Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1328

Tema: inseminacija 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Evo cure i mene kod vas,sljedeci ciklus krecemo u nas prvi postupak i to ce biti inseminacija i sad me sve zanima,ali prvo me zanima HSG koji idem obaviti u ponedeljak pa me zanima kako to ide citam da boli pa sam pomalo u strahu a neznam sta me ceka pa podjelite iskustva,savijete?

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj TinaH prvotno napisa Vidi poruku
    Evo cure i mene kod vas,sljedeci ciklus krecemo u nas prvi postupak i to ce biti inseminacija i sad me sve zanima,ali prvo me zanima HSG koji idem obaviti u ponedeljak pa me zanima kako to ide citam da boli pa sam pomalo u strahu a neznam sta me ceka pa podjelite iskustva,savijete?
    To ti je relativno...Mene HSG nije bolio uopće samo sam malo osjetila pritisak ali meni su na kraju bili prohodni ne znam dali je drugačije kod drugih cura. Čula da je neke boljelo.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ja sam u drugom postupku aih i nadamo se plusicu.a sto se tice hsg to ti ovisi o prohodnosti jajovoda. iz mog iskustva(nemam lijevi jajovod) desno je bilo samo pritisak mali,lijevo bolilo do ludila. popij prije nesto za smirenje i protiv bolova i bude lakse

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Boli Tina, al ništa što se ne može istrpiti. Ja sam radila prohodnost kod privatnika pa sam u venu dobila apaurin i još nešto što me poprilično ošamutilo i opustilo. Boli kao kad trebaš dobiti mengu, al jače. Kratko traje tako da se ne brineš.
    Neke cure koje su išle znale su same popiti neku jaču tabletu protiv bolova i neku za opuštanje. To ti ne znam jer sam ja dobila droge. Sretno!!
    Gdje radiš HSG?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •