze se i trudnoće iz 34 ciklusa donacije jajnih stanica. Rad se bavi samo prediktivnom vrjednošću visine bhcg-ana ishod trudnoće bez da uzima u obradu i izračun utjecaj drugih izrazito snažnih prediktore ishoda trudnoće kao što su npr. godine žene.

Nitko ne spori njihovo istraživanje, niti njihovu statističku obradu i prezentaciju rezultata. Samo, trudnoća je prekompleksan biološki proces da bi se njen ishod mogao predivjeti na temelju proučavanja izoliranog parametra.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 25.03.2014. at 14:52

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Samo, trudnoća je prekompleksan biološki proces da bi se njen ishod mogao predivjeti na temelju proučavanja izoliranog parametra.
    X

i to sto skupina A (?) ima 0% ne znaci da ce nasa forumska skupina A imati 0%.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Zeljka33 prvotno napisa Vidi poruku
    Funky, meni bio t u nedjelju 2 blastice a neznam kad mi je dan za b jer nisam dobila nikakvu uputu ni usmenu ni otpisno pismo pa se ravnam po tebi ... 4.4?
    Ja cu betu radit u subotu,5.4 ,po tome ti bi trebala 4.4. S obzirom da imamo blastice, mozes i dan prije,ja cu se probat suzdrzat od testova..odmaras li, meni su rekli dan dva strogog mirovanja,a onda na lagano

boogie woogie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Inesz naravno da je trudnoca kompleksna i da je milijun parametara bitno, pa nitko to ne osporava. no ovaj rad je pokazao upravo koliko se moze predvidjeti o njenom ishodu samo na temelju HCG-a 14. i 21. dan. a i ta beta je pokazatelj mase drugih skrivenih varijabli, pa ne prati se bez razloga.

bubi, nazalost najvjerojatnije znaci, probaj naci slucaj ovdje na forumu da ne, mada jedna lasta ne cini proljece. grupa A sam bila osobno 2x ove godine, i oba su neslavno zavrsila.

ono sto je vaznije je da je nedavno jedna nasa forumasica imala "niske bete" u pocetku i jedna druga forumasica joj je rekla da se ne nada previse, medjutim, ova objavljena statistika pokazuje da se moze nadati oko 44%-50%, sto nije zanemarivo!

treba razumjet da smo mi novopecene trudnice pune strahova i trauma nazalost skupljenih iz prethodnih iskustava. Nikome nece naskoditi ako mu se kaze- gle, grupa D si, najbolje su ti sanse za pozitivan ishod! ili, ne brini, jos uvijek imas dobre sanse, 50:50, drz se!

ajde povlacim se, necemo sad pretvarat forum u "pissing competition". peace svima a curama u postupku zelim dobre bete!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ja sam prva koja cu reagirat negativno na niske bete, ali uvijek postoje izuzeci.
    ne kuzim zasto ovo shvacas kao napad pa samo raspravljamo.
    Posljednje uređivanje od bubekica : 25.03.2014. at 15:27

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

boogie,moja beta je 14. dnt (trodn.) bila 572, a 21. dnt je bila 9714.
    Kaj veliš?
    Zato ti ja ne volim statistike,jer to što je neka žena negdje uspjela dobit bebu s takvim betama,ne znači da ću i ja.
    Ali.Kao što si napisala,nikome neće naškodjeti da kažeš-sve će bit ok,drži se...stoga,sam ti piši.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •