Mari80 ~~~~~~~~~~~za dvije mrvice
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Zdravka~~~~~~~~~za duplanje bete
Imam nešto manjih ali ova tri su najveći...možda gonal još malo potakne i ostale. Danas mi je sestra pokazala kako da smućkam smjesu i piknem se pa ću sutra sama. Javim kako je prošlo. Jedanput sam dala sebi štopericu u trbuh pa me i nije toliko trta.
Joj i ja se nadam da će ovaj peti put viti uspješan...baš sam danas bila vesela nakon pregleda...
imaš li i manjih folikula? ili samo ova 3?
Pozdrav svim trudilicama i cestitke novim trudnicama,....neka je skolski dosadno do samog kraja,.....evo i mi se lagano spremamo za fet,....
Cure da i vas pitam. Sutra imam 1.uzv pa me zanima da li da stavim jutarnji utric ili hoce li bit kakvih problema ako ga ne stavim? s obzirom kako to curi, neznam sta da radim
ne vidim zasto bi to bio problem, mi i na transfer idemo s curkajucim utrogestanima
one koje su koristile crinone znat ce o cemu pricam - ako on ne smeta, ne smetaju ni utrogestani.
u petrovu ides na uzv? za uzv ne smeta utrogestan, a u petrovoj ti nece raditi nista drugo osim uzv. da ti ginic radi papu, briseve ili stupanj cistoce, smetalo bi. naravno, ako je tebi neugodno, stavi veceras malo kasnije pa sutra nakon uzv.
Cure,
da javim da je naš FET ponovno odgođen. Doktor je u startu imao nedoumice zbog tanašnjog endometrija - na 14dc je bio 6,7mm. No za jedan dan - dakle do jučer (15dc) - mi je endometrij porastao na čak 9,5mm što je super. Međutim struktura odnosno gornji sloj endometrija se mom doku baš nije svidio - rekao je, citiram, da endometrij "ne valja" i da smatra da su šanse za implantaciju jako male. Kad sam čula ovo, naravno da nisam inzistirala na transferu.
Savjetovao mi je histeroskopiju - a zatim u ciklusu kad budemo išli na FET uzimanje kombinacije Estrofema i progesterona.
Da li je netko od vas u prvom dijelu ciklusa koristio Estrofem i pretpostavljam Utrogestan ili Duphaston u kombinaciji? Kad se kreće? Od 2dc?
Anka, zao mi je sto su odgodili, ali zelim da ti histeroskopija donese napredak, moju pricu znas.
Sto se tice estrofema, uzimala sam ga u FET-u jednom od 2dc drugi put od 3dc, a utrogestane od dana kad je endometrij postigao zadovoljavajucu debljinu. S tim da je razlika jer se kod mene prirodno nista ne dogadja - nema ovulacije.
Bubaba sve znašSretno draga!
Angus i tebi puno sriće na punkciji!
ljubilice sretno na uzv, ~~~~~~~~~~ za maleno
Anka žao mi je radi odgođenog postupka, nadam se da će nakon histeroskopije biti dobitno!
Hvala, cure!
Čudno mi je to što je rekao da ćemo kombinacijom Estrofema i progesterona utjecati na endometrij te sam ga shvatila da bi s jednim i s drugim hormonom išli od početka ciklusa - što nema smisla jer progesteron nastupa tek poslije O. Ma krivo sam ga shvatila! Previše sam se uzrujala kad mi je rekao i nisam se snašla pitati išta u tom trenutku.
Bubekice - nadam se da će i tebi histeroskopija donijeti uspjeh i trudnoću ubrzo!
Cure moja beta 13dnt 139, 15dnt 90, znate li sta to znaci?
Nažalost biokemijskaGrlim
Ljubilica kako je prošao uzv?
Meni nestao onaj osjećaj pms-a,ali strah je ostao. Gledam u te gaćice stalno ko da ću blago unutra naći![]()
zdravka82 žao mi je
Bila danas na pregledu 10DC. Imam 4 folikula 18,17,15,15 mm. Ova dva velika su kao super a ova dva još imaju šanske. Dobila sam gonal za danas i sutra. Sutra štoperica a ponedjeljak aspiracija.
UZV prosao dobro, vidi se gm 12 mm. Tresla sam se kao prut. Opet idem za 2 tjedna.
Anka ja sam pila Estrofem od 1.dc
Cure bokic... nije me bilo neko vrime pa da prijavim. Znaci napravljen mi je ipak AIH u ovom prirodnom ciklusu. Ne nadam se puno...
Zdravka82 bas mi je zao...pratila san te i bas se veselila tom nenadanom uspjehu...ali gledaj to pozitivno. Bar znas da do trudnoce moze doc. Samo hrabro naprid!
Svima puno pozitiveeee i da vam svima sunce izađe.
P.s. Toliko san naucila na ovom forumu. Puno hvala i svaka cast na trudu svima koji svoje vrijeme izdvajaju za pomoc nama neukima...![]()
Posljednje uređivanje od *sunisshining* : 28.03.2014. at 17:07
zdravka82 ,žao mi je...
anka,vidiš kak na prvu izgleda da je super a onda ipak nije...pitam se po čemu po dr vidi,mislim,dal se to ultrazvukom zbilja tak može procijeniti kolko valja... zanimljivo za znati.
Kad ideš na histero.,sljedeči ciklus?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ljubilica,za mrvušku!
Svim curkama u bilo kojoj fazi postupkado neba za uspjeh!
ljubilica![]()
![]()
Draga anka ja sam nakon prvog poroda zaradila ashermana i od tada muku mucim s debljinom endometrija.
Napravila dvije histeroskopije.U postupak krecem s estrofemom malo veca doza od preporucene,endometrij se zadeblja lijepo i prvi ivf bila je biokemijska,evo sada sam cekalica bete.
Cure jel u poliklinici sunce u splitu bude isti dan?
Zdravka nije utjeha,ali to je super znak.bit ce sljedeci put,drzim![]()
Loly hvala ti srećice.
Uglavnom cure, evo preživila sam punkciju i dobila 15 jajnih stanica..sad vas molim samo da mi držite fige da se lipo oplode ...
Draga Anka jako mi je žao što ti je odgođen FET. Ti se vjerovatno sjećaš moje muke kod tog tvog doktora. Tj. tvog sadašnjeg moga bivšeg dr. Jer mene je 5 puta vratio sa transfera..Znam da ti nije lako i mislim na tebe.
Nikad neću zaboraviti kako bih se osjećala kad bi se nakon skoro dva tjedna provedena u zagrebu vraćala kući bez obavljenog posla i sva u suzama..Drži se
Drage moje suborke, hvala vam na rijecima utjehe.. Jedino vi razumijete kako se osjecam.. Kao sto ste rekle sad bar znam da mozemo ostvariti trudnocu..
Ljubilice cestitam!!
Svim ostalim curama koje su u postupku i cekalicama saljem vibrice za uspjeh!
Zdravka bas mi je zao.... Valjda tako mora biti. Mi smo snazne i mozemo sve to podnjeti.. Imam osjecaj da je jedini zenin zadatak biti zabrinut i sekirati se iz dana u dan. Al mozemo mi to![]()
Jucer krenuli sa injekcijamaidemo dan po dan i nadamo se najboljemu! Cure puno sreće ,vidim da forum prsti od pozitivnih beta!!!
![]()
Noemi sretno do neba![]()
Je bude ti isti dan( kazem ako im naznacis/zamolis bude za dva sata gotovo najvise).
Lijevo od ulaza u cito,ti je ulaz u analizu.
eeee pa draga moja hvala tiiiiii![]()
Sutra idem na punkciju. Jučer u 23h uzela štopericu. Danas osjećam laganu napetost i molim Boga da ne puknu do sutra..sigurno su sada već veliki i zato ih osjećam.
Drž' te fige cure. Sutra se javim sa novostima
Geronimo sretno sutra!! Nek bude bezbolna punkcija i puno jajnih stanica!![]()
Geronimo sretnooooo!
ljubilice![]()
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dalje
anka, žao mi je jako zbog odgode, mene su sekundarni ubijali, znala sam svaki dan u tjednu biti u bolnici, a na kraju ništa od plivača i tako iz mjeseca u mjesec..sve se preživi samo da dođemo do cilja!
zdravka82žao mi je..
geronimo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepe zrele js!!!!
sunisshining ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za aih!!
svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba za šta god treba!!!
i ja imam prijavak s konzultacija, predložena histeroskopija prije idućeg stimuliranog, i imunološke pretrage i one na trombofiliju...do jeseni skupljam papiriće...![]()
Tigrical je rodila jučer i u to ime sam već popila virtualnu rakijcu.
Ali u ime dobrih starih vremena te običaja na ovom forumu, isto tako otvaram jutro uz
tople napitke - virtualnu kavu, čaj, itd.
i za one hrabrije - evo runda rakijce![]()