jesam na VV. mi smo bili naručeni u 7,30. ja taj dan nisam bila na fm (iako sam mislila da hoću, ali nije im to valjda praksa, ne znam). muža su pozvali da da spermiće i to je bilo oko 8. u 9 sati počinju postupci ide najprije punkcija js, transferi pa tek onda inseminacija. kako me nisu odmah pozvali ja sam se pripala da me nisu zaboravili, haha, ali ipak nisu. sestra te pozove, uđeš u prostoriju u kojoj leže cure koje su obavile svoje postupke, ti se pripremiš i ulaziš u prostoriju gdje te čeka tvoja dr. lipo ćeš leći na stol i opusti se, nemoj biti napeta, samo se opusti. sestra će ti pokazati špricu u kojoj su spermići i na kojoj piše ime i prezime tvog partnera i to će pomoću katetera ušpricati u tebe. to traje svega nekoliko minuta i ništa ne boli, barem mene nije bolilo. nakon toga ćeš ležati nekih pola sata, sestra će ti staviti jastuk pod guzu i pokriti te. a baš sam ti lipo slikovito opisala. ne boli ništa i samo se opusti!

i još nešto ja sam taj dan bila u haljini i pogodila sam (nisma nosila spavaćicu), baš bi mi bilo neugodno gola hodati, ili obuci neku dužu majicu ili uzmi spavaćicu, nisam uzela ni papuće pa su mi dali one bolničke za jednokratnu upotrebu. eto draga nadam se da sam ti pomogla i opisala kako je meni bilo.....

SRETNO!