Hvala ti.Jesi ti razmisljala ici opet ili nemas vise zelje posjecivati podrum?
Lijepo od tebe sto si i dalje s nama na forumu i bodris nas iako si uspjela. Mnoge kad uspiju, zaborave sve to i nema ih na forumu.
Ne bih rekla da je generalno stvar zaborava. Jednostavno dijete kako raste pita sve više pažnje pa se ne stiže. Meni moj katastrofalni spavač omogućava praćenje foruma.
Veći je problem kod nas u Ri što u čekaoni nema mjesta za sjesti a na forumu nitko ne tipka. Ja sam jako puno toga tu naučila. Da nije bilo foruma ne bi imala blage veze koliko su mi sfušali inseminacije. A to je tek vrh brijega informacija koje su me na kraju i dovele do uspjeha.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Nadam se i ja da se necu predugo zadrzati. Godinu dana je proslo, a 1 inseminacija napravljena.
Katastrofa. Zato nisam htjela kod V ni pod razno jer se s njim ne bi mogla dogovoriti.
Moj mentalni sklop je 'žuri mi se i nemam vremena' pa sam tako birala i dr. Od konzultacija do inseminacija je prošlo 4 mjeseca. Ivf mi je bio odmah idući ciklus nakon iui. Od narudžbe za konzultacije do uspjeha nam je sve skupa trebalo malo više od godinu dana. To je niš. Jest da smo imali jako puno sreće ali i susretljivi M je igrao veliku ulogu.
Inseminacija bez utz-a? Pa kako je to moguce? Ja sam imala kontrolni utz i odmah inseminaciju.
CHIARA malo je off ali kako je u podrumu? Jesu guzve?
Prosli ponedjeljak je bila strasna guzva. Nacekala sam se... 3 sata sam grijala klupu jer nije bilo V pa nas je M primao. Ali skoro svaki put provedem oko 2 sata cekajuci...Sta bi ti isla opet pa pitas Pak ? I jos jedan off topic, uputnicu za betu mi daje moja gin ili V?
A vidiš da je svašta moguće. I indeminacije bez utz-a prije i bez utz-a poslije, bez štoperice i bez pucanja folikula...
Za betu bi ti po novom V trebao dati. Jer D1 uputnica odavno pokriva sve ali su u Ri tek od nedavno počeli s tom praksom.
Da li se onda moram naruciti da bi mi V dao uputnicu ili pitam sestru kad dođem na red? Zadnji put je red bio kod stepenica, a kod sestre sam dosla za sat i pol.
To ti ne znam. Probaj nazvati i pitati.
Nebi ja opet isla, moram samo doci po nesto.
Sat i po za doci do sestre, trebati ce mi slobodan dan za to obaviti.
Ne znam da li je gore bez ultrazvuka ili bez stoperice.Hvala ti, isto i ja tebi zelim.
Lijep pozdrav! Dugo vas već čitam i sad sam odlučila podijeliti svoju priču s vama.
Bok cure, nova sam ovdje pa se bas ne snalazim najbolje. Imam jedno pitanje... Danas sam radila insemenaciju, jutros u 9 i iza toga su mi poceli jaki bolovi u donjem dijelu stomaka... I bas me ne puštaju, ne mogu se ispraviti, dok lezim lakse je, a kad ustajem ful boli. Pa me zanima jel to bas normalno i koliko dugo to mogu ocekivati?
Mene isto nista nije boljelo nakon inseminacije, u svakom slucaju bih se javila doktoru na tvom mjestu.. Da li inace osjećaš ovulaciju, da li bi ti moglo biti?
Danas sam odradila inseminaciju br 2. Svim cekalicama zelim visoke bete.
Chiara - jos jednom sretno.
I ja se javljam na ovoj temi napokon, bila jucer na prvoj FM, 8.dc dobar endometrij ali jos nije vidla vodeće folikule. Nadam se da je jos rano i da cu ovulirati oko 15.dc kao i inace i da ce inseminacija biti iduci tjedan![]()
Hvala Mona. Moj prvi aih je bio na 14 dc, a ovaj na 8 dc tako da nema pravila. Mislila sam da ce biti drugi tjedan u petak. Malo sam krvarila nakon postupka...
Ajde bar su ti ovaj put sve na vrijeme napravili.To si bar mirna, i lijepo si skratila ciklus Hehe
Sad cekamo tebe Mona.Ako ne uspije ovaj postupak, iduci je tek u 1mj.
Chiara sretno! Jel puknuo folikul?
Super, bitno da su provjerili da je puknuo. Zelim ti plusic za 2 tjedna, ili prije ako se odlucis![]()
Provjerili su jer je jucer folikul bio dosta velik 23*18. A da nije pukao, imala bih inseminaciju sutra. Sad sam na duphastonu 2 tjedna i onda cemo vidjeti.
Da, i kod nas je pauza oko blagdana... ako sad ne uspijemo isto tek 1.mj, ali nema veze bar cu biti mirna za Bozic![]()
Cure koje ste bile na inseminaciji, koliko dana je normalno krvariti nakon postupka? 2 dana imam smeđe oskudno krvarenje.
Cure hvala na odgovoru,
Mene je prvi dan uzasno bolilo, nisam mogla nista, prelezala sam, al sljedeci je vec bilo bolje i bol bi se javljala od dana do dana, al puno blaza. Pitala sam dr on mi je rekao da je to normalno, jer uzimam progesteron. Upravo sam odradila betu i cekam rezultat...
Chiara, mislim da je to normalno, bar je slično bilo i kod mene.
Ja sam trebala raditi IVF u prirodnom ciklusu, al na dan aspiracije folikula više nije bilo, pa smo napravili inseminaciju. E sad, problem je što nisu bili sigurni dal je folikul stvarno folikul ili cista jer je u 1 dan naraso 6mm. Tak da sad pijem duphastone, i čekam, al se uopće ne pazim jer jednostavno imam osjećaj da ništa od toga.
Ja nisam uopce krvarila, al dr mi je napomenuo ako budem imala sukrvice da je to normalno... Mozda najbolje da pitas dr koji ti je to radio.
Yarmmai meni je prva inseminacija bila s malo krvarenja, a ovaj put je malo vise jer mislim da me doktor malo zagrebao ili sa onom spravicom ili sa kateterom jer me je bas zapeklo, zabolilo u toku postupka. Kad vadis betu?
To je 14 dana od inseminacije? Kod nas je nakon 3 tjedna beta.
O znam. Poznato mi je to. Prvi tjedan sam ok, a onaj drugi ne mogu docekati da prođe.
Sretno cureZa lijepe pluseke na testu prije bete hehe
Mislim da jeste, jer kazu da postoji mogucnost za to. A meni neke poruke kasne ovdje :/ ili... Napisala sam jos da sam jucer radila betu i negativna jeal nisam jos dobila, pa ako ne dobijem trebam ponovitiu petak... A tebi zelim da ti uspije...
Anavi - zao mi je za negativnu betu, javi kakvo je stanje.
Ja prijavljujem 2 folikula danas na FM, od 14mm, u ponedjeljak opet idem na FM, nadam se da nece biti kasno za štopericu.
Mona pa to su super vijesti. Dvostruku sansu imas za uspjeh.![]()
Ako imam neki drugi problem nista tu nije dvostruka šansa, ali ajde nesto veće šanse jesu![]()