Stranica 24 od 27 PrviPrvi ... 142223242526 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 1328

Tema: inseminacija 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Citiraj MarijaSonja prvotno napisa Vidi poruku
    Swift3, kako si?
    Dobro, hvala na pitanju nista novo nemam za prijavit. Petak je blizu, hehe. Odlucila sam privatno vadit krv da dobijem rezultate odmah, neda mi se cekat ponedjeljak. Ti, kak ide?

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Dobro je, ja imam jos tjedan dana, jucer me dosta bolilo od ovog utrogestana.

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Citiraj swift3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ima kaj novoga?
    Nista kod mene, sve ispocetka

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

Nista kod mene, sve ispocetka
    Zao mi je cuti, ali zbilja su male sanse pa si nemoj uzimati to previse k srcu. Bit ce!
    Narucila si se za novi pregled ili koji su ti sljedeci koraci?
    U kojoj si ti bolnici?

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

U Petrovoj, napisala sam ti sve na klokanici , ista osoba drugo ime (mala lana), dakle poslala im nalaz bete i oni mi mailom odgovorili da ponovim sve iz prvog ciklusa i dodjem na ultrrazvuk 11 dan s D1 uputnicom.

Datum pristupanja
    Oct 2018

Početno

U Petrovoj, napisala sam ti sve na klokanici , ista osoba drugo ime (mala lana), dakle poslala im nalaz bete i oni mi mailom odgovorili da ponovim sve iz prvog ciklusa i dodjem na ultrrazvuk 11 dan s D1 uputnicom.
    Super javi kako je proslo i sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Pozdrav cure,
    ima netko da je ovaj mjesec na inseminaciji? Da se zajedno smijemo, žalimo i čekamo

Mi smo baš odradili svoju prvu, nemam baš velika očekivanja ali dobro, tko zna...

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Nema nikogaaaa...
    Izgleda da ovaj mjesec samujem na inseminacijama
    Možda se netko uključi

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Evo da i ja prijavim bar za statistiku,
    idiopati (premda sad sve više sumnjam da je možda spermio malo graničan, imali smo samo 4mil probranih za inseminaciju)
    14 dan nakon inseminacije beta negativna

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Evo i menee )) Danas inseminacija bila, sada cekati 2 tjedna. Ja imam policisticne jajnike, izostala O par ciklusa, 9dc na folikul. dva dominantna folikula na lijevom jajniku 16 i 17mm, stopericu primila 10dc, i danas 12dc insemin. Nalazi muzevog uzorka Normozoospermia, kaze doktor super nalazi. Zanima me na nalazu gdje pise vrijednost probranih za inseminaciju? Ja citam vrijednosti koncentracija i volumen...

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

jel ti nisu rekli?
    meni je dr rekao koliko ih je bilo za inseminaciju, 4mil-što je zapravo kako sam poslje saznala jako malo, a ni on nije bio prezadovoljan sa brojem, još mi je napomenuo da smo imali odnos i sa ovim brojem nema šanse da bi prirodno ostali trudni...
    a nalazi svih spermiograma koje smo radili (više njih kroz zadnjih par godina) uvijek normozospermia, nije mi to jasno nikako...

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Dobila sam ja nalaz uzorka kojeg je MM dao, na ispiranje i sto vec, prije AIH.
    Ginekolog mi je rekao da su nalazi toliko dobri da je skoro trudna ostala ona sto ih je obradjivala hahaha nasmijao me dobro. Nisam znala sto koji od M/ml se gleda, ali sam malo citala i vidim da je to vrijednost volumena. Nama je to 3.8, ali meni prijatelj doktor kaze da je to odlicno, da je bitno da nije islod 1.5 jer onda sto posto nista ne bi bilo. Najvaznije je da su ekstra brzi i pokretni, sve one vrijednosti po WHO zadovoljava, tako da sam sto se toga tice zadovoljna. Ja kazem bar da je on dobar s nalazima ))

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Super angie, joj ma želim ti da odmah upali i da nam popraviš statistiku na inseminacijama!
    Ali mene to baš zbunjuje sad, kak svaki dr ima drugacije misljenje sto je odličan, dobar, loš spermiogram...

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

@angie_88 kad planiraš raditi test? kako se osjećaš?

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Citiraj Purple Lu prvotno napisa Vidi poruku
    @angie_88 kad planiraš raditi test? kako se osjećaš?
    Isla sam na put nakon Bozica s muzem, malo Austrija i Slovacka, tako da sam bila cijela oko toga. Nisam razmisljala uopce, a sto se simptoma tice... desilo mi se sinoc da su me bolili jajnici, ledja-za ovo vise vjerujem da je zbog hodanja i voznje, jako sam napuhana-a za to krivim progesteron. Tako da nisam bas nista posebno primjetila... eee jedino neku veliku vrucinu unutarnju osjecam danima.

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Još i bolje da si išla, da se malo opustite i uživate!
    A kad planiraš raditi test, tj kad bi trebala ići betu vaditi?

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Napravila sam test da provjerim da je stoperica prestala djelovati. Tako da cu sad probati dati sve od sebe da se suzdrzim, danas je 7.dan od inseminacije, ginekolog mi je rekao 14.dan da radim

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Evo prijavljujem se i ja za inseminaciju. Ja lično smatram gubljenjem živaca, ali kod nas je idiopatska neplodnosti pa ne žele nas slati odma na ivf

Ima li pozitivnih iskustava da je nekome fakat uspjelo?

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

Nemam ih osobno, ali znam ljude kojima jest...

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Dobro već si pola izgurala, svima nam je najgore to pred kraj, taj zadnji tjedan, ali brzo će to proći!!!
    Nisam te pitala jesi nakon inseminacije dobila šta od ljekova? Estrofem, Utrogestane, folacin ili tak nešto,ili ništa?

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Prvo sam pila Provera tablete za poticanje M. Onda 2-6dan ciklusa Letrozol, 9dc folikulomet s 2 dominantna folikula 16 i 17mm na lijevom jajniku, stoperica 10dc navecer, 12dc ujutro inseminacija. Od tada 3x1 utrogestan. Jutros radila test, negativan. Bole me jajnici lagano i donji dio ledja jako. Sada sam u mislima izmedju dolaska menstr ili pak moze biti implantacija? Nekako vise mislim da je ovo prvo, ali zelim vjerovati da je ovo drugo.. da sam barem jaka u stavu i da sam poslusala dr i cekala 14.dan hahha, ali sto mogu i ja sam samo zena koja zeli bebaca ))

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Kako je bilo kod tebe u toku inseminacije? Da li po tvom iskustvu ima jos smisla 9dc negativan test da bude plus na kraju?

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Naravno angie!!! Pa 9 dan je još prepre rano!!
    Ima slučajeva da 9 dan pokaže plus na testu ali oni su iznimka!
    Po mom 12 dan je nekako najranije što bi ja radila test, a definitivno odi betu vaditi i onda si sigurna 100%!!

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

I mene čeka inseminacija, iako sam željela odmah na ivf.. Kod nas je idiopatska neplodnost

Spermogram normo preko 38 miliona, 78 % pokretnih..
    Kod mene prohodni jajovodi, prolaktin na terapiju sam pa je ok, samo pco, iako imam redovne cikluse i ovulacije..

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Pegii dobrodošla, i mi isto imamo dijagnozu idiopatska neplodnost, spermigram nam je normo, kod mene svi hormoni super, prohodnost sve ok, ciklusi i ovulacije školski...
    Ja sam isto kao i ti htjela preskočiti inseminacije jer nevjerujem u njih, a na kraju na preporuku doktora ipak sam odlučila odraditi ih jer su najmanje invazivne. Ne budem ih radila unedogled, 2, 3max i ak ne uspje idemo dalje...
    Kad krecete sa inseminacijom?

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Da, i kod nas je normo
    Krećemo čim dobijem ciklus a tek mi je prošao ovaj.. tako da stimulacija kreće krajem januara femarom 2x1 pa onda vidjet ćemo .. a ti? Jesil vec odradila koju? Fige drzim !!

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Citiraj Pegii prvotno napisa Vidi poruku
    Da, i kod nas je normo
    Krećemo čim dobijem ciklus a tek mi je prošao ovaj.. tako da stimulacija kreće krajem januara femarom 2x1 pa onda vidjet ćemo .. a ti? Jesil vec odradila koju? Fige drzim !!
    mi smo odradili jednu inseminaciju u prirodnom ciklusu, sad smo jedan ciklus preskočili zbog svih ovih praznika i neradnih dana, i sad u prvom krećemo ponovo na inseminaciju u blago stimuliranom ciklusu, isto mislim da budem femaru dobila za piti!
    Sljedeći pon idem na uzv(da provejrimo da nema slučajno nekakvih cisti) i dogovor oko terapije, jer bi krajem sljedećeg tjedna trebala dobiti m pa da odmah mogu krenuti piti !
    Javim situaciju, i tebi držim fige, baš mi je drago da ima još curka koje sad idu na inseminaciju da se možemo zajedno bodriti, odmah je lakše....

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Da, i kod nas je normo
    Pegi šta ima novoga? jesi počela piti femaru? bila na uzv?

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj Purple Lu prvotno napisa Vidi poruku
    Pegi šta ima novoga? jesi počela piti femaru? bila na uzv?
    Purple Lu; Pegii je drugi uername, bila sam zaboravila sifru od ovog, i ostala mi zapamcena. Sutra inseminaciju imamo. Pila sam i ja femaru od 3-7 dana 2x1. Malo sam razocarana, vodeci folikul 25 mm, dobila sam stop inekciju danas. (inace sam uvijek sa fmarom imala 2 folikula bas sad zakazalo), i da što je najgore kaze da je prilično teren dobar, ali meni ne djeluje tako, jer endometrij je 7.4 A citam da je optimalan od 8 mm pa dalje.

Datum pristupanja
    Sep 2017

Početno

Citiraj Bajbiblue prvotno napisa Vidi poruku
    Purple Lu; Pegii je drugi uername, bila sam zaboravila sifru od ovog, i ostala mi zapamcena. Sutra inseminaciju imamo. Pila sam i ja femaru od 3-7 dana 2x1. Malo sam razocarana, vodeci folikul 25 mm, dobila sam stop inekciju danas. (inace sam uvijek sa fmarom imala 2 folikula bas sad zakazalo), i da što je najgore kaze da je prilično teren dobar, ali meni ne djeluje tako, jer endometrij je 7.4 A citam da je optimalan od 8 mm pa dalje.
    Bajbiblue ti si se sjetila svoje lozinke?
    Upozorit ce te osoblje foruma jer jedna osoba pise pod dva imena i to krsi pravila foruma!!!!!

Bilo bi lijepo da nastavis pisati pod Bajbiblue jer si se pod tim imenom prvo registrirala a drugi adminim mogu izbrisati ili blokirati!!!
    Lp

Datum pristupanja
    Nov 2018

Početno

Kod nas je isto normo, a sto se tice problema radi kojeg smo na inseminaciji... ja imam policisticne i nemam O zadnjih par mjeseci, pa je ginek savjetovao ovo kao izbor, medju insem i temp odnosom. Na Badnjak bila prva, nadam se i jedina. Crtica se i danas blago vidi, pa se sve mislim da li sutra vaditi krv?

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Citiraj angie_88 prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas je isto normo, a sto se tice problema radi kojeg smo na inseminaciji... ja imam policisticne i nemam O zadnjih par mjeseci, pa je ginek savjetovao ovo kao izbor, medju insem i temp odnosom. Na Badnjak bila prva, nadam se i jedina. Crtica se i danas blago vidi, pa se sve mislim da li sutra vaditi krv?
    angie evo i ovdje da ti čestitam
    ideš danas vaditi betu?

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Bok svima,

Htjela sam podijeliti nase iskustvo. Mi smo upravo prosli nas prvi AIH nakon 1,5 godina pokušavanja. Napravili smo standardne pretrage ukljucivsi HSG. Kao rezultat osim moj PCOS, drugih problema nismo imali. Za AIH sam pila od 3-7 dana klomifen 150mg i kao rezultat imala sam jedan vodeći folikul. U nedjelju sam si dala štopericu a u utorak je bio AIH. Nekoliko sati nakon AIHa sam imala jake bolove u lijevom jajniku (gdje je vodeci folikul) i u kicmi pa se nadam da je to bila ovulacija. Na dan AIHa mi nisu radili UZV tako da ne znam da li je pukao prije folikul. Kad sam dosla doma i pogledala otpusni list vidjela sam da je muzicu navedeno da ima dijagnozu astenozoospermija iako je nalaz spermiograma prije bio uredan. Kako je on taj dan bio izuzetno pod stresom, sve se nadam da je to bio razlog i da je na granici bio nalaz (nazalost detalje nismo dobili). Sad strpljivo cekamo (iako ja po cijele dane osluskujem da li ima kakvih simptoma) i pokusavamo mislit pozitivno iako znamo da je dosta mal postotak uspjesnosti.

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Bok Lidija999, baš mi je drago da si se javila jer smo mi isto u utorak imali AIH, drugi po redu pa da se možemo zajedno pratiti
    ovaj prvi tjedan mi je proletio, nadam se da će i drugi tako

Ja sam ovaj put pila Femaru od 3-7dc 2x1tabletu, imala sam 2 vodeća folikula, jedan 21mm drugi 18mm.
    Jel znaš koliko su dobrih spermića vratili? Navodno da je sve više od 1,5mil ok za inseminaciju... Naravno što više to bolje!
    Jesi dobila kakve tablete sad nakon inseminacije?

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Bok Purple Lu, bas sam sretna da nisam sama

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Bok Purple Lu, bas sam sretna da nisam sama te da se mozemo pratiti Sto se tice spermiograma, nazalost nemam nikakve detalje, samo dijagnozu sa otpusnog pisma. Doktor mi je na postupku rekao da je uzorak dobar, tako da se uopce ne zamaram s tim (ionako je vec gotovo). Ja sam dobila za piti Duphaston 3x1 i Folacin 1x1. Sta si ti dobila? Za sada ne osjecam nikakve simptome. Jel kod tebe ima ikakvih naznaka?

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Ma dobro,to što kažeš, nemaš se sad šta zamarati sa spermiogramom! Bitno da je dr rekao sa je uzorak dobar!!

Ja sam ti dobila Utrogestane 3x2, Folacin 1x1, Andol,1x1 Estrofem 2x1 i Decortin 2x1 (njega sam prestala piti nakon 3 dana jer mi ne paše). Ma meni se čini da je meni moj dr previše toga natrpao, ali dobro, bum preživjela...

Od simptoma ništa posebno. Jučer sam osjetila na min dok sam trčala kao grč, onak kao pred mengu ali jako kratko, i danas kao da su mi grudi malo osjetljivije, i to je to.
    To su mi i inače simptomi pred M,tako da ne znam ne bi to računala kao neke simptome...

Kad ti trebaš betu vaditi? Meni piše u utorak...
    Jel planiraš prije raditi test ili čekaš betu?

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ufff da, cini se dosta lijekova, al bitno da pomognu!! i ja sam osjetila tako povremeno grcice, al nista konkretno i kao malo osjetljive bradavice. Al to sve prepisujem i tome sto pridajem pozornost tome. Ja betu trebam vaditi vec 12 dan (to je nedjelja) pa cu ici u ponedjeljak. Najradije bi napravila testic prije, al nekako se bojim razocarenja! Ti si isla na svoj prvi postupak u ciklusu prije ovog?

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Pa nemoj biti razočarana, to je super folikul i jedan je dovoljan
    Meni je endometrij uvijek dobar ali svejedno mi svaki put da da pijem estrofem (za zadebljanje endometrija) pa pitaj sutra kad budeš na inseminaciji ako hoćeš...

koja vam je ovo inseminacija?

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Prva inseminacija, inace htjela sam odmah ivf ali nemamo medicinske indikacije, I zbog godina( imam 23) i nemamo dijagnozu..

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Citiraj Lidija999 prvotno napisa Vidi poruku
    I meni se cini Purple Lu da si dobila hrpu toga za pit. Al bitno da pomogne!

Meni nista posebno od simptoma. Kao malo grudi osjetljive i imala nesto malo grceva, al s obzirom da sad primijecujem svaki detalj mislim da to ne treba uzeti u obzir.

Meni su rekli da betu trebam 12 dana vaditi, sto pada sad u nedjelju, pa 14 dan ponovo nakon AIHa. Tako da cu u ponedjeljak betu vadit. A za test ne znam, strah me da se razocaram Hoces li ti raditi test prije?

Pisala si da ti je ovo druga inseminacija. Jesi bila u prethodnom ciklusu na inseminaciji?
    Meni je napisao za 14 dana beta, ja isto mislim da necu raditi test prije, ali vidiš mogla bi otići betu vaditi ranije u pon
    Bili smo u 12 mj na prvoj inseminaciji, onda smo jedan ciklus pauzirali (zbog praznika) i sad u 1mj smo išli na drugi AIH.
    I to je to što se AIH-a tiče, ako sad ne upali idemo odmah sa sljedećim ciklusom na IVF...

Prva inseminacija, inace htjela sam odmah ivf ali nemamo medicinske indikacije, I zbog godina( imam 23) i nemamo dijagnozu..
    Da stvarno si mlada, što je super jer su ti veće šanse u bilo kojem postupku! Koliko dugo ste pokušavali prije nego ste se odlučili za AIH?
    A i inače ako nemate dijagnoznu (isto kao i mi) prvo svi savjetuju inseminacije, jer su najmanje "agresivne"...

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

2 godine smo krenuli ono u pretrage, mozda godinu i jace da bas pratimo plodne dane, ciljanji, folikumetrija i slicno. Da, bas zato manje je kao agresivno.. ne znam, danas nam je inseminacija, pa budemo vidjeli.

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Purple Lu, mislim da cemo i mi tako pokusati. Jos jedan AIH pa odmah s doktorom vidjeti ako ne uspije da idemo na IVF.

Pegii sretno danas!!

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

I meni se cini Purple Lu da si dobila hrpu toga za pit. Al bitno da pomogne!

Meni nista posebno od simptoma. Kao malo grudi osjetljive i imala nesto malo grceva, al s obzirom da sad primijecujem svaki detalj mislim da to ne treba uzeti u obzir.

Meni su rekli da betu trebam 12 dana vaditi, sto pada sad u nedjelju, pa 14 dan ponovo nakon AIHa. Tako da cu u ponedjeljak betu vadit. A za test ne znam, strah me da se razocaram Hoces li ti raditi test prije?

Pisala si da ti je ovo druga inseminacija. Jesi bila u prethodnom ciklusu na inseminaciji?

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Sretno, držim fige, i neboj se ništa, sve će to super proći!!!

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Stop inekcija bila juče u pola 11, inseminacija danas u 13:30. Folikul nije bio pukao, nalaz njegov dobar, jel vama kažu koliko bude izdvojenih pokretnih?
    Sluznica kazu da je dobra pa budemo vidjeli. Od sutra utrogestan.

Sretno nam svima

Datum pristupanja
    Jul 2018

Početno

Super!!! Joj želim ti svu sreću da uspije!!!

Meni su rekli oba puta koliko je bilo spermića, ali šta mi to znači, imali smo prvi puta 4 mil, nije uspjelo a jedan je dovoljan!! Sad smo imali nešto manje 3,8mil...

Lidija baš sam si smislila da ću i ja u pon otići vaditi betu, tako da zajedno čekamo
    Taman sam si isplanirala vikend da ne stignem previše razmišljati o tome, a u pon onda šta bude bude!
    Nisam te pitala gdje si ti, u kojoj bolnici? tj. gdje ideš vaditi betu?

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Meni su rekli da ih je 9 miliona pokretnih koje ubacuju. Mada svejedno, jedan je dovoljan, vidjet cemo.. nemam nikakav osjecaj, jel to je ok? Mislim osjecaj kao da je bio obican pregled. Od jutros me boli i žiga taj jajnika. Rekla mi je da možda budem osjetila. Sretnoooo curke. Mi dok smo u cekaoni sjedili i cekali, jedna žena je javila da je beta pozitivna i bila je inseminacija u pitanju. Drzim fige!!

Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Juhuu onda cemo skupa Purple Lu. Ja sam u Vinogradskoj, u kojoj si ti? Ja sam si isto isplanirala cijeli vikend, tako da se nadam da ce to brzo proci!

Jucer mi je bio koma dan. Nisam nista spavala. Imala sam burne snove (uopce nisu bile povezane sa trenutnim strahovima), budila se tisucu puta, pa se preznojavala. Uzasno. I onda tijekom cijelog dana imala grceve, sve sam mislila da cu procurit. Al srecom nisam. Nocas normalno spavala i opet se dobro osjecam. Jesi li ti nesto osjetila Puple Lu?

Pegii bit ce to sve super. Sad se zaokupi drugim stvarima da sto manje razmisljas

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Lidija; zanima me jeste li vi nesto posebno mirovale i slicno? Čisto onako, mene desna strana boli dok hodam više, i ta je bol od jutros a folikul jeste bio na desnom jajniku.
    Sutra bih isla raditi malo, pa zato me zanima koliko se smijem zapravo aktivirati?

Držiiiim fige i mislim na Vas!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •